Archive for the ‘Documentar’ Category

Night Will Fall 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Night Will Fall 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Night Will Fall 2014, film online HD subtitrat în Română

Filmările tocmai ce începuseră să fie folosite pentru documentarea războiului în anul 1944-1945, atunci când forţele Aliate au eliberat prizonierii aflaţi în lagărele de muncă sau de exterminare ce erau conduse de Nazişti şi aliaţii lor în Germania şi Europa de Est. Filmul îşi are bazele din filmările istorice realizate într-un documentar britanic şi prezintă interviuri recente cu supravieţuitori Read more »

Senna 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul documentar Senna 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Senna 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu sosirea lui Senna în Formula 1, în timpul sezonului din anul 1984, acoperind rapid şi timpul petrecut la Toleman şi Lotus înainte de-a se concentra pe perioada de glorie de la echipa britanică McLaren – cea care i-a adus acestuia şi faima mondială alături de titlul de Campion Mondial în F1. Povestea din această perioadă a carierei sale este centrată asupra rivalităţii sale cu colegul Read more »

Chimpanzee 2012, film documentar online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul documentar Chimpanzee 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Chimpanzee 2012 (Cimpanzeul), film documentar online subtitrat în Română

Oscar, un pui de cimpanzeu, se bucură de viaţă, alături de mama lui, în jungla din Coasta de Fildeş. Fără niciun avertisment, mama lui Oscar este prinsă într-un atac violent al unui grup rival de cimpanzei, fiind rănită şi separată (cel mai probabil a căzut victima unui leopard) de Read more »

TPB AFK: The Pirate Bay – Away From Keyboard, film online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul TPB AFK: The Pirate Bay - Away From Keyboard (The Pirate Bay - Departe de Tastatură), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

TPB AFK: The Pirate Bay – Away From Keyboard (The Pirate Bay – Departe de Tastatură), film online subtitrat în Română

Început acum mai bine de patru ani şi finanţat parţial de un proiect Kickstarter, documentariul The Pirate Bay – Away from keyboard este oferit gratuit online, fiind acoperit de o licenţă Creative Commons. Documentarul înfăţişează diverse aspecte ale creaţiei, întreţinerii şi luptei Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online