Archive for the ‘Familie’ Category

Max Steel 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Max Steel 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Max Steel 2016, film online HD, subtitrat în Română

Max McGrath (Ben Winchell) este un băiat timid în vârsta de 16 ani care s-a săturat să se tot mute dintr-un oraş într-altul împreună cu mama lui văduvă, Molly (Maria Bello). În prezent, cei doi s-au întors în oraşul natal al răposatului său tată (Mike Doyle), un om de ştiinţă care a murit în urmă cu mai mulţi ani într-un accident misterios. Fostul partener al răposatului său tată, Miles (Andy Garcia), Read more »

Dear Santa – Dragă Moş Crăciun, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dear Santa 2011 (Dragă Moş Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dear Santa 2011 (Dragă Moş Crăciun), film online HD, subtitrat în Română

Crystal Carruthers (Amy Acker) este o femeie în vârstă de 30 de ani care îşi trăieşte viaţa bazându-se pe banii părinţilor ei şi cheltuie banii fără chibzuinţă. Într-un efort de-a o face pe fiica lor să devină mai reponsabilă, părinţii lui Crystal o anunţă că are timp până la Crăciun să-şi schimbe stilul de viaţă pentru că dacă nu va face asta Read more »

101 Dalmatians 1996, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 101 Dalmatians 1996 (101 Dalmaţieni), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

101 Dalmatians 1996 (101 Dalmaţieni), film online HD subtitrat în Română

Proiectantul american de jocuri video, Roger Dearly (Jeff Daniels), duce o viaţă solitară şi are drept companion un căţel dalmaţian pe nume Pongo. Într-o zi, Pongo pune ochii pe o frumoasă femelă dalmaţian numită Perdy. După o urmărire intensă pe străzile din Londra care se sfârşeşte în Parcul St. James, Roger descoperă ca Pongo o place Read more »

102 Dalmatians 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 102 Dalmatians 2000 (102 dalmaţieni), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

102 Dalmatians 2000 (102 dalmaţieni), film online HD, subtitrat în Română

După ce a petrecut trei ani în puşcărie, Cruella de Vil (Glenn Close) a fost vindecată de Dr. Pavlov (David Horovitch) de dorinţa ei de-a avea haine de blană şi este eliberată condiţionat, fiind lăsată în custodia biroului de eliberări condiţionate. Ea este obligată să îşi ofere ce i-a mai rămas din avere, în jur de opt milioane de lire sterline, Read more »

Moana – Vaiana 2016, filme animate online, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul animat Moana - Vaiana 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Moana – Vaiana 2016, film animat online subtitrat în Română

Te Fiti, o insulă-zeitate, a creat toată viaţa şi s-a transformat într-o insulă. Inima lui Te Fiti, o piatră mică şi verde, a fost furată de semi-zeul Maui pentru a încerca să îi cultive puterea. Însă demonul din lavă, Te Kā, l-a atacat şi l-a făcut să piardă inima în adâncurile oceanului împreună cu cârligul magic al acestuia. Un mileniu mai Read more »

Legends of the Hidden Temple, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Legends of the Hidden Temple 2016 (Legendele Templului Ascuns), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Legends of the Hidden Temple 2016 (Legendele Templului Ascuns), film online HD, subtitrat în Română

Trei fraţi pe nume Sadie (Isabela Moner), Noah (Colin Critchley) şi Dudley (Jet Jurgensmeyer), se duc într-un tur al „Templului Ascuns” dintr-un parc cu tematica junglei unde Kirk Fogg, devenit acum un ghid, lucrează. Noah a fost fascinat de legendele care înconjoară Templul Ascuns Read more »

My Afternoons with Margueritte, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Afternoons with Margueritte 2010 (După-amieze cu Margueritte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Afternoons with Margueritte 2010 (După-amieze cu Margueritte), film online HD, subtitrat în Română

Germain (Gérard Depardieu) este un bărbat în vârstă de 45 de ani priceput la toate care, însă, nu a avut prea mult noroc în viaţă până acum. El a fost hărţuit la şcoală, atât de profesori cât şi de colegii lui deoarece nu putea să citească prea repede. Mama lui nu i-a oferit niciodată dragostea şi afecţiunea de care avea nevoie, reamintindu-i Read more »

My Girl 2 – Prima iubire 1994, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Girl 2 - Prima iubire 1994, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Girl 2 – Prima iubire 1994, film online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele la aproape doi ani de după cele din primul film, în anul 1974, filmul ne-o prezintă pe Vada Sultenfuss (Anna Chlumsky) care porneşte într-o misiune de-a afla mai multe detalii despre mama ei biologică decedată. Ea s-a maturizat mult pe parcursul Read more »

My Girl – Primul Sărut 1991, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Girl - Primul Sărut 1991, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Girl – Primul Sărut 1991, film online HD, subtitrat în Română

În vara anului 1972, Vada Sultenfuss este o fetiţă în vârstă de 11 ani care suferă de Ipohondrie. Tatăl fetei, Harry, este un văduv ciudat care nu îşi înţelege fiica aşa că o ignoră în mod constant. Meseria lui de director la o companie de servicii funerare a făcut-o pe fata lui să dezvolte o obsesie faţă de moarte. Vada îşi îngrijeşte cu regularitate bunica Read more »

BINGO (1991), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bingo 1991, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bingo 1991, film online HD subtitrat în Română

Bingo este un căţel de circ neglijat de stăpânii lui. Căţelul-vedetă al acestora este Lauren, însă ea cade victima unei infecţii şi aceştia sunt nevoiţi să îl folosească pe Bingo pentru următorul act al spectacolului: Saltul prin Inelul de Foc. Însă Bingo se teme de foc din cauza unor experienţe de când era pui şi nu reuşeşte să se achite de sarcini. Stăpânul său se înfurie şi este pe punctul de-al ucide, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online