Archive for the ‘Filme 2014’ Category

Search Party 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Search Party 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Search Party 2014, film online HD subtitrat în Română

Daniel „Nardo” Narducci (Thomas Middleditch) are parte de-o petrece a burlacilor împreună cu prietenii lui cei mai buni, Jason (T. J. Miller) şi Evan (Adam Pally). El le spune prietenilor că nu e sigur că pasul pe care urmează să-l facă este cel mai bun. În ziua următoare, în mijlocul nunţii, Jason încearcă să-l oprească pe Nardo să se însoare, ceea ce o înfurie la culme pe mireasă, Tracy (Shannon Read more »

Shelter – Adăpostul 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Shelter - Adăpostul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Shelter – Adăpostul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Anthony Mackie interpretează un bărbat de naţionalitate nigeriană pe nume Tahir care se află în America şi rămâne acolo în ciuda faptului că viza de şedere i-a expirat. Jennifer Connelly, pe de altă parte, interpretează o dependentă de heroină pe nume Hannah care a ajuns în stradă din cauza acestui viciu. Ea ajunge chiar în situaţia Read more »

Infinitely Polar Bear 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infinitely Polar Bear 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infinitely Polar Bear 2014, film online HD, subtitrat în Română

În timp ce majoritatea taţilor îşi petrec zilele la serviciu, Cam Stuart (Mark Ruffalo) este de găsit mai degrabă la vânătoare de ciuperci, gătind mâncăruri sofisticate sau lucrând la unul dintre multiplele sale proiecte pe jumătate terminate. Rudele sale înstărite îi ajută familia cât să nu moară de foame în timp ce Cam se străduieşte să se Read more »

FRANK 2014, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Frank 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

FRANK 2014, film noi online HD, subtitrat în Română

Jon (Domhnall Gleeson), un compozitor aspirant, este martor când un bărbat încearcă să se sinucidă. Bărbatul respectiv este dus la spital şi Jon discută cu Don (Scoot McNairy), care-i spune că individul era membru al unei trupe muzicală pe care o manageria el. Jon îi spune că ştie şi el să cânte la instrumentul la care cânta sinucigaşul şi Don îl invită să cânte cu ei în seara următoare. Jon se Read more »

Swelter – Patru Asasini 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Swelter - Patru Asasini 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Swelter – Patru Asasini 2014, film online HD, subtitrat în Română

Cinci hoţi mascaţi fură suma de zece milioane de dolari dintr-un cazino din Las Vegas. Patru dintre cei cinci, care e împuşcat în cap şi prezumat mort, sunt capturaţi, dar banii dispar fără urmă. Zece ani mai târziu, Cole, liderul găştii, este scos din puşcărie de ceilalţi complici ai lui, Stillman, Boyd şi fratele vitreg al lui Cole, Kane. Ei află Read more »

Cooties 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cooties 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Cooties 2014, filme online HD, subtitrat în Română

În oraşul Ft. Chicken, Illinois, o elevă de clasa a patra de la şcoala elementară, Shelly Linker (Sunny May Allison), a consumat nişte carne de pui infectată şi s-a îmbolnăvit. În altă parte, un scriitor ce speră să-şi facă un nume în literatura horror, Clint Hadson (Elijah Wood), îşi ia un post de profesor suplinitor la şcoala elementară unde se reuneşte cu fata pentru care avea sentimente puternice Read more »

Some Kind of Beautiful 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Some Kind of Beautiful 2014 (How to Make Love Like an Englishman), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Some Kind of Beautiful 2014 (How to Make Love Like an Englishman), film online HD, subtitrat în Română

Pierce Brosnan îl interpretează pe Richard Haig, un profesor şarmant în vârstă de 50 şi ceva de ani ce predă literatură la Cambridge. Deşi e foarte apreciat şi respectat în branşa lui, Richard are şi o parte mai puţin lăudabilă, aceea de-a se cupla cu studentele sale ce au jumătate din vârsta lui. Cea mai recentă este o femeie americană pe Read more »

Labyrinth of Lies 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Labyrinth of Lies 2014 (Im Labyrinth des Schweigens / Labirintul Minciunilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Labyrinth of Lies 2014 (Im Labyrinth des Schweigens / Labirintul Minciunilor), film online HD, subtitrat în Română

Johann Radmann este un tânăr şi idealist procuror care capătă un interes deosebit faţă de cazul lui Charles Schultz, un fost comandant de la un lagăr de concentrare Nazist, cel de la Auschwitz, şi care acum predă la o şcoală din Berlin. Radmann este hotărât să-l aducă pe Read more »

She’s Funny That Way 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul She's Funny That Way 2014 (Viaţa Bate Filmul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

She’s Funny That Way 2014 (Viaţa Bate Filmul), film online HD, subtitrat în Română

Judy este o reporteră de la Hollywood ce intervievează noua stea de cinema Isabella Patterson şi aceasta povesteşte despre începuturile sale în actorie. Izzy, prescurtarea numelui său, a avut o viaţă complicată, ea lucrând ca escortă pentru o firmă de specialitate şi locuind alături de părinţii ei care nu au habar despre meseria fetei Read more »

Aloft – Pe calea aerului 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Aloft - Pe calea aerului 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Aloft – Pe calea aerului 2014, film online HD, subtitrat în Română

Nana Kunning (Jennifer Connelly), o mamă ce se străduieşte să-şi crească fiii, îi ia pe aceştia şi se duc spre o locaţie izolată. Ea, alături de alţi părinţi şi copii, s-au dus acolo pentru a se întâlni cu „Arhitectul”, un vindecător prin credinţă. Însă bineînţeles că Arhitectul lucrează la întâmplare, iar unul dintre băieţii Nanei, Gully, care suferă Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online