Archive for the ‘Familie’ Category

Chak De! India – Hai, India! (2007), filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Chak De! India - Hai, India! (2007), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Chak De! India – Hai, India! (2007), film online HD subtitrat în Română

Evenimentele filmului încep în Delhi în timpul minutelor de final din fictivul meci de Campionat Mondial la Hockey dintre Pakistan şi India, Pakistanul conducând cu 1-0. În momentul în care căpitanul de echipă al Indiei Kabir Khan este faultat, el obţine o lovitură de pedeapsă pe care, însă, spre furia spectatorilor şi dezamăgirea lui, o ratează şi Read more »

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), film online HD subtitrat în Română

Tânărul în vârstă de 15 ani, Angus McCormick (Jesse Bradford), locuieşte într-un mic oraş din British Columbia, Canada, împreună cu părinţii lui şi fratele său mai mic, în vârstă de opt ani, Silas. În zilele noastre, el îşi petrece timpul fie cu prietenii, fie învăţând tehnici de supravieţuire Read more »

I’ll Be Seeing You (1944), filme online HD subtitrat în Română

Ill Be Seeing You

I’ll Be Seeing You (1944), film online HD subtitrat în Română

Mary Marshall (Ginger Rogers) şi Sergentul Zachary Morgan (Joseph Cotten), doi proscrişi din punct de vedere social, se întâlnesc în timp ce aşteaptă amândoi trenul spre Pinehill. Zach, o victimă a stresului post-traumatic cauzat de război care l-a făcut, practic, un prizonier al propriei sale minţi, tocmai ce a primit zece zile de permisiune pentru Read more »

Wonderstruck (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Wonderstruck (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Wonderstruck (2017), film online HD subtitrat în Română

Bazat pe romanul cu acelaşi titlu al autorului şi ilustratorului Brian Selznick, filmul spune povestea a doi copii care fug în New York căutând răspunsuri şi un simţ al păcii, însă toate aceste lucruri se petrec la 50 de ani distanţă unele de altele. Amândoi sunt singuratici şi izolaţi, însă sunt foarte curajoşi în ciuda faptului că provin din medii dificile. De Read more »

Jumanji (1995), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jumanji 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jumanji 1995, film online HD subtitrat în Română

În anul 1869, aprope de Brantford, New Hampshire, doi fraţi îngroapă un cufăr cu speranţa că nimeni nu îl va mai găsi vreodată. Un secol mai târziu, Alan Parrish scapă de un grup de bătăuşi condus de Billy Jessup şi se refugiază într-o fabrică de pantofi deţinută de tatăl său, Sam. Mai târziu, când pleacă de acolo, el este din nou fugărit de Jessup şi prietenii lui care îi fură şi bicicleta. Ulterior, Alan Read more »

Pottersville (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Pottersville 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Pottersville 2017, film online HD subtitrat în Română

Maynard Grieger este un proprietar de magazin în oraşul victiv Pottersville care trece printr-o perioadă foarte dificilă de când moara din Pottersville a fost desfiinţată. Întorcându-se acasă mai devreme de la serviciu pentru a-i face o surpriză soţiei sale, Connie, însă surpriza pică în cârca sa atunci când o descoperă pe aceasta cu Jack, şeriful oraşului. Connie susţine că are nevoie de mai mult Read more »

Santa Claus: The Movie (1985), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Santa Claus: The Movie 1985 (Moş Crăciun: Filmul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Santa Claus: The Movie 1985 (Moş Crăciun: Filmul), film online HD subtitrat în Română

Cândva în secolul al 14-lea, Crăciun este un sculptor în lemn în vârstă de 50 şi ceva de ani care, împreună cu soţia lui Anya, oferă cadouri copiilor din satele vecine. Într-o noapte, Crăciun, Anya şi cei doi reni ai lor, Donner şi Blitzen, sunt prinşi într-un viscol şi cedează vremii potrivnice, pierzându-şi viaţa. După moarte, ei sunt conduşi pe „munţii Read more »

Fluke – O minune de căţel 1995, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fluke - O minune de căţel 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Fluke – O minune de căţel 1995, film online HD subtitrat în Română

Fluke este un căţel de rasă incertă care are amintiri şi vise cum că ar fi dus cândva o viaţă de om. După ce e dus la un adăpost de câini de unde reuşeşte să scape la puţin timp de la sosire, el este crescut de o bătrână fără casă pe nume Bella (Collin Wilcox Paxton), care îi şi oferă numele de Fluke. După ce Bella moare din cauza bolilor de care Read more »

Ernest and Célestine (2012), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ernest and Célestine (2012), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ernest & Célestine (2012), film online HD subtitrat în Română

Celestine este o mică şoricioaică ce trăieşte în lumea subterană a rozătoarelor. La orfelinatul unde locuieşte, îngrijitoarea cunoscută drept Gray One le spune poveşti de groază despre natura rea a urşilor ce locuiesc în lumea din afară, cu toate că Celestine are anumite dubii referitoare la acurateţea poveştilor. Ea adoră să deseneze, dar trebuie Read more »

The Benchwarmers (2006), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Benchwarmers - Rezerve de lux (2006), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Benchwarmers – Rezerve de lux (2006), film online HD subtitrat în Română

Gus Matthews, Richie Goodman şi Clark Reedy sunt trei tocilari adulţi; Ckark şi Richie au fost nişte copii deloc populari şi mereu erau ţinta hărţuielilor şi mereu lăsaţi pe banca de rezerve la meciurile de baseball din cauza lipsei abilităţilor atletice. Când un băiat pe nume Nelson şi prietenii lui sunt îndepărtaţi de pe un teren de baseball Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online