Archive for the ‘Filme 2013’ Category

Mandariinid – Tangerines 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mandariinid - Tangerines 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mandariinid – Tangerines 2013, film online HD, subtitrat în Română

Povestea are loc în perioada 1992-1993, în vremea războiului din Abkhazia, în micuţul sătuc ce poartă aceaşi nume, din Georgia, acolo unde fermierii estonieni şi-au stabilit casele pentru a cultiva mandarine. Odată cu izbucnirea ostilităţilor, cea mai mare parte a estonienilor care au locuit acolo şi-au luat lucrurile şi s-au întors de Read more »

House Hunting 2013, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul House Hunting 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

House Hunting 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Charlie Hays, fiica lui Emmy şi soţia Susan urmează o cărare către o casă abandonată pe care Charlie vrea s-o cumpere. Este o casă aparent perfectă cu o curte de 70 de acri. El îşi doreşte să profite de această oportunitate pentru ca Emmy şi Susan să se înţeleagă mai bine, deoarece niciuna nu se suportă pe cealaltă, Susan fiind a Read more »

Words and Pictures 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Words and Pictures 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Words and Pictures 2013, film online HD, subtitrat în Română

Croyden este o şcoală din Maine care pregăteşte studenţii pentru facultate şi angajează profesori pentru cursurile avansate. Jack Marcus (Clive Owen) este un scriitor şi poet care predă literatura. El este un profesor foarte bun care-şi inspiră studenţii. El demonstreză felul în care unele cuvinte şi fraze alese cu grijă pot stimula imaginaţia ascu Read more »

Fruitvale Station 2013, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fruitvale Station 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Fruitvale Station 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul spune povestea adevărată a lui Oscar Grant III, un tânăr de 22 de ani din Hayward, California. Oscar se ceartă cu prietena lui, Sophina, din cauza unui caz recent de infidelitate din partea lui, iar cearta se sfârşeşte brusc atunci când apare fiica lor, Tatiana. În ziua următoare el se duce să-i facă mamei sale cumpărăturile de la un magazin Read more »

The Harvest 2013, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Harvest 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Harvest 2013, film online HD, subtitrat în Română

Încercând să-şi revină după pierderea părinţilor ei, adolescenta Maryann (Natasha Calis) se mută în casa părinţilor ei şi se bucură foarte tare atunci când reuşeşte să devină prietenă cu un băiat ce se află în scaun cu rotile pe nume Andy (Charlie Tahan). Deoarece Andy este foarte bolnav, el nu are permisiunea mamei sale, Katherine (Samantha Morton), să se îndepărteze prea mult de casă Read more »

The Ultimate Life 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Ultimate Life 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Ultimate Life 2013, film online HD, subtitrat în Română

„The Ultimate Life” este continuarea filmului de succes „The Ultimate Gift” din anul 2007. Acolo, miliardarul decedat Red Stevens îl instruieşte postum, prin intermediul unor casete video, pe nepotul lui rebel Jason cum să trăiască o viaţă bună şi cu însemnătate. „The Ultimate Life” preia evenimentele de la trei ani distanţă faţă Read more »

A Night in Old Mexico 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Night in Old Mexico 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Night in Old Mexico 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Obligat să renunţe la pământul său şi la casa lui dragă, arţăgosul fermier din Texas pe nume Red Bovie (Robert Duvall) nu are de gând să se ducă în linişte în parcul de rulote ce a devenit singurul lucru pe care şi-l poate permite în momentul de faţă şi hotărăşte în schimb să meargă Read more »

Bad Milo – Milo cel rău 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bad Milo - Milo cel rău 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Bad Milo – Milo cel rău 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Viaţa pe care o duce Duncan (Ken Marino) este una foarte complicată. Chinuit de un şef manipulator (Patrick Warburton), o mamă foarte cicălitoare şi care nu-i dă pace deloc (Mary Kay Place), un tată ratat care trândăveşte toată ziua (Stephen Root) şi o soţie drăguţă, dar care exercită o foarte mare presiune asupra lui (Gillian Jacobs). Read more »

D-Day 2013, filme indiene online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul D-Day 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

D-Day 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Agentul Secret Wali Khan (Irrfan Khan) se află de nouă ani într-o misiune sub acoperire în care supraveghează activităţile celui mai important infractor al Indiei pe nume Iqbal Seth şi cunoscut sub supranumele de Goldman (Rishi Kapoor). Pe de altă parte, fostul ofiţer de armată şi mercenar, Rudra Pratap Singh (Arjun Rampal), expertul în explozibil al Serviciilor Secrete, Zoya Rehman (Huma Qure Read more »

The Banshee Chapter 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Banshee Chapter 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Banshee Chapter 2013, filme online subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul începe cu nişte imagini care-l prezintă pe Preşedintele Clinton şi alţi oameni importanţi anunţând existenţa unui proiect experiment „MKUltra”. Apoi sunt prezentate nişte filmări auto-înregistrate cu James Hirsch (Michael McMillian), un bărbat care investighează proiectul Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online