Archive for the ‘Filme 2014’ Category

Good Kill 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good Kill 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Good Kill 2014, film online HD 720p, subtitrat în Română

Eroul principal al acestui film este Thomas Egan (Ethan Hawke), un fost pilot din Forţele Aeriene care acum manevrează drone armate în zonele de război. Această experienţă seamănă pentru Egan ca un joc video şi este mult diferit faţă de ce era el obişnuit atunci când pilota aeronave de luptă şi îşi risca pielea în fiecare clipă, astfel Read more »

Red Sky (2014), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Red Sky 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Red Sky 2014, film online HD, subtitrat în Română

Red Sky 2014, cunoscut şi drept Kerosene Cowboys, este un film de acţiune / thriller american care a fost lansat direct pe DVD şi a fost regizat de Mario Van Peebles, avându-i în rolurile centrale pe Cam Gigandet, Shane West şi Rachael Leigh Cook. Scenariul a fost scris de Adam Prince, care s-a inspirat din povestea lui Nikolay Suslov şi Dave Riggs, care la rândul lor s-au bazat pe romanul Read more »

Adult Beginners 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Adult Beginners 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Adult Beginners 2015, film online HD, subtitrat în Română

La începutul acestei comedii ne este prezentat Jack (Nick Kroll), un antreprenor care îşi prezintă cel mai recent produs, „Mind’s-I”, ceva similar cu Ochelarii Google. El nu face niciun rabat de la folosirea superlativelor şi nu pierde nicio ocazie să menţioneze faptul că s-au investit o mulţime de milioane de dolari în acest produs. Cu o zi Read more »

White God – Orașul câinilor 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul White God - Orașul câinilor 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

White God – Orașul câinilor 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu eroina umană, o fetiţă în vârstă de 13 ani pe nume Lili (Zsofia Psotta), care se plimbă cu bicicleta pe o stradă pustie de oameni, dar plină de patrupede. Lili este fiica unui cuplu divorţat a cărui parte feminină, o profesoară, pleacă din oraş pentru a încerca să obţină o slujbă mai bine plătită şi o lasă pe fată în grija tatălui ei, Read more »

PK 2014, filme indiene online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul indian PK 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

PK 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un extraterestru umanoid (Aamir Khan) aterizează pe Pământ pentru a completa o misiune de cercetare în oraşul Rajasthan, însă ajunge izolat atunci când centrul de comandă al navei sale este furat. În aceeaşi zi în Bruges, Jaggu (Anushka Sharma) se îndrăgosteşte de un bărbat pe nume Sarfaraz (Sushant Singh Rajput). Tatăl lui Jaggu (Parikshit Sahni) nu este de acord cu relaţia lor din cauza Read more »

Hate Story 2 (2014), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hate Story 2 (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hate Story 2 (2014), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un bătrân care intră în cimitir pentru a pune flori la mormântul cuiva. El aude nişte zgomote stranii şi observă că cineva se străduieşte să iasă dintr-un coşciug din apropiere. El sapă acolo şi când deschide sicriul descoperă cu stupoare că în interior se află o fată îngropată de vie. El ia fata şi o duce la spital. Inspectorul Anton Veldez (Siddharth Kher), ofiţerul care are cazul Read more »

Skin Trade 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Skin Trade 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Skin Trade 2014, film online HD, subtitrat în Română

O fată vietnameză pleacă din satul ei pentru a merge în Bangkok. După ce soseşte, ea este răpită, drogată şi apoi vândută în cadrul unui cerc de traficanţi de carne vie. În Newark, New Jersey, detectivul Nick Cassidy (Dolph Lundgren) prinde un criminal cunoscut drept Dex. Cassidy află că mafiotul sârb Viktor Dragovic (Ron Perlman) se află în oraş. Între timp, în Asia, un detectiv sub acoperire pe Read more »

Zombeavers 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Zombeavers 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Zombeavers 2014, film online HD, subtitrat în Română

Câţiva camionagii transportă canistre de deşeuri toxice care aparţin de o companie medicală şi aceştia dau peste o căprioară ce le iese în cale. Impactul face ca una dintre canistre să cadă în râu şi pluteşte în aval unde ajunge la o vizuină de castori. Acolo, din canistră începe să se scurgă un gaz de culoare verde. Mary (Rachel Melvin), Zoe (Cortney Palm) şi Jenn (Lexi Atkins) călătoresc în oraşul Read more »

Black or White 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Black or White 2014 (Alb sau Negru), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Black or White 2014 (Alb sau Negru), film online HD, subtitrat în Română

Elliott Anderson (Kevin Costner) este un bunic foarte bogat care-şi doreşte ca lumea să-i recunoască meritele, să vadă cât de bun este şi să-l lase în pace să-şi trăiască viaţa în vila lui cea mare şi cu menajera mexicană care-l ajută să-şi crească nepoata, Eloise. Mama fetei a murit atunci când a născut-o pe ea, iar pe tatăl ei afro-american, Read more »

Fear Clinic 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fear Clinic 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Fear Clinic 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Sarah (Fiona Dourif) este una dintre cele cinci persoane care suferă de PTSD după ce a supravieţuit unui atac sângeros petrecut într-un mic restaurant din partea unui bărbat înarmat care avea o mască pe faţă. La fel ca şi ceilalţi, ea a căutat să se trateze la Dr. Adover (Robert Englund), un om de ştiinţă genial şi doctor care a dezvoltat un nou mod de-a trata aceste suferinţe care se bazează Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online