Archive for the ‘Filme 2013’ Category

The Banshee Chapter 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Banshee Chapter 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Banshee Chapter 2013, filme online subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul începe cu nişte imagini care-l prezintă pe Preşedintele Clinton şi alţi oameni importanţi anunţând existenţa unui proiect experiment „MKUltra”. Apoi sunt prezentate nişte filmări auto-înregistrate cu James Hirsch (Michael McMillian), un bărbat care investighează proiectul Read more »

After the Dark 2013, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Dark 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Dark 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Mr. Zimit, un profesor de filozofie de la o şcoală internaţională din Jakarta, şi-a pus la încercare elevii cu nişte exerciţii foarte dure pentru a-i pregăti pentru viitor. În ultima zi de şcoală, el ţine un exerciţiu în care constă într-o posibilă apocalipsă atomică. Există un bunker care le-ar asigura Read more »

Coherence – Noaptea Cometei, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Coherence - Noaptea Cometei 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Coherence – Noaptea Cometei 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Trei cupluri – Emily şi Kevin, Hugh şi Beth, Amir şi Laurie – participă la o petrecere ţinută acasă la prietenii lor Mike şi Lee. Pe drumul către petrecere, telefonul lui Emily pierde semnalul şi ecranul se sparge ca din senin. Ea dă vina pe o cometă care trece prin apropierea Pământului despre care a auzit la ştiri. Ea le spune celorlalţi cum Read more »

Felony 2013, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Felony 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Felony 2013, film online HD, subtitrat în Română

În timp ce urmăreşte un suspect fugar dintr-un raid asupra unui laborator de droguri, Detectivul Mal Toohey (Joel Edgerton) este împuşcat, însă viaţa îi este salvată datorită vestei antiglonţ. După ce sărbătoreşte, Mal conduce spre casă beat şi loveşte un băiat ce mergea pe bicicletă cu oglinda laterală. El cheamă o ambulanţă, dar neagă orice implicare a sa în accident. Când tânărul şi onestul poliţist Read more »

Mystery Road 2013, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mystery Road 2013 (Drumul Misterelor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mystery Road 2013 (Drumul Misterelor), film online HD, subtitrat în Română

Aproape de oraşul rural Winton, Queensland, Australia, un şofer de camion aude un câine sălbatic urlând şi descoperă cadavrul unei fete adolescente pe nume Julie Mason ce se află într-un tunel. Detectivul Jay Swan (Aaron Pedersen) este chemat de la oraş pentru a investiga această crimă. El afla că Julie era dependentă de droguri Read more »

Belle et Sébastien 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Belle et Sébastien 2013 (Belle and Sebastian), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Belle et Sébastien 2013 (Belle and Sebastian), film online HD, subtitrat în Română

Alpii Francezi, anul 1943. Sébastien este un băieţel orfan care locuieşte împreună cu bătrânul oier César, un fel de bunic adoptiv, şi nepoata acestuia, Angélina, care este foarte protectoare cu el. Această mică familie neobişnuită trăieşte într-un sătuc din Saint-Martin, acolo unde locuitorii, în ciuda faptului că nemţii au ocupat ţara, organizează în Read more »

IDA (2013), filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul IDA 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

IDA (2013), film online HD, subtitrat în Română

În anii ’60, în Republica Populară Polonă, Anna (Agata Trzebuchowska), o tânără călugăriţă începătoare, este informată de stareţe că înainte de-a depune jurământul şi a deveni călugăriţă adevărată, ea trebuie să meargă în vizită la mătuşa ei, Wanda Gruz (Agata Kulesza), care este singura sa rudă în viaţă. Anna se duce la mătuşa ei, o judecătoare amatoare de alcool şi plăceri carnale, care-i Read more »

The Dead 2: India 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Dead 2: India 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Dead 2: India 2013, film online HD, subtitrat în Română

Un vapor ce provine din Somalia andochează în portul din Mumbai, India, cu un muncitor afectat de o boală ciudată. Omul îşi ia plata pentru serviciile prestate şi apoi se face nevăzut prin mulţime. Cu toate acestea, sosirea lui în India răspândeşte prin ţară un virus necruţător care transformă oamenii afectaţi de el în zombie. Între timp, americanul Read more »

The Grand Seduction 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Grand Seduction 2013 (Marea Seducţie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Grand Seduction 2013 (Marea Seducţie), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu Murray French în copilărie, povestind despre tatăl lui, unul dintre pescarii din micuţul oraş Tickle Head, Newfoundland. Murray simte că această comunitate are un scop comun şi un cod etic al muncii grele. Apoi, povestea trece în prezent, când locuitorii oraşului (inclusiv Murray) se aliniază în faţa oficiului poştal pentru a primi Read more »

What If – The F Word 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What If - The F Word 2013 (Ce dacă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What If – The F Word 2013 (Ce dacă), film online HD, subtitrat în Română

Wallace (Daniel Radcliffe) are o slujbă de rahat şi locuieşte împreună cu sora şi nepotul lui în Toronto, Ontario. El a renunţat la facultatea de medicină după ce a aflat că iubita lui avea o aventură cu profesorul de anatomie şi s-a închis atât de mult în sine încât n-a mai avut relaţii sociale timp de un an. El este convins până la urmă de bunul (şi singur Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online