Archive for the ‘Filme 2013’ Category

Locke 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul LOCKE 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Locke 2013, film online HD, subtitrat în Română

„Locke” este un film atipic regizat de Steven Knight care se bazează pe un singur actor aflat într-un decor mai mult decât minimalist: o maşină aflată în mers. Singurul actor pe care-l şi vedem este Tom Hardy ce joacă rolul lui Ivan Locke, un lucrător în construcţii ce trebuie să supervizeze o turnare de beton masivă în Birmingham şi care află că Bethan, o colegă de breaslă cu care a avut o aventură de-o Read more »

Drinking Buddies, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Drinking Buddies 2013 (Colegi de băutură), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Drinking Buddies 2013 (Colegi de băutură), film online DVDRip, subtitrat în Română

Kate (Olivia Wilde) şi Luke (Jake Johnson) sunt colegi de muncă la o berărie din Chicago şi îşi petrec timpul bând împreună şi bârfind. Cei doi par să fie făcuţi unul pentru celălalt, numai că ambii sunt implicaţi în relaţii cu alte persoane: Kate este împreună cu Chris (Ron Livingston), iar Luke este cu Jill (Anna Kendrick). Jill îl presează pe Read more »

Phone Booth 2002, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Phone Booth 2002 (Cabina Telefonică), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Phone Booth 2002 (Cabina Telefonică), film online DVDRip, subtitrat în Română

Stu Shepard (Colin Farrell) este un publicist arogant din New York care curtează o femeie pe nume Pam (Katie Holmes), chiar dacă el este deja căsătorit cu Kelly (Radhha Mitchell). El foloseşte una dintre ultimele cabine telefonice publice rămase în oraş pentru a o contacta pe Pam. În timpul unui apel, el este întrerupt de un băiat care Read more »

We Are What We Are, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul We Are What We Are 2013 (Suntem ceea ce suntem), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

We Are What We Are 2013 (Suntem ceea ce suntem), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul unei ploi torenţiale, o femeie intră confuză şi clătinându-se într-un magazin atunci când vânzătorul primeşte o livrare. După câteva tentative de-a i se adresa, ea răspunde într-un final şi explică faptul că vremea grea a afectat-o puternic. Vânzătorul îi spune că asta nu e nimic încă şi vremea se va agrava decât să se amelioreze, aşa Read more »

The Trials of Cate McCall, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Trials of Cate McCall 2013 (Încercările lui Cate McCall), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Trials of Cate McCall 2013 (Încercările lui Cate McCall), film online HD, subtitrat în Română

În California, Cate McCall (Kate Beckinsale) este o avocată care are nişte probleme cu alcoolul şi care a fost pusă în perioadă de probă la serviciu şi a urmat un program de dezintoxicare. Ea s-a certat cu un judecător pentru că a întârziat la un proces şi acesta a pus-o să facă un test de alcoolemie care a ieşit pozitiv şi drept urmare a trimis-o să Read more »

Afflicted 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Afflicted 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Afflicted 2013, film online HD, subtitrat în Română

Prieteni din copilărie, Clif Prowse şi Derek Lee hotărăsc să pornească într-o aventură prin toată lumea pentru a-şi filma călătoriile să le difuzeze la serialul lor online „End of the Earth”. Deşi este sfătuit de doctor să nu plece în această călătorie deoarece are o problemă de sănătate care ar putea să-l ucidă în orice moment, Derek insistă să plece în această călătorie. Clif şi Derek opresc la Paris pentru Read more »

Zulu 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Zulu 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Zulu 2013, film online HD subtitrat în Română

„Zulu” este un film thriller care-i are în rolurile principale pe câştigătorul premiului Oscar, Forest Whitaker, şi pe actorul din „Piraţii din Caraibe”, Orlando Bloom. În regia lui Jerome Salle, filmul prezintă evenimente din Africa de Sud post apartheid, atunci când diferenţele sociale şi rasiale încă erau adânc impregnate în conştiinţa şi sufletele cetăţenilor, iar brutalităţile nemaipomenite erau la ordinea zilei. Filmul Read more »

Under the Skin 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Under the Skin 2013 (În pielea oamenilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Under the Skin 2013 (În pielea oamenilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! „Under the Skin” este un film de artă SF britanic-american regizat de Jonathan Glazer. Scenariul a fost scris tot de Glazer, împreună cu Walter Campbell, inspirându-se oarecum din cartea cu acelaşi nume publicată în anul 2000 de către Michel Faber. Filmul o are Read more »

Bad Words 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Bad Words 2013, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Bad Words 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Bad Words este un film american de comedie neagră din anul 2013 regizat de Jason Bateman după un scenariu scris de Andrew Dodge. Acesta este filmul de debut în cariera de regizor pentru Bateman, care tot el are rolul principal. Ceilalţi actori care completează distribuţia filmului sunt Allison Janney, Rachael Harris, Philip Baker Hall şi Read more »

Mischief Night 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mischief Night 2013 (Noaptea Farselor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Mischief Night 2013 (Noaptea Farselor), film online HD, subtitrat în Română

„Noaptea Farselor” este o sărbătoare ce se ţine pe 30 octombrie în micile zone de pe Coasta de Est, cu precădere în New Orleans şi unele părţi din Michigan. În această noapte, tinerii pun la cale mai multe farse şi mici acte de vandalism, cum ar fi aruncatul de ouă pe case sau hârtie igienică în copaci şi alte poante minore care să Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi