Archive for the ‘Filme 2014’ Category

Alexander şi cea mai oribilă zi, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), film online HD, subtitrat în Română

Alexander Cooper (Ed Oxenbould) este un copil în vârstă de 11 ani aparent ca oricare altul, însă cumva se întâmplă ca zilele sale să fie mereu unele foarte proaste, iar atunci când se plânge părinţilor săi, Kelly (Jennifer Garner) şi Ben (Steve Carell), dar şi celor doi fraţi mai mari, Anthony Read more »

CAKE 2014, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul CAKE 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

CAKE 2014, film online HD, subtitrat în Română

Divorţată relativ recent, Claire Simmons (Jennifer Aniston) are o atitudine aspră şi se comportă destul de urât cu cei din jurul său. Ea minte pentru a obţine de îşi doreşte şi fură pentru a obţine ce are nevoie – iar aici nevoia se traduce deseori prin diverse medicamente care să-i aline durerile cronice de care suferă. Chiar şi cei care sunt plătiţi să fie înţelegători cu ea, precum instructorul pentru terapie Read more »

Kill the Messenger 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Kill the Messenger 2014 (Eliminati mesagerul!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Kill the Messenger 2014 (Eliminati mesagerul!), film online HD, subtitrat în Română

Filmul este inspirat dintr-o întâmplare reală petrecută în anii ’90 şi îl are în centrul atenţiei pe Gary Webb (Jeremy Renner), un reporter de la ziarul San Jose-Mercury care scrie despre traficanţii de droguri cărora li se confiscă ilegal casele de către guvern. Soţia lui (interpretată de Rosemarie De Witt) îi tolerează stilul de viaţă zbuciumat Read more »

Mr. Turner – Domnul Turner, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mr. Turner - Domnul Turner 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr. Turner – Domnul Turner 2014, film online HD, subtitrat în Română

Timothy Spall îl interpretează pe pictorul londonez J.M.W. Turner, cel care a surprins în picturile sale peisaje remarcabile şi pline de intensitate spirituală care sunt greu de egalat. Descris deseori ca fiind „pictorul luminii”, Turner a făcut parte cândva din şcoala Romantică de pictori a cărui muncă a condus în cele din urmă către Impresionism Read more »

The Best of Me 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Best of Me 2014 (Cel mai de pret cadou), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Best of Me 2014 (Cel mai de preţ cadou), film online HD, subtitrat în Română

Dawson Cole (James Marsden) primeşte într-o zi un apel telefonic prin care este informat de faptul că bunul său prieten din copilărie a murit. El locuieşte acum undeva în Louisiana şi în urmă acestei veşti se întoarce în oraşul natal pentru prima oară în ultimii 20 de ani ca să-i îndeplinească acestuia ultima dorinţă. Amanda Collider Read more »

What We Do in the Shadows, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What We Do in the Shadows 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What We Do in the Shadows 2014, film online HD, subtitrat în Română

What We Do in the Shadows este o parodie regizată de Jermaine Clement după un scenariu scris de Taika Waititi despre un grup de vampiri care locuiesc în Noua Zeelandă. Cei doi fac parte şi din distribuţie, alături de Rhys Darby, Jonathan Brugh, Cori Gonzalez-Macuer şi Stu Rutherford. Filmul este bazat pe un short pe care l-au realizat cei doi Read more »

The Gambler – Pariorul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Gambler - Pariorul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Gambler – Pariorul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Jim Bennett (Mark Wahlberg) este un profesor de literatură care are şi foarte mari probleme din cauza dependenţei sale de jocuri de noroc. Din acest motiv, el ajunge să datoreze suma de 260 de mii de dolari lui Lee (Alvin Ing), cel care organizează astfel de jocuri ilegal, şi lui Beville Baraka (Michael K. Williams), un cămătar foarte periculos. Read more »

Laggies 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Laggies 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Laggies 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Megan (Keira Knightley) este o femeie imatură în vârstă de 29 de ani care n-are niciun scop în viaţă. Simţul umorului lui Megan este la nivelul vârstei de 16 ani, la fel şi cel de responsabilităţi, astfel că prietenii ei şi-au continuat de viaţă şi ea rămâne în urmă. Prietenele ei din liceu s-au căsătorit, au copii şi cariere de succes în timp ce ea Read more »

Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu 2014 (Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu 2014 (Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Claude Verneuil (Christian Clavier), un notar adept al ideologiei politice Gaulliste, şi soţia lui Marie (Chantal Lauby), o burgheză catolică din Chinon, sunt părinţii a patru fete: Isabelle (Frédérique Bel), Odeile (Julia Piaton), Read more »

Winter Sleep – Somn de iarnă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Winter Sleep / Kış Uykusu 2014 (Somn de iarnă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Winter Sleep / Kış Uykusu 2014 (Somn de iarnă), film online HD, subtitrat în Română

Aydin, un fost actor, deţine un hotel montan în Cappadochia, dar şi alte câteva proprietăţi pe care le închiriază locuitorilor din zonă. El are o viaţă mai bună decât oricine altcineva din regiune. Educat şi foarte bogat, el îşi petrece timpul scriind într-o rubrică pentru un ziar local şi face cercetări în legătură cu istoria teatrului turc Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online