Archive for the ‘Filme 3D’ Category

Stash House 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Stash House 2012 (Depozit Periculos), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Stash House 2012 (Depozit Periculos), film online DVDRip, subtitrat în Română

Amy (Evigan) şi David Nash (Faris) sunt doi soţi care par să se înţeleagă foarte bine. De ziua lui Amy, David îi cumpără o casă. El îi arată soţiei sistemul de supraveghere care acoperă toată zona şi ea, chiar dacă la început pare să nu-i placă această casă, se preface fericită. Cei doi încep să sărbătorească mutarea în noua Read more »

Hate Story 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hate Story 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hate Story 2012, film online HD, subtitrat în Română

Kavya Krishna (Paoli Dam) şi cel mai bun prieten al ei, Vicky, pun în scenă o operaţiune împotriva unuia dintre cei mai importanţi magnaţi. Ele fac poze atunci când se desfăşoară câteva înţelegeri secrete ilegale şi scriu un articol în ziar care ajunge să fie publicat. Siddharth Dhanrajgir, un magnat foarte sigur pe sine, a cărui companie a fost ţinta fetelor, îşi doreşte răzbunare aşa că Read more »

The SpongeBob Movie 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 2015 (SpongeBob: Aventuri pe uscat), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 2015 (SpongeBob: Aventuri pe uscat), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Un pirat pe nume Burger-Beard şi gaşca lui de pescăruşi călătoresc spre o insulă pentru a obţine o carte magică despre care se spune că orice scrii în ea devine realitate. Aceasta carte spune povestea lui SpongeBob Square Read more »

Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Like Crazy - La Nebunie! 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Like Crazy – La Nebunie! 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Anna Gardner (Felicity Jones), o studentă venită în Los Angeles, America, pentru a studia în cadrul programului de schimb de studenţi, se întâlneşte şi se îndrăgosteşte nebuneşte de Jacob Helm (Anton Yelchin), un student american care-i împărtăşeşte sentimentele şi încep o relaţie împreună. După absolvire, Anna se gândeşte că nu Read more »

Bridge to Terabithia 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bridge to Terabithia 2007 (Podul către Terabithia), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Bridge to Terabithia 2007 (Podul către Terabithia), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jesse Aarons (Josh Hutcherson) este un elev de clasa a cincea care speră să devină un artist şi locuieşte împreună cu familia lui săracă în Lark Creek, Virginia. El merge la şcoală cu autobuzul împreună cu sora lui mai mica, May Belle (Bailee Madison), şi încearcă să se ferească de agresoarea şcolii, Janice Avery (Lauren Clinton). La şcoală Read more »

Killshot – Ținte Sigure 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Killshot - Ținte Sigure 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Killshot – Ținte Sigure 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Asasinul mafiei Armand Degas, cunoscut şi ca „Blackbird” (Mickey Rourke), este angajat pentru a asasina un lider mafiot căruia el îi zice „Papa” (Hal Holbrook). După acea, el se întâlneşte cu Richie Nix (Joseph Gordon-Levitt) la un bar unde hotărăsc să se alieze. Între timp, Wayne (Thomas Jane) şi Carmen Colson (Diane Lane) se despart, Read more »

Vanity Fair 2005, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Vanity Fair 2005 (Bâlciul deşertăciunilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Vanity Fair 2005 (Bâlciul deşertăciunilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Povestea filmului se desfăşoară în Londra anului 1802. Misteriosul Lord Steyne (Gabriel Byrne) merge la un atelier de pictură pentru a cumpăra portretul unei frumoase femei. Tânăra Rebecca „Becky” Sharp (Angelica Mandy), având atunci doar zece ani, solicită un preţ de două ori şi jumătate mai mare decât cel iniţial şi pictorul explică faptul Read more »

Reign Over Me 2007, filme online HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul Reign Over Me 2007 (Acoperă-mi inima), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Reign Over Me 2007 (Acoperă-mi inima), film online HD, subtitrat în Română

Doi vechi prieteni care nu au mai ţinut legătura multă vreme sunt acum reuniţi de o întâlnire întâmplătoare pe străzile oraşului New York. Atunci când Turnurile Gemene au devenit ţinta teroriştilor în 2001, Charlie Finerman (Adam Sandler) a pierdut tot ce avea mai important în viaţa lui. După cinci ani de la teribila tragedie care i-a răpit Read more »

A Separation 2011 , filme DVD online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Separation 2011 (Jodaeiye Nader az Simin / Nader şi Simin, o despărţire), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Separation 2011 (Jodaeiye Nader az Simin / Nader şi Simin, o despărţire), film online DVDRip, subtitrat în Română

Nader şi Simin sunt căsătoriţi de 14 ani şi locuiesc împreună cu fiica lor în vârstă de 11 ani, Termeh, în Teheran. Familia aparţine clasei sociale medii din zona urbană şi cuplul este pe punctul de-a se despărţi. Simin doreşte să plece din ţară împreună cu Nader şi Termeh Read more »

X2: X-Men United 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul X2: X-Men United 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

X2: X-Men United 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

La Casa Albă, mutantul cu capacităţi de teleportare, Nightcrawler, încearcă să-l asasineze pe preşedintele Americii, dar fără succes şi reuşeşte să scape lăsând în urmă un mesaj care spune „libertatea mutanţilor acum.” La Lacul Alkali, membrul X-Men Wolverine vede că nu a mai rămas nimic din baza militară din filmul precedent. El se Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online