Archive for the ‘Filme 2014’ Category

A Certain Justice 2014, filme noi online, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Certain Justice 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Certain Justice 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

A Certain Justice, cunoscut şi ca Puncture Wounds, este un film american de acţiune regizat de Giorgio Serafini şi James Coyne după un scenariu pe care l-a scris cel din urmă. În rolurile centrale sunt distribuiţi Cung Le şi Dolph Lundgren – un veteran de război (Le) care salvează o prostituată din mâinile unor gangsteri şi, făcând asta, Read more »

Late Phases – Misterul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Late Phases - Misterul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Late Phases – Misterul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Late Phases spune povestea unui veteran de război pe nume Ambrose (Nick Damici) care se duce să se interneze la un azil de bătrâni şi descoperă faptul că odată la 30 de zile şi ceva, atunci când este lună plină, azilul se confruntă cu atacul unor bestii despre care lumea crede că sunt nişte câini. Mulţi oameni sunt ucişi de aceste bestii, Read more »

The Song – Cântecul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Song - Cântecul 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Song – Cântecul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Inspirat de Cântarea lui Solomon care se poate găsi în Vechiul Testament, filmul începe chiar cu un citat din scriptură: „M-am uitat cu luare aminte la toate lucrările care se fac sub soare şi, iată, totul este deşertăciune şi vânare de vânt.” Ulterior sunt prezentate imagini cu un faimos cântăreţ de country pe nume David King care a căzut în Read more »

Cut Bank 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cut Bank 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Cut Bank 2014, film online HD, subtitrat în Română

Dwayne (Liam Hemsworth) este nemulţumit de viaţa pe care o duce în micuţul oraş Cut Bank, Montana, recunoscut doar ca fiind „cel mai rece loc al naţiunii”, şi tâjneşte să plece împreună cu frumoasa lui iubită Cassandra (Teresa Palmer) în locuri ceva mai frumoase şi mai însorite. Angajat ca mecanic de către tatăl iubitei sale (Billy Bob Thornton), Dwayne nu pare să aibă capacitatea Read more »

After the Fall 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Fall 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Fall 2014, film online HD, subtitrat în Română

Ben Scanlon (Wes Bentley) creează o piscină în curtea casei sale pe care o împarte cu soţia, Susan (Vinessa Shaw), şi copii, în speranţa că aceasta va creşte considerabil valoarea casei – acesta fiind un detaliu important pentru oamenii din New Mexico. Împrumutul bancar pe care l-a făcut Ben ca să aibă posibilitatea de-a realiza această îmbunătăţire la casă îl conduce pe acesta Read more »

Someone Marry Barry 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Someone Marry Barry 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Someone Marry Barry 2014, film online HD, subtitrat în Română

Barry (Tyler Labine) este un tip neconvenţional care, deşi ţine foarte mult la prietenii lui, mintea de adolescent îl face să-i pună pe aceştia în situaţii jenante, ei fiind acum nişte oameni maturi, cu familii respectabile şi cariere de succes. Una dintre aceste situaţii se întâmplă să fie chiar la petrecerea de nuntă a unuia dintre cei trei prieteni ai săi Read more »

The Loft – Ispita 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Loft - Ispita 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Loft – Ispita 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de cinci bărbaţi căsătoriţi împart acelaşi apartament fără ca soţiile lor să aibă habar pentru a merge acolo când au chef de prostii cu amantele lor. Într-o zi fatidică, atunci când unul dintre ei merge la apartament, el descoperă cadavrul unei femei şi îi sună pe ceilalţi pentru a încerca să înţeleagă ce s-a petrecut şi cine este femeia Read more »

You’re Not You 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul You're Not You 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

You’re Not You 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kate (Hilary Swank), o pianistă talentată, este diagnosticată cu boala ALS. Soţul ei, Evan (Josh Duhamel), încearcă să găsească pe cineva care să se ocupe cu îngrijirea soţiei sale atunci când el se află la serviciu. Bec (Emmy Russum) – o studentă de facultate – aplică pentru această slujbă, chiar dacă nu are aproape Read more »

Leviathan – Leviafan 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Leviathan – Leviafan 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Leviathan – Leviafan 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele pe o peninsulă din apropierea Mării Barents. Povestea este centrată asupra unui familist pe nume Kolya (Alexei Serebriakov) şi a evenimentelor care se petrec în viaţa lui. Firul narativ al filmului vrea să scoată la suprafaţă aspectele reci şi întunecate ale condiţiei umane şi fisurile moderne care se Read more »

The Single Moms Club 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Single Moms Club 2014 (Clubul Mamelor Singure), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Single Moms Club 2014 (Clubul Mamelor Singure), film online HD, subtitrat în Română

Premisa filmului The Single Moms Club este una cel puţin promiţătoare. Cinci mame singure care provin din medii diferite ajung să se cunoască atunci când directorul şcolii unde învaţă copiii lor le cer să pună la cale un plan pentru a strânge fonduri. Copiii lor sunt ameninţaţi cu exmatricularea din cauza mai multor infracţiuni comise şi, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online