Archive for the ‘Filme HD’ Category

The Firm – Firma 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Firm - Firma 1993, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Firm – Firma 1993, film online HD, subtitrat în Română

Mitch McDeere (Tom Cruise) este un tânăr ce provine dintr-un mediu sărac, dar are un viitor promiţător în drept. Aproape de-a absolvi Şcoala de Drept din cadrul Harvard printre primii, el primeşte o ofertă generoasă din partea unei firme de avocatură mică din Memphis ce este specializată în contabilitate şi taxe. El şi soţia lui, Abby Read more »

Mississippi Grind 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mississippi Grind 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mississippi Grind 2015, film online HD, subtitrat în Română

Evenimentele filmului pornesc în Dubuque, Iowa, în mijlocul unui joc de cărţi unde un bărbat tăcut şi aparent recesiv, Gerry (Ben Mendelsohn), îl întâlneşte pentru prima oară pe nou-sositul în oraş, Curtis (Ryan Reynolds). El tot insistă să-i facă lui Gerry cinste cu un pahar de whiskey şi e foarte enervat atunci când Gerry refuză (din Read more »

Class Action 1991, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Class Action 1991 (Proces de conştiinţă), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Class Action 1991 (Proces de conştiinţă), film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului este centrată în jurul unui proces intentat în urma daunelor cauzate de maşinile defecte. Procesul ia o dimensiune personală atunci când avocatul acuzării, Jedediah Tucker Ward (Gene Hackman), descoperă că avocatul apărării este Maggie Ward (Mary Elizabeth Mastrantonio) – nimeni alta decât propria lui fiică. Jedediah Read more »

Short Term 12 (2013), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Short Term 12 (2013), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Short Term 12 (2013), filme online HD, subtitrat în Română

Grace (Brie Larson) este o tânără supervizoare de la Short Term 12, un centru de îngrijire pentru adolescenţii cu probleme. Ea locuieşte împreună cu iubitul şi colegul de serviciu, Mason, dar nu prea reuşeşte să se deschidă emoţional complet faţă de el. În momentul în care Grace primeşte o veste cu implicaţii majore pentru viitorul ei, atât Read more »

Impostor – Impostorul 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Impostor - Impostorul 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Impostor – Impostorul 2001, film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în anul 2079. În urmă cu 45 de ani, Pământul a fost atacat de o civilizaţie ostilă şi implacabilă provenită din Alpha Centauri. Scuturile de forţă sunt puse să apere oraşele şi un guvern global totalitar ia naştere pentru a gestiona efectele războiului şi a asigura supravieţuirea speciei umane. Centaurii, însă, nu Read more »

The Matrix Revolutions 2003, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Matrix Revolutions 2003 (Matrix - Revoluții), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Matrix Revolutions 2003 (Matrix – Revoluții), film online HD, subtitrat în Română

Neo şi Bane zac inconştienţi într-un salon medical de pe nava Hammer. Ulterior, Neo îşi găseşte sinele digital captiv într-un metrou virtual – o zonă de tranziţie între Matrix şi Oraşul Maşinilor. În acel metrou, el întâlneşte o „familie” de programe, inclusiv o fată pe nume Sati, al cărei tată îi spune lui Neo că metroul este controlat de Vatman, Read more »

Dying Young – Să mori tânăr, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dying Young 1991 (Să mori tânăr), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dying Young 1991 (Să mori tânăr), film online HD, subtitrat în Română

Hilary O’Neil (Julia Roberts) este o femeie frumoasă şi precaută care nu s-a bucurat de prea mult noroc nici în dragoste şi nici în carieră. După ce s-a despărţit de curând de iubitul ei atunci când l-a prins că a înşelat-o, Hilary se regăseşte în situaţia de-a locui din nou împreună cu mama ei excentrică (Ellen Burstyn). Într-o zi, Hilary răspunde Read more »

The Matrix Reloaded 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Matrix Reloaded 2003 (Matrix - Reîncărcat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Matrix Reloaded 2003 (Matrix – Reîncărcat), film online HD, subtitrat în Română

La şase luni după evenimentele din primul film, Neo (Keanu Reeves) şi Trinity (Carrie-Anne Moss) sunt acum iubiţi. Morpheus (Laurence Fishburne) primeşte un mesaj de la Căpitanul Niobe din Logos care solicită o întâlnire de urgenţă al tuturor navelor Zionului. Zion a confirmat ultima transmisiune de pe Osiris: o armată de Santinele sunt Read more »

The Matrix 1999, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Matrix 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Matrix 1999, film online HD, subtitrat în Română

O hackeriţă infamă cunoscută drept Trinity (Carrie-Anne Moss) este încolţită de poliţie într-un hotel abandonat. Ea reuşeşte destul de uşor să îi păcălească şi să scape de ei. Un grup de Agenţi cu abilităţi supraomeneşti ajută poliţia să o urmărească, însă înc-odată Trinity dispare fără urmă. Thomas Anderson (Keanu Reeves) este un programator de calculatoare ce duce o viaţă dublă şi are nick-ul de hacker Read more »

Ong Bak 3 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ong Bak 3 2010 (Legenda regelui elefant - bătălia finală), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ong Bak 3 2010 (Legenda regelui elefant – bătălia finală), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1431, în Thailanda, Tien (Tony Jaa) este ţinut prizonier şi este bătut frecvent. La ordinele Lordului Rajasena (Sarunyu Wongkrajang), coatele şi genunchii lui sunt loviţi cu brutalitate. În timp ce Lordul Rajasena doarme, luptătorii de gherilă ai lui Tien încearcă să-l elibereze pe acesta, numai că Bhuti Sangkha (Dan Chu Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online