Archive for the ‘Filme 2014’ Category

You’re Not You 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul You're Not You 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

You’re Not You 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kate (Hilary Swank), o pianistă talentată, este diagnosticată cu boala ALS. Soţul ei, Evan (Josh Duhamel), încearcă să găsească pe cineva care să se ocupe cu îngrijirea soţiei sale atunci când el se află la serviciu. Bec (Emmy Russum) – o studentă de facultate – aplică pentru această slujbă, chiar dacă nu are aproape Read more »

Leviathan – Leviafan 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Leviathan – Leviafan 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Leviathan – Leviafan 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele pe o peninsulă din apropierea Mării Barents. Povestea este centrată asupra unui familist pe nume Kolya (Alexei Serebriakov) şi a evenimentelor care se petrec în viaţa lui. Firul narativ al filmului vrea să scoată la suprafaţă aspectele reci şi întunecate ale condiţiei umane şi fisurile moderne care se Read more »

The Single Moms Club 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Single Moms Club 2014 (Clubul Mamelor Singure), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Single Moms Club 2014 (Clubul Mamelor Singure), film online HD, subtitrat în Română

Premisa filmului The Single Moms Club este una cel puţin promiţătoare. Cinci mame singure care provin din medii diferite ajung să se cunoască atunci când directorul şcolii unde învaţă copiii lor le cer să pună la cale un plan pentru a strânge fonduri. Copiii lor sunt ameninţaţi cu exmatricularea din cauza mai multor infracţiuni comise şi, Read more »

Alexander şi cea mai oribilă zi, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), film online HD, subtitrat în Română

Alexander Cooper (Ed Oxenbould) este un copil în vârstă de 11 ani aparent ca oricare altul, însă cumva se întâmplă ca zilele sale să fie mereu unele foarte proaste, iar atunci când se plânge părinţilor săi, Kelly (Jennifer Garner) şi Ben (Steve Carell), dar şi celor doi fraţi mai mari, Anthony Read more »

CAKE 2014, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul CAKE 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

CAKE 2014, film online HD, subtitrat în Română

Divorţată relativ recent, Claire Simmons (Jennifer Aniston) are o atitudine aspră şi se comportă destul de urât cu cei din jurul său. Ea minte pentru a obţine de îşi doreşte şi fură pentru a obţine ce are nevoie – iar aici nevoia se traduce deseori prin diverse medicamente care să-i aline durerile cronice de care suferă. Chiar şi cei care sunt plătiţi să fie înţelegători cu ea, precum instructorul pentru terapie Read more »

Kill the Messenger 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Kill the Messenger 2014 (Eliminati mesagerul!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Kill the Messenger 2014 (Eliminati mesagerul!), film online HD, subtitrat în Română

Filmul este inspirat dintr-o întâmplare reală petrecută în anii ’90 şi îl are în centrul atenţiei pe Gary Webb (Jeremy Renner), un reporter de la ziarul San Jose-Mercury care scrie despre traficanţii de droguri cărora li se confiscă ilegal casele de către guvern. Soţia lui (interpretată de Rosemarie De Witt) îi tolerează stilul de viaţă zbuciumat Read more »

Mr. Turner – Domnul Turner, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mr. Turner - Domnul Turner 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr. Turner – Domnul Turner 2014, film online HD, subtitrat în Română

Timothy Spall îl interpretează pe pictorul londonez J.M.W. Turner, cel care a surprins în picturile sale peisaje remarcabile şi pline de intensitate spirituală care sunt greu de egalat. Descris deseori ca fiind „pictorul luminii”, Turner a făcut parte cândva din şcoala Romantică de pictori a cărui muncă a condus în cele din urmă către Impresionism Read more »

The Best of Me 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Best of Me 2014 (Cel mai de pret cadou), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Best of Me 2014 (Cel mai de preţ cadou), film online HD, subtitrat în Română

Dawson Cole (James Marsden) primeşte într-o zi un apel telefonic prin care este informat de faptul că bunul său prieten din copilărie a murit. El locuieşte acum undeva în Louisiana şi în urmă acestei veşti se întoarce în oraşul natal pentru prima oară în ultimii 20 de ani ca să-i îndeplinească acestuia ultima dorinţă. Amanda Collider Read more »

What We Do in the Shadows, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What We Do in the Shadows 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What We Do in the Shadows 2014, film online HD, subtitrat în Română

What We Do in the Shadows este o parodie regizată de Jermaine Clement după un scenariu scris de Taika Waititi despre un grup de vampiri care locuiesc în Noua Zeelandă. Cei doi fac parte şi din distribuţie, alături de Rhys Darby, Jonathan Brugh, Cori Gonzalez-Macuer şi Stu Rutherford. Filmul este bazat pe un short pe care l-au realizat cei doi Read more »

The Gambler – Pariorul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Gambler - Pariorul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Gambler – Pariorul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Jim Bennett (Mark Wahlberg) este un profesor de literatură care are şi foarte mari probleme din cauza dependenţei sale de jocuri de noroc. Din acest motiv, el ajunge să datoreze suma de 260 de mii de dolari lui Lee (Alvin Ing), cel care organizează astfel de jocuri ilegal, şi lui Beville Baraka (Michael K. Williams), un cămătar foarte periculos. Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online