Archive for the ‘Filme 2013’ Category

We Are What We Are, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul We Are What We Are 2013 (Suntem ceea ce suntem), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

We Are What We Are 2013 (Suntem ceea ce suntem), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul unei ploi torenţiale, o femeie intră confuză şi clătinându-se într-un magazin atunci când vânzătorul primeşte o livrare. După câteva tentative de-a i se adresa, ea răspunde într-un final şi explică faptul că vremea grea a afectat-o puternic. Vânzătorul îi spune că asta nu e nimic încă şi vremea se va agrava decât să se amelioreze, aşa Read more »

The Trials of Cate McCall, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Trials of Cate McCall 2013 (Încercările lui Cate McCall), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Trials of Cate McCall 2013 (Încercările lui Cate McCall), film online HD, subtitrat în Română

În California, Cate McCall (Kate Beckinsale) este o avocată care are nişte probleme cu alcoolul şi care a fost pusă în perioadă de probă la serviciu şi a urmat un program de dezintoxicare. Ea s-a certat cu un judecător pentru că a întârziat la un proces şi acesta a pus-o să facă un test de alcoolemie care a ieşit pozitiv şi drept urmare a trimis-o să Read more »

Afflicted 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Afflicted 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Afflicted 2013, film online HD, subtitrat în Română

Prieteni din copilărie, Clif Prowse şi Derek Lee hotărăsc să pornească într-o aventură prin toată lumea pentru a-şi filma călătoriile să le difuzeze la serialul lor online „End of the Earth”. Deşi este sfătuit de doctor să nu plece în această călătorie deoarece are o problemă de sănătate care ar putea să-l ucidă în orice moment, Derek insistă să plece în această călătorie. Clif şi Derek opresc la Paris pentru Read more »

Zulu 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Zulu 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Zulu 2013, film online HD subtitrat în Română

„Zulu” este un film thriller care-i are în rolurile principale pe câştigătorul premiului Oscar, Forest Whitaker, şi pe actorul din „Piraţii din Caraibe”, Orlando Bloom. În regia lui Jerome Salle, filmul prezintă evenimente din Africa de Sud post apartheid, atunci când diferenţele sociale şi rasiale încă erau adânc impregnate în conştiinţa şi sufletele cetăţenilor, iar brutalităţile nemaipomenite erau la ordinea zilei. Filmul Read more »

Under the Skin 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Under the Skin 2013 (În pielea oamenilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Under the Skin 2013 (În pielea oamenilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! „Under the Skin” este un film de artă SF britanic-american regizat de Jonathan Glazer. Scenariul a fost scris tot de Glazer, împreună cu Walter Campbell, inspirându-se oarecum din cartea cu acelaşi nume publicată în anul 2000 de către Michel Faber. Filmul o are Read more »

Bad Words 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Bad Words 2013, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Bad Words 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Bad Words este un film american de comedie neagră din anul 2013 regizat de Jason Bateman după un scenariu scris de Andrew Dodge. Acesta este filmul de debut în cariera de regizor pentru Bateman, care tot el are rolul principal. Ceilalţi actori care completează distribuţia filmului sunt Allison Janney, Rachael Harris, Philip Baker Hall şi Read more »

Mischief Night 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mischief Night 2013 (Noaptea Farselor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Mischief Night 2013 (Noaptea Farselor), film online HD, subtitrat în Română

„Noaptea Farselor” este o sărbătoare ce se ţine pe 30 octombrie în micile zone de pe Coasta de Est, cu precădere în New Orleans şi unele părţi din Michigan. În această noapte, tinerii pun la cale mai multe farse şi mici acte de vandalism, cum ar fi aruncatul de ouă pe case sau hârtie igienică în copaci şi alte poante minore care să Read more »

The Machine 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Machine 2013 (Maşinăria), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Machine 2013 (Maşinăria), film online DVDRip, subtitrat în Română

În viitorul nu foarte îndepărtat, Marea Britanie – încă măcinată de recesiune – se află într-un război rece împotriva Chinei. Ministerul Apărării a lucrat la dezvoltarea unui soldat mecanizat, un robot inteligent care să aibă atât capacitatea de-a lupta cât şi pe aceea de-a face pace. Ceva de genul lui Robocop, dar cu mult, mult mai frumos. Read more »

The Physician 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Physician / Der Medicus 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Physician / Der Medicus / Ucenicul lui Avicenna 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Povestea se desfăşoară în Anglia secolului 11, atunci când multe documente au fost pierdute în Epoca Întunecată şi biserica se lupta împotriva magiei negre. Doctorii Epocii Mijlocii au pierdut învăţăturile înţelepţilor greci, precum Hipocrate sau Galen, până când acestea au început să fie Read more »

Joe 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Joe 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Joe 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Nicolas Cage îl interpretează pe Joe Ransom, un bărbat ce are un trecut întunecat şi brutal. El bea şi joacă diverse jocuri de noroc, singurul său companion adevărat este un bulldog şi are o duşmănie de moarte cu un individ local (Ronnie Gene Blevins) care devine tot mai violentă pe zi ce trece. Pe de altă parte, el este prietenos şi sociabil cu cei în care are încredere şi inspiră loialitate, mai ales în relaţia Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi