Archive for the ‘Filme 2013’ Category

Austenland 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Austenland 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Austenland 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Jane Hayes (Keri Russell) este o femeie din America obsedată de personajul Mr. Darcy, interpretat de Colin Firth, şi îşi doreşte să aibă parte de un englez drăguţ precum el. După ce iubitul ei se desparte de ea, Jane hotărăşte să-şi cheltuiască economiile pe o călătorie la Austenland, Anglia. Condus de Mrs. Wattlesbrook (Jane Read more »

The Selfish Giant, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Selfish Giant 2013 (Uriaşul cel egoist), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Selfish Giant 2013 (Uriaşul cel egoist), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul spune povestea de viaţă a doi adolescenţi pe nume Arbor (Conner Chapman) şi Swifty (Shaun Thomas). Aceştia trăiesc într-o zonă săracă din Bradford, nordul Angliei. Arbor suferă de ADHD (Deficit de Atenție / Tulburare Hiperkinetică) şi din cauza asta intră deseori în belele chiar dacă nu conştientizează acest lucru. Când Read more »

Labor Day 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Labor Day 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Labor Day 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1987, Adele Wheeler (Kate Winslet) este o mamă singură ajunsă în depresie care locuieşte într-o casă de la ţară împreună cu fiul ei în vârstă de 13 ani, Henry (Gattlin Griffith). În timp ce merg să cumpere nişte haine, un bărbat însângerat se apropie de Henry şi îi convinge să-l ia acasă pentru a-l îngriji. Bărbatul respectiv este Frank Chambers Read more »

Enemy 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Enemy 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Enemy 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un bărbat (Jake Gyllenhaal) participă la un spectacol erotic de la un club ceva mai obscur şi acel spectacol culminează cu o femeie goală care zdrobeşte o tarantulă cu piciorul. Într-un alt loc, o femeie însărcinată stă în pat de una singură. Adam Bell, un profesor singur care predă istoria la un liceu şi care arată identic cu bărbatul de la spectacolul erotic de mai devreme, închiriază un film la Read more »

Last Passenger 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Last Passenger 2013 (Ultimul Pasager), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Last Passenger 2013 (Ultimul Pasager), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Lewis Shaler (Dougray Scott) este un doctor şi tată singur ce se îndreaptă spre casă împreună cu băiatul său, Max (Joshua Kaynama), cu un tren de la Londra. Max face accidental o altă pasageră, Sarah Barwell (Kara Tointon), să-şi verse cafeaua pe haină, iar Read more »

Odd Thomas 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Odd Thomas 2013 (Thomas cel ciudat), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Odd Thomas 2013 (Thomas cel ciudat), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Odd Thomas (Anton Yelchin) locuieşte într-un orăşel din California numit Pico Mundo. Dimineaţa zilei de 14 august începe cu el părăsindu-şi apartamentul şi întâlnindu-se cu fantoma unei adolescente pe nume Penny Kallisto, care-l conduce în tăcere spre o stradă unde Harlo Read more »

The Immigrant 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Immigrant 2013 (Imigranta), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Immigrant 2013 (Imigranta), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1921, două surori poloneze, Ewa (Marion Cotillard) şi Magda (Angela Sarafyan), sosesc în oraşul Ellis Island, New York. Magda este reţinută imediat şi dusă la infirmerie deoarece este suspectată că ar fi bolnavă de tuberculoză, şi o lasă pe Ewa să trăiască în umbra absenţei sale pe toată durata filmului. Străduindu-se să îşi împace credinţa Read more »

Only Lovers Left Alive, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Only Lovers Left Alive 2013 (Îndrăgostiţii mor ultimii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Only Lovers Left Alive 2013 (Îndrăgostiţii mor ultimii), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce a trăit mai multe secole şi a influenţat carierele nenumăraţilor muzicieni şi oameni de ştiinţă faimoşi, vampirul Adam (Tom Hiddleston) a devenit el însuşi un muzician retras. El îşi petrece zilele înregistrând albume într-un studio cu echipamente foarte vechi şi se lamentează în legătură cu felul în care a ajuns lumea Read more »

Nymphomaniac Vol. I şi II 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Nymphomaniac Vol. I şi II 2013 (Nimfomana, volumele I şi II), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Nymphomaniac Vol. I şi II 2013 (Nimfomana, volumele I şi II), film online subtitrat în Română

„Nymphomaniac” este o dramă cu tentă sexuală explicită despre călătoria erotică a unei femei de la naştere şi până la vârsta de 50 de ani, spusă de personajul principal, autodiagnosticata nimfomană, Joe. Într-o seară friguroasă de iarnă, bătrânul şi fermecătorul burlac Seligman o găseşte pe Joe bătută crunt şi o aduce în apartamentul Read more »

The Berlin File, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Berlin File 2013 (Dosarul Berlin), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Berlin File 2013 (Dosarul Berlin), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! După ce o tranzacţie ilegală de arme într-un hotel din Berlin, care-i implică pe spionul nord-coreean Pyo Jong-song (Ha Jung-woo), un broker rus şi un terorist din Orientul Mijlociu, o ia razna atunci când sunt întrerupţi de nişte atacatori necunoscuţi, Pyo scapă de acolo cu greu Read more »

Parteneri: MasterChef Romania | Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi 2013