Archive for the ‘Filme 2014’ Category

Cold in July – Iulie însângerat, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cold in July - Iulie însângerat 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Cold in July – Iulie însângerat 2014, film online HD, subtitrat în Română

După ce este trezit de soţia lui Ann, care la rândul ei a fost trezită de zgomotul ferestrei lor fiind spartă, Richard Dane (Michael C. Hall) împuşcă accidental un intrus. Acesta e identificat ca fiind Freddy Russell, un aparent infractor căutat. Zdruncinat de această experienţă, Richard încearcă totuşi să treacă peste şi să-şi vadă de viaţă. În Read more »

The Last Survivors – The Well, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Last Survivors - The Well 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Last Survivors – The Well 2014, film online HD, subtitrat în Română

La mulţi ani de când s-a petrecut ceva dramatic în lume şi un deceniu de când nu a mai plouat, filmul se desfăşoară în ceea ce a fost cândva Oregon Valley, fiind acum un deşert lipsit de apă. Kendal (Hayley Lu Richardson) încă se străduieşte să supravieţuiască în acest mediu ostil şi locuieşte în orfelinatul unde a fost trimisă încă din copil Read more »

The Little Death 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Little Death 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Little Death 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu australian format din Paul (Josh Lawson) şi Maeve (Bojana Novakovic) se simte bine în dormitor într-o noapte. În timp ce îşi fac de cap prin pat, Maeve vine cu o solicitare cel puţin stranie: ea îi spune lui Paul că şi-ar dori să o violeze. Paul primeşte solicitarea plin de uimire, dar aceasta îi explică faptul că este o fantezie de-a ei şi că nu Read more »

The Face of an Angel 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Face of an Angel (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Face of an Angel 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul The Face of an Angel abordează celebrul caz real petrecut în Italia anului 2007, atunci când studenta britanică Meredith Kercher a fost ucisă cu bestialitate. Thomas (Daniel Bruhl) este un regizor de film ce trece printr-o depresie şi are ago-ul sfărâmat, iar cei care-i sponsorizează proiectele trag de el pentru a scoate un film Read more »

Old Fashioned 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Old Fashioned 2014 (De modă veche), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Old Fashioned 2014 (De modă veche), film online HD 720p, subtitrat în Română

Simpatica şi inteligenta Amber (Elizabeth Roberts) rămâne fără benzină într-un oraş pitoresc parcă desprins din pozele de promovare turistică, acolo unde Clay (Rik Swartzwelder) deţine un magazin de antichităţi care se numeşte, exact, aţi ghicit, „Old Fashioned”. Intenţia lui Amber exact asta a fost; să conducă atât timp cât are Read more »

Manglehorn 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Manglehorn 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Manglehorn 2014, film online HD, subtitrat în Română

Al Pacino îl interpretează pe A.J. Manglehorn, un lăcătuş mecanic dintr-un mic oraş din Texas care e responsabil atât pentru încuietorile cât şi pentru cheile „propriei sale închisoare privată”. Această celulă emoţională este locul unde trăieşte împreună cu prostia lui, cu furia, cu pisica lui Fanny şi cu greşelile din trecut care-l macină şi acum, 40 de ani mai târziu. El a comis cea mai mare greşeală a Read more »

Testament of Youth 2014, film online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Testament of Youth 2014 (Testamentul Tinereții), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Testament of Youth 2014 (Testamentul Tinereții), film online HD, subtitrat în Română

Cu patru ani înainte ca Primul Război Mondial să se pornească, Vera (Alicia Vikander) se bucură de viaţă alături de fratele ei Edward (Taron Egerton) şi prietenul lor Victor (Colin Morgan). Chiar dacă toţi trei sunt foarte libertini şi se bucură de plăcerile tinereţii, viaţa Verei este orice altceva decât liniştită. Dorinţa ei de-a se înscrie la Read more »

Amira and Sam 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Amira and Sam 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Amira and Sam 2014, film online HD, subtitrat în Română

Amira şi Sam spune o poveste de dragoste „neobişnuită” dintre un veteran din cadrul Forţelor Militare Americane ce a luptat pe frontul din Irak şi o imigrantă ilegală ce provine fix din ţara anterior menţionată. Cu toate acestea, începutul relaţiei dintre Sam (Martin Starr) şi Amira (Dina Shihabi) este unul tensionat din cauza prejudecăţilor femeii Read more »

While We’re Young 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul While We're Young 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

While We’re Young 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu de vârstă mijlocie format din Josh (Ben Stiller) şi Cornelia Schrebnick (Naomi Watts) au parte de-o relaţie şubredă. Josh se străduieşte cu post-producţia celui mai recent documentar al său în vreme ce în viaţa de familie lucrurile merg prost din cauza faptului că nu au reuşit până acum să facă un copil, iar Cornelia este ezitantă în a mai Read more »

Phoenix (2014), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Phoenix 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Phoenix 2014, film online HD, subtitrat în Română

Nina Hoss o interpretează pe Nelly Lenz, o femeie evreică ce a izbutit să scape cu viaţă dintr-un lagăr de concentrare de pe vremea naziştilor, dar din nefericire pentru ea a suferit nişte traume faciale atât de severe cât timp s-a aflat acolo încât acum este nevoită să se supună unei intervenţii chirurgicale pentru a-şi reface chipul. Întreaga ei figură va fi refăcută şi va lăsa doar o simplă umbră a ceea Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online