Archive for the ‘Filme HD’ Category

Analyze That 2002, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Analyze That 2002 (Nașul stresat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Analyze That 2002 (Nașul stresat), film online HD, subtitrat în Română

Fiind aproape de a-şi termina perioada pe care a trebuit să o petreacă în închisoarea Sing Sing, viaţa lui Paul Vitti este pusă în pericol de asasini şi gardieni corupţi. El îşi înscenează nebunia şi începe să cânte diverse melodii pentru a atrage atenţia lui Ben Sobel, pe care nu l-a mai văzut de la înmormântarea tatălui său. Cei de la FBI îl Read more »

The Sum of All Fears 2002, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Sum of All Fears 2002 (Pericol absolut), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Sum of All Fears 2002 (Pericol absolut), film online HD, subtitrat în Română

În anul 2002, un colector sirian de fiare vechi descoperă o bombă uriaşă rămasă neexplodată într-un câmp din Golan Heights şi o vinde unui traficant de arme Sud-African pe nume Olson. Acesta o recunoaşte ca fiind o armă nucleară israeliană ce a fost pierdută în timpul Războiului Yom Kippur din ’73. El o vinde mai târziu unui individ ce doreşte Read more »

The Crucible 1996, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Crucible 1996 (Vrăjitoarele din Salem), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Crucible 1996 (Vrăjitoarele din Salem), film online HD, subtitrat în Română

Dis de dimineaţă, în Salem, Massachusetts, anul 1692, câteva fete de la ţară se întâlnesc în pădure cu o sclavă Barbadiană pe nume Tituba (Charlayne Woodard). Una dintre fete, Abigail Williams (Winona Ryder), ucide o găină şi îi bea sângele, punându-şi dorinţa ca soţia lui John Proctor, un individ de care s-a îndrăgostit, să moară. Read more »

Analyze This 1999, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Analyze This 1999 (Cu naşu' la psihiatru), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Analyze This 1999 (Cu naşu’ la psihiatru), film online HD, subtitrat în Română

Şeful mafiot Paul Vitti (Robert De Niro) narează o scurtă istorie a mafiei: După moartea lui Albert Anastasia, disputa cu privire la cine va deveni lider, purtată între Vito Genovese, Carlo Gambino şi Joe Bananas, rezultă în Întâlnirea Apalachin din New York. Întâlnirea este întreruptă de către FBI şi din acest motiv mafia nu a mai Read more »

Bunraku (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bunraku (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bunraku (2010), film online HD, subtitrat în Română

După un război global ce a avut consecinţe devastatoare asupra planetei şi oamenilor, armele au fost scoase în afara legii, dar oamenii încă se luptă între ei folosind arme albe şi artele marţiale. Nicola the Woodcutter (Ron Perlman) este cel mai puternic bărbat din estul Atlanticului, un lord al crimei ascuns care conduce cu mână de fier şi nouă asasini de nădejde. Mâna lui dreaptă este Asasinul Read more »

TWIXT (2011), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul TWIXT 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

TWIXT (2011), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Filmul îl are în centrul atenţiei pe Hall Baltimore (Val Kilmer), un scriitor care s-a specializat în romane bazate pe vânătoarea de vrăjitoare. La o şedinţă de autografe, el este abordat de şeriful Bobby LaGrange (Bruce Dern), un fan excentric ce are două solicitări: ca Hall să-i citească cea mai recentă realizare şi să îl acompanieze la morgă Read more »

The Sacrament 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Sacrament 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Sacrament 2013, film online HD, subtitrat în Română

Patrick, un fotograf de modă, primeşte o scrisoare din partea surorii sale, o dependentă de droguri ce se recuperează pe nume Caroline, prin intermediul căreia îl invită să o viziteze la Eden Parish, o comunitate utopică, departe de droguri, ce a fost fondată de un lider religios. Atunci când Patrick cercetează mai detaliat, el descoperă Read more »

HESHER (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Vezi filmul online Hesher 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

HESHER (2010), film online HD, subtitrat în Română

După ce şi-a pierdut mama într-un accident rutier, T.J. (Devin Brochu) pică într-o stare de depresie. El ajunge obsedat de maşina care i-a curmat viaţa mamei sale şi încearcă să o recupereze de la fiare vechi. T.J. şi tatăl lui pasiv, dependent de pastile, Paul (Rainn Wilson), locuiesc în casă cu bunica adolescentului. Curând, casa lor se animează atunci când apare un tip excentric pe nume Read more »

The Guardian 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Guardian 2006 (În slujba vieţii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Guardian 2006 (În slujba vieţii), film online HD, subtitrat în Română

Ben Randall (Kevin Costner) este cel mai bun salvamar al Pazei de Costă Americană din programul AST. Jake Fischer (Ashton Kutcher) este un încrezut care încearcă să intre în acest program şi a fost clasat drept un înotător de top în liceu unde a primit şi o bursă şcolară. Din cauza timpului prea mare pe care-l petrece la serviciu, soţia lui Read more »

Bowfinger – Căţelul Detectiv, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bowfinger - Căţelul Detectiv 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bowfinger – Căţelul Detectiv 1999, film online HD, subtitrat în Română

Producătorul de filme cu buget redus Bobby Bowfinger este extrem de nerăbdător să regizeze propriul său film şi pentru care a strâns bani toată viaţa lui – el are acum suma de 2184 de dolari pentru a plăti costurile de producţie. Bobby are şi un scenariu pe care l-a scris un asistent de-al lui, Afrim, şi un operator de cameră, Dave, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online