Archive for the ‘Filme 2014’ Category

October Gale 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul October Gale 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

October Gale 2014, film online HD, subtitrat în Română

Helen (Patricia Clarkson), o doctoriţă din Toronto, se duce la cabana familiei sale aflată pe o insulă pitorească izolată pentru a-şi pune gândurile în ordine după un an de zile de la moartea soţului ei. Ea încearcă să readucă la viaţă acest loc de vacanţă care pare să fi rămas îngheţat în timp. Pe măsură ce Helen merge să se debaraseze de lucrurile inutile care se află acolo sau alte lucruri care-i Read more »

Fort Bliss 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fort Bliss 2014, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Fort Bliss 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Conflictul aparent interminabil din Afghanistan, care a devenit cel mai lung război al Americii, este o sursă la fel de interminabilă pentru regizorii dornici să facă filme de război. În vreme ce unii aleg să prezinte acţiunea din teren, alţii aleg să o prezinte pe cea de acasă, acolo unde soldaţii trebuie să se readapteze vieţii de civili şi sunt explorate costurile umane pe care le suportă soldaţii ameri Read more »

Lost River 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lost River 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lost River 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în oraşul fictiv care dă şi titlul filmului, Lost River, povestea se învârte în jurul unei familii cu probleme. Mama, pe numele ei Billy (Christina Hendricks), a rămas în urmă cu plata către bancă a ipotecii casei şi reproşează creditorilor faptul că nu ar fi trebuit să îi ofere acel împrumut din prima fază. Pe măsură ce casele din jurul lor sunt demolate în continuu ajungem Read more »

Mommy – Mami 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Mommy - Mami 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Mommy – Mami 2014, film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului se desfăşoară în jurul lui Steve, un adolescent tulburat ce a fost eliberat în custodia mamei sale văduve dintr-un centru de detenţie juvenilă. Mama, Diana, este o femeie cu un comportament ceva mai libertin şi poartă haine nu tocmai specifice vârstei sale, aflându-se în căutarea unui loc de muncă. Ea se străduieşte să facă Read more »

Song One 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Song One 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Song One 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Franny (Anne Hathaway) nu are o relaţie tocmai bună cu familia ei şi se află plecată în Maroc pentru a strânge informaţii pentru doctoratul în antropologie pe care urmează să-l dea. Ea primeşte într-o zi un telefon din partea mamei sale care o anunţă că fratele ei mai mic, Henry (Ben Rosenfield), a avut parte de un grav accident şi a ajuns într-o comă profundă. Ultima discuţie pe care au Read more »

A Certain Justice 2014, filme noi online, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Certain Justice 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Certain Justice 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

A Certain Justice, cunoscut şi ca Puncture Wounds, este un film american de acţiune regizat de Giorgio Serafini şi James Coyne după un scenariu pe care l-a scris cel din urmă. În rolurile centrale sunt distribuiţi Cung Le şi Dolph Lundgren – un veteran de război (Le) care salvează o prostituată din mâinile unor gangsteri şi, făcând asta, Read more »

Late Phases – Misterul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Late Phases - Misterul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Late Phases – Misterul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Late Phases spune povestea unui veteran de război pe nume Ambrose (Nick Damici) care se duce să se interneze la un azil de bătrâni şi descoperă faptul că odată la 30 de zile şi ceva, atunci când este lună plină, azilul se confruntă cu atacul unor bestii despre care lumea crede că sunt nişte câini. Mulţi oameni sunt ucişi de aceste bestii, Read more »

The Song – Cântecul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Song - Cântecul 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Song – Cântecul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Inspirat de Cântarea lui Solomon care se poate găsi în Vechiul Testament, filmul începe chiar cu un citat din scriptură: „M-am uitat cu luare aminte la toate lucrările care se fac sub soare şi, iată, totul este deşertăciune şi vânare de vânt.” Ulterior sunt prezentate imagini cu un faimos cântăreţ de country pe nume David King care a căzut în Read more »

Cut Bank 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cut Bank 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Cut Bank 2014, film online HD, subtitrat în Română

Dwayne (Liam Hemsworth) este nemulţumit de viaţa pe care o duce în micuţul oraş Cut Bank, Montana, recunoscut doar ca fiind „cel mai rece loc al naţiunii”, şi tâjneşte să plece împreună cu frumoasa lui iubită Cassandra (Teresa Palmer) în locuri ceva mai frumoase şi mai însorite. Angajat ca mecanic de către tatăl iubitei sale (Billy Bob Thornton), Dwayne nu pare să aibă capacitatea Read more »

After the Fall 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Fall 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Fall 2014, film online HD, subtitrat în Română

Ben Scanlon (Wes Bentley) creează o piscină în curtea casei sale pe care o împarte cu soţia, Susan (Vinessa Shaw), şi copii, în speranţa că aceasta va creşte considerabil valoarea casei – acesta fiind un detaliu important pentru oamenii din New Mexico. Împrumutul bancar pe care l-a făcut Ben ca să aibă posibilitatea de-a realiza această îmbunătăţire la casă îl conduce pe acesta Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online