Archive for the ‘Filme HD’ Category

The Sixth Sense, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Sixth Sense 1999 (Al şaselea simţ), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Sixth Sense 1999 (Al şaselea simţ), film online HD, subtitrat în Română

Dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis), din Philadelphia, specializat în Psihologia dezvoltării, se întoarce acasă într-o noapte împreună cu soţia lui, Anna Crowe (Olivia Williams), după ce a fost premiat la pentru munca sa. În timp ce discutau despre munca lui, cei doi sunt întrerupţi de un tânăr pe care Crowe îl recunoaşte ca fiind Vincent Read more »

8MM – Opt Milimetri, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 8MM - Opt Milimetri 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

8MM – Opt Milimetri 1999, film online HD, subtitrat în Română

Detectivul particular Tom Welles (Nicolas Cage) este angajat de Daniel Longdale (Anthony Heald), avocatul unei văduve bogate, Mrs. Christian (Myra Carter), al cărei soţ a murit de curând. După ce au golit seiful răposatului soţ, ea şi avocatul descoperă un film 8mm pe care se afla o aparentă crimă reală, dar ea vrea să afle asta cu cert Read more »

A Long Way Down, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Long Way Down 2014 (Adio, dar mai stau puţin), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Long Way Down 2014 (Adio, dar mai stau puţin), film online HD, subtitrat în Română

Martin Sharp (Pierce Brosnan) se gândeşte să se sinucidă în ajunul anului nou pe acoperişul clădirii Toppers, mult deasupra străzilor Londoneze. El este întrerupt de către o femeie pe nume Maureen (Toni Collette) care se gândeşte să facă şi ea acelaşi lucru. Ezitantă, ea se oferă să-şi „aştepte rândul”, însă mai apar alte două persoane străine, Read more »

The Taking of Pelham 123, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Taking of Pelham 1.2.3. 2009 (S-a furat un tren 123), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Taking of Pelham 1.2.3. 2009 (S-a furat un tren 123), film online HD, subtitrat în Română

Un bărbat care-şi spune Ryder (John Travolta) deturnează Pelham 123, un metrou din New York ce a plecat din staţia Pelham Bay Park. Ryder este ajutat de trei bărbaţi înarmaţi; Bashkim (Victor Gojcaj), Emri (Robert Vataj) şi fostul operator de metrou, Phil Ramos (Luis Guzmán). Ei decuplează locomotiva de restul vagoanelor şi iau pasagerii Read more »

You Don’t Mess with the Zohan, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul You Don't Mess with the Zohan 2008 (Nu te pune cu Zohan), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

You Don’t Mess with the Zohan 2008 (Nu te pune cu Zohan), film online HD subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Zohan Dvir (Adam Sandler) este un agent al Mossadului care s-a săturat de luptele constante şi visează în secret să se mute în America pentru a deveni hair-stylist. Acest lucru ajunge până la momentul când, în timp ce face o petrecere la grătar, este întrerupt de IDF Read more »

The Angriest Man in Brooklyn, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Angriest Man in Brooklyn 2014, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Angriest Man in Brooklyn 2014, film online HD, subtitrat în Română

Henry Altmann (Robin Williams) este prins în traficul din Brooklyn în timp ce se află în drum spre o întâlnire. Maşina lui este lovită apoi de un taxi, ceea ce-l face pe Henry să izbucnească într-o criză de nervi. El merge la spital acolo unde Doctora Sharon Gill (Mila Kunis) îi ţine locul doctorului obşnuit al lui Henry. După ce îi face o tomo Read more »

Now Is Good 2012, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Now Is Good 2012 (Acum e momentul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Now Is Good 2012 (Acum e momentul), film online HD, subtitrat în Română

Tessa (Dakota Fanning) este diagnosticată cu o formă acută de leucemie şi în ciuda tratamentelor cu chimioterapie pe care le-a suportat în ultimii patru ani, ea a aflat că boala este una care nu se mai poate trata şi doctorii nu-i mai dau prea multe şanse de supravieţuire. Tessa, cu ajutorul celei mai bune prietene a ei, Zoey (Kaya Read more »

Apocalypse Now, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Apocalypse Now 1979 (Apocalipsul acum), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Apocalypse Now 1979 (Apocalipsul acum), film online HD, subtitrat în Română

Căpitanul Armatei Americane şi veteran al operaţiunilor speciale Benjamin L. Willard (Martin Sheen), s-a întors la Saigon unde a participat la Războiul din Vietnam. El bea foarte mult şi suferă de halucinaţii în camera sa. Într-o zi, ofiţerii militari Lt. General Corman (G. D. Spradlin) şi Col. Lucas (Harrison Ford) îl abordează şi îi spun despre o Read more »

Heaven is for Real, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Heaven is for Real 2014 (Raiul este real), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Heaven is for Real 2014 (Raiul chiar există), film online HD, subtitrat în Română

Heaven is for Real este un film creştinesc de dramă regizat de Randall Wallace după un scenariu scris de Christopher Parker, bazat pe cartea cu acelaşi nume scrisă de Pastorul Todd Burpo şi Lynn Vincent ce a fost publicată în anul 2010. Filmul îi are în rolurile centrale pe Greg Kinnear, Kelly Reilly, Jacob Vargas şi Nancy Sorel şi spune pove Read more »

Catwoman 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Catwoman 2004, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Catwoman 2004, film online HD, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Artista şi designer grafic, Patience Phillips (Halle Berry), lucrează pentru o companie de cosmetice denumită „Hedare Beauty”, care e gata să lanseze o nouă cremă ce va purta numele de „Beau-Line” şi va fi capabilă să inverseze efectele îmbătrânirii. Într-o zi, atunci când Patience face o vizită la fabrica unde se produce această Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi