Archive for the ‘Filme 2014’ Category

Parts per Billion 2014, filme DVDRip, online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Parts per Billion 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Parts per Billion 2014, film DVDRip, online subtitrat în Română

Erik, un muzician trăieşte pe seama bogăţiei familiei sale, se ceartă cu iubita lui, Anna. Temătoare după ce vede ştirile despre un conflict tot mai mare în Orientul Mijlociu, Anna ajunge să creadă că ar trebui să petreacă mai mult timp împreună, dar Erik pare mai preocupat cu muzica lui şi menţinerea unor relaţii prietenoase cu fostele sale iubite Read more »

Robot Overlords 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Robot Overlords 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Robot Overlords 2014, film online HD, subtitrat în Română

La puţină vreme după ce s-a produs o invazie şi planeta Pământ a fost preluată de o rasă puternică de roboţi extratereştri ce doresc ingeniozitatea şi cunoştinţele oamenilor, populaţia a fost pusă în postura de-a fi, practic, arestată la domiciliu şi nu are voie să iasă afară din propriile case. Părăsirea incintei fără permisiune ar înse Read more »

WolfCop – Polițistul vârcolac, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul WolfCop - Polițistul vârcolac 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

WolfCop – Polițistul vârcolac 2014, film online HD, subtitrat în Română

Lou Garou, un poliţist alcoolic dintr-o comunitate mică din Woodhaven, îşi petrece cea mai mare parte a zilei fie dormind la locul de muncă fie stând la „Barul lui Jessica”. Atunci când prietenul lui Willie Higgins îl sună pentru a se plânge de o activitate ocultă în apropierea magazinului său de arme, Garou încearcă să-l liniştească şi îi spune că nu Read more »

5 Flights Up 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 5 Flights Up 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

5 Flights Up 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Alex Carver (Morgan Freeman) îşi plimbă câinele şi cumpără cafea pentru soţia lui, Ruth (Diane Keaton). Prin naraţiunea lui Alex, publicul află că ei se vor muta curând din casa lor şi că urmează ca în ziua următoare să primească mai multe persoane intresate de achiziţionarea ei. Nepoata lor Lilly soseşte la ei şi o instruieşte pe Ruth cum să se pregătească pentru primirea potenţialilor clienţi. Read more »

Burying The Ex 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Burying The Ex 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Burying The Ex 2014, film online HD 720p, subtitrat în Română

Max (Anton Yelchin) este un mare pasionat de filme horror care lucrează la un magazin de suvenituri care mai de care mai înfricoşătoare şi speră ca într-o bună zi să aibă posibilitatea de a-şi deschide propriul său magazin tematic unde să-şi întâmpine clienţii aşa cum doreşte el (la magazinul actual trebuie să folosească forme de salut Read more »

Dark Was The Night 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dark Was The Night 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dark Was The Night 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un grup de tăietori de lemne într-o pădure, iar la finalul zilei de muncă, supervizorul vorbeşte la o staţie de emisie-recepţie, însă este furios că nu primeşte răspuns de la câţiva muncitori. Acesta exclamă nervos „nu voi ezita să vă închid aici pentru întregul weekend”, însă tot nu primeşte vreun răspuns, aşa că se duce mai în Read more »

Before We Go 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), film online HD, subtitrat în Română

Chris Evans joacă rolul lui Nick, un interpret la trompetă ce se află în preajma unei audiţii foarte importante din cariera lui şi se întâmplă să se afle pe coridoarele Gării Grand Central în momentul în care frumoasa Brooke (Alice Eve) trece agitată pe acolo, grăbindu-se să prindă în ultimul moment trenul de 01:30 noaptea spre New Heaven. Din Read more »

Bird People 2014, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bird People 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Bird People 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Gary (Josh Charles) este un bărbat care se aruncă într-un adevărat vid atunci când se hotărăşte să ia nişte decizii radicale din cauza mai multor eşecuri în afaceri. El e hotărât să nu mai plece deloc din Paris. Nu se va mai duce la întâlnirea de afaceri din Dubai. Nu vrea să se mai întoarcă acasă în America. Nu vrea să mai muncească şi Read more »

88 – Eighty-Eight 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 88 - Eighty-Eight 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

88 – Eighty-Eight 2014, film online HD, subtitrat în Română

Confuză şi nesigură cu privire la cine este ea cu adevărat, Gwen se trezeşte din ameţeală într-un restaurant. Gwen este surprinsă să descopere în poşeta ei o armă şi o împuşcă accidental pe chelneriţa de acolo atunci când poliţia îi cere socoteală cu privire la ea. Fugind de la restaurant, ea se întoarce într-o cameră de hotel care se Read more »

Goodbye to All That 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Goodbye to All That 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goodbye to All That 2014, film online HD, subtitrat în Română

Otto (Paul Schneider) este un tip căruia îi lipsesc anumite calităţi în pat care ajung să-i afecteze şi să-i distrugă căsnicia. El este pus în faţa unei situaţii în care trebuie să înţeleagă cum un anumit moment poate să producă atât de multe daune. Mai târziu, fiica lui pe nume Edie (Audrey P. Scott), îi spune mamei sale, Annie (Melanie Lynskey), Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online