Archive for the ‘Filme 2014’ Category

Pathfinder 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Pathfinder 2007 (Între două lumi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Pathfinder 2007 (Între două lumi), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul Epocii Tenebrelor, un grup de Vikingi condus de un „mare Viking războinic”, al cărui nume este necunoscut, soseşte în America având intenţia de a prăda şi coloniza tărâmul „blestemat”. Pentru a face acest lucru, ei intenţionează să-i măcelărească pe toţi nativii americani din triburile care cutreieră acele pământuri. „Thule” sau Read more »

Calvary – Calvarul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Calvary - Calvarul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Calvary – Calvarul 2014, film online HD, subtitrat în Română

În strana unde se face spovedanii, un enoriaş i se spovedeşte Părintelui James Lavelle (Brendan Gleeson) despre abuzul sexual la care a fost supus în copilărie de un preot. El spune că o să-l ucidă pe James duminica următoare pentru că este un om bun şi asta va fi o lovitură mult mai puternică pentru Biserica Catolică decât dacă Read more »

Walk of Shame 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Walk of Shame 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Walk of Shame 2014, film online HD, subtitrat în Română

Meghan Miles (Elizabeth Banks) este o prezentatoare de ştiri din Los Angeles care ţinteşte un post la o televiziune locală. Ea se pricepe foarte bine la ceea ce face şi se luptă pentru acel post doar cu o singură contracandidată, aşa că lucrurile par să fie bune pentru ea. Atunci când se află la interviul pentru angajare, responsabilii televiziunii o întreabă Read more »

Tammy 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Tammy 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tammy 2014, film online NESUBTITRAT în Română

Filmul începe în oraşul Murphysboro, Illinois, cu Tammy (Melissa McCarthy) conducând spre locul de muncă. De îndată ce soseşte acolo, şeful ei, Keith (Ben Falcone), o concediază pentru repetatele întârzieri la muncă. După ce maşina îi cedează în timp ce se întoarce acasă pe Illinois Route 13, ea soseşte într-un final şi îşi găseşte soţul, Greg (Nat Faxon), aflat la o masă romantică împreună cu vecina Read more »

Heaven is for Real, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Heaven is for Real 2014 (Raiul este real), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Heaven is for Real 2014 (Raiul chiar există), film online HD, subtitrat în Română

Heaven is for Real este un film creştinesc de dramă regizat de Randall Wallace după un scenariu scris de Christopher Parker, bazat pe cartea cu acelaşi nume scrisă de Pastorul Todd Burpo şi Lynn Vincent ce a fost publicată în anul 2010. Filmul îi are în rolurile centrale pe Greg Kinnear, Kelly Reilly, Jacob Vargas şi Nancy Sorel şi spune pove Read more »

Dawn of the Planet of the Apes, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Dawn of the Planet of the Apes 2014 (Planeta Maimuţelor: Revoluţie), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Dawn of the Planet of the Apes 2014 (Planeta Maimuţelor: Revoluţie), film online subtitrat în Română

Filmul începe cu un montaj de ştiri care prezintă colapsul civilizaţiei umane din cauza virusului ALZ-113. Un Caesar ajuns la maturitate conduce şi guvernează o nouă generaţie de primate, inclusiv câţiva camarazi de-ai săi din sanctuarul primatelor. Casa lui Caesar se află în Pădurea Read more »

Think Like a Man Too, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Think Like a Man Too 2014 (Nebunie în Las Vegas), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Think Like a Man Too 2014 (Nebunie în Las Vegas).

Filmul începe cu Cedric (Kevin Hart) care spune cum Las Vegasul a fost dintotdeauna un loc pentru fetele petrecăreţe şi cazinouri, iar acum este locul perfect pentru cupluri care să se căsătorească. El şi prietenii lui se adună cu toţii acolo pentru nunta lui Michael (Terrence J) cu Candace (Regina Hall), iar fiul lor Duke (Caleel Harris) îi însoţeşte. Celelalte cupluri apar şi ele cu bagaje mai mult Read more »

Stage Fright 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Stage Fright 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Stage Fright 2014, film online HD, subtitrat în Română

Cu zece ani în urmă, diva de pe Bradway, Kylie Swanson (Minnie Driver), a deschis muzicalul „The Haunting of the Opera” (o referinţă la „The Phantom of the Opera”) în faţa unei audienţe numeroase. Exact în aceeaşi noapte ea a fost ucisă de un atacator necunoscut ce purta masca personajului negativ al piesei, Fantoma de la Operă. Ani după aceea, copiii lui Kylie, Camilla (Allie MacDonald) şi Read more »

Transformers 4: Age of Extinction 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Transformers 4: Age of Extinction 2014 (Transformers 4: Exterminarea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Transformers 4: Age of Extinction 2014 (Transformers 4: Exterminarea) film online subtitrat.

Patru ani s-au scurs de la bătălia dintre Autoboţi şi Decepticoni care a lăsat oraşul Chicago în ruine şi a curmat vieţile a peste o mie de civili. Guvernul Statelor Unite ale Americii a pus capăt colaborării cu Autoboţii şi i-a declarat drept fugari. O unitate de elită din cadrul CIA denumită drept „Cemetery Wind” este formată de Harold Read more »

Blended 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Blended 2014 (Din greșeală împreună), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Blended 2014 (Din greșeală împreună), film online subtitrat în Română

Lauren Reynolds (Drew Barrymore) discută cu babysiterul copiilor ei, Tracy (Lauren Lapkus). Lauren se află la o întâlnire pe neve care nu decurge tocmai bine, în timp ce Tracy se chinuie să-i stăpânească pe cei doi băieţi ai acesteia, Brendan (Braxton Beckham) şi Tyler (Kyle Red Silverstein). Lauren se întoarce la cel cu care are acea Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi