Archive for the ‘Filme 2014’ Category

Into the Storm, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Into the Storm 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Into the Storm 2014, film online NESUBTITRAT în Română

Un grup de liceeni se află pe drum într-o maşină atunci când se porneşte o furtună puternică. Atunci când furtuna se înrăutăţeşte, puştanii se uită înaintea lor şi văd cum se formează o tornadă care se apropie de ei. O fată din grup îi imploră pe ceilalţi să plece când mai departe de pericol, însă unul dintre băieţi îşi ia camera video şi începe să Read more »

Petals on the Wind, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Petals on the Wind 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Petals on the Wind 2014, film online HD, subtitrat în Română

Aceasta este continuarea filmului Flowers in the Attic. La zece ani după ce au scăpat din podul unde au fost ţinuţi captivi mai mulţi ani, copiii supravieţuitori, Cathy, Chris şi Carrie, particpă la înmormântarea tatălui lor adoptiv, Paul Sheffield, care le-a oferit o casă primitoare şi mijloacele pentru a-şi atinge ţelurile. Încă traumatizaţi de abuzurile Read more »

The Two Faces of January, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1962, escrocul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) şi soţia lui, Colette (Kirsten Dunst), se află într-o excursie în Grecia şi vizitează Acropola din Atena. Acolo ei se întâlnesc cu Rydal (Oscar Isaac), un individ care păcăleşte turiştii în timp ce lucrează ca ghid. Soţii MacFarland îl invită pe acesta să ia cina cu ei, iar el, intri Read more »

Flowers in the Attic, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Flowers in the Attic 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Flowers in the Attic 2014, film online HD, subtitrat în Română

În anii ’50, familia Dollanganger compusă din Chris, 14 ani, Cathy, 12 ani, gemenii Carrie şi Cory, 4 ani, şi părinţii lor, Christopher şi Corrine, locuiesc fericiţi în Pennsylvania. Corrine lucrează ca menajeră şi Christopher este la un departament de vânzări unde urmează să fie promovat drept Vicepreşedinte. Cathy se teme că asta îl va face să Read more »

The Captive 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Captive 2014 (Captiv), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Captive 2014 (Captiv), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Captive spune povestea unei fetiţe în vârstă de nouă ani, Cass (Peyton Kennedy), care a fost răpită atunci când tatăl ei, Matthew (Ryan Reynolds), a lăsat-o singură pe bancheta din spate a maşinii sale vreme de câteva clipe cât să cumpere ceva. Soţia lui Matthew, Tina (Mireille Enos), nu l-a putut ierta niciodată pentru că a scăpat-o pe Read more »

The Giver 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Giver 2014 (Darul lui Jonas), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Giver 2014 (Darul lui Jonas), film online DVDRip, subtitrat în Română

Locul unde se desfăşoară acţiunea acestui film este o societate din viitorul îndepărtat, anul 2048. După un război puternic, comunitatea a hotărât să se debaraseze de tot ce este „inutil”, începând cu culorile, pentru a elimina rasismul, şi terminând cu simţurile şi emoţiile care ne definesc. În plus, tuturor cetăţenilor acestei comunităţi li s-a şters orice Read more »

The Signal 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Signal 2014 (Semnalul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Signal 2014 (Semnalul), film online HD, subtitrat în Română

Trei studenţi la MIT, Jonah (Beau Knapp), Nick (Brenton Thwaites) şi Haley (Olivia Cooke), se află pe drum spre California pentru a o duce acolo pe Haley, o decizie care va pune la încercare relaţia dintre ea şi Nick. În timpul şederii la un hotel, Nick şi Jonah descoperă că hackerul NOMAD (cel care i-a făcut pe cei doi să fie aproape daţi Read more »

If I Stay 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul If I Stay 2014 (Dacă aş rămâne), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

If I Stay 2014 (Dacă aş rămâne), film online NESUBTITRAT în Română

Descrierea ce urmează este cam prea detaliată! Mia Hall (Chloë Grace Moretz) şi familia ei se pregătesc să treacă prin activităţile de zi cu zi atunci când se anunţă la radio că nu se mai fac ore la şcoală în ziua respectivă. Tatăl Miei, Denny (Joshua Leonard), este profesor şi drept rezultat al căderilor masive de zăpadă el nu mai trebuie să plece Read more »

Sin City 2: A Dame to Kill For, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sin City 2: A Dame to Kill For 2014 (Sin City 2: Am ucis pentru ea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sin City 2: A Dame to Kill For 2014 (Sin City 2: Am ucis pentru ea), film online subtitrat în Română

Marv (Mickey Rourke) îşi recapătă cunoştinţa pe o autostradă, fiind înconjurat de mai multe cadavre ale unor tineri şi o maşină de poliţie buşită în apropiere, fără vreo idee despre cum a ajuns acolo. El încearcă să-şi refacă traseul, amintindu-şi că, fiind sâmbătă, a fost s-o vadă pe Nancy Callahan (Jessica Alba) dansând la Kadie’s Saloon. Read more »

The Rover 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Rover 2014 (Hoinarul), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Rover 2014 (Hoinarul), film online HD, subtitrat în Română

La zece ani după criza economică globală, oamenii din rase diferite s-au mutat în Australia, iar dolarul american este moneda cea mai uzitată. După ce un jaf decurge foarte prost, Archie (David Field), Caleb (Tawanda Manyimo) şi Henry (Scoot McNairy) fug de la faţa locului, lăsându-l în urma lor pe fratele lui Henry ce a fost rănit, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi