Archive for the ‘Filme HD’ Category

Taking Lives 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Taking Lives 2004 (Identități Furate), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Taking Lives 2004 (Identități Furate), film online HD, subtitrat în Română

Povestea începe în Canada de la începutul anilor ’80, acolo unde adolescentul Martin Asher (Paul Dano) este văzut mergând printr-o staţie de autobuz, nesigur de destinaţia sa. El se împrieteneşte cu un alt adolescent, Matt Soulsby (Justin Chatwin), şi cei doi îşi împărtăşesc planurile de viitor. Atunci când autobuzul lor se strică, ei Read more »

Puppet Master X: Axis Rising, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Puppet Master X: Axis Rising 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Puppet Master X: Axis Rising 2012, film online HD, subtitrat în Română

Ozu, personajul negativ din primul film, merge pe o alee întunecată şi este oprită de Kommandant Moebius, generalul Naziştilor. Ozu îi oferă acestuia marioneta Tunneler în schimbul libertăţii sale. Moebius acceptă cu încântare oferta, iar acesta îl omoară imediat pe soldatul #1 al SS. Moebius o „eliberează” pe Ozu împuşcând-o în Read more »

Walking Tall 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Walking Tall 2004 (Praf şi Pulbere), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Walking Tall 2004 (Praf şi Pulbere), film online HD, subtitrat în Română

Sergentul Chris Vaughn (The Rock) revine din armată în oraşul său natal pentru a-şi căuta de lucru după ce a terminat cu cariera militară. El descoperă că fabrica de cherestea pe care o ştia de mic a fost închisă de moştenitorul ei, prietenul lui, Jay Hamilton (Neal McDonough), care a deschis un cazinou în locul ei. Cazi Read more »

After Lucia – După Lucia 2012, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After Lucia / Después de Lucía - După Lucia 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After Lucia / Después de Lucía – După Lucia 2012, film online HD, subtitrat în Română

Roberto (Hernán Mendoza) a picat în depresie după ce iubita lui soţie, Lucía, a trecut în nefiinţă după ce a fost implicată într-un accident rutier. Dorind să lase în urmă durerea provocată de pierderea soţiei sale, Roberto hotărăşte să se mute din Puerto Vallarta şi să locuiască în Mexico City împreună cu fiica lui în vârstă de 17 ani, Read more »

Forces spéciales 2011, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Forces spéciales 2011 (Special Forces / Forţele Speciale), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Forces spéciales 2011 (Special Forces / Forţele Speciale), film online HD, subtitrat în Română

Jurnalista franceză aflată în Kabul, Elsa Casanova (Diane Kruger), scrie un articol despre lordul războiului Zaief (Raz Degan) şi îl numeşte pe acesta „măcelarul din Kabul”. Informatoarea ei, Maina (Morjana Alaoui), o avertizează că Zaief nu a digerat prea bine această etichetă şi este hotărât să se răzbune pe ea. Înainte de-a se întoarce Read more »

Beyond a Reasonable Doubt, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Beyond a Reasonable Doubt 2009 (Vinovat şi victimă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Beyond a Reasonable Doubt 2009 (Vinovat şi victimă), film online HD, subtitrat în Română

CJ Nicholas (Jesse Metcalfe) este reporterul unui post TV local şi se duce la tribunal pentru a-l urmări pe procurorul general al districtului Shreveport, Mark Hunter (Michael Douglas), în timpul pledoariei finale într-un caz de crimă. CJ o presează pe procuroarea adjunctă Ella Crystal (Amber Tamblyn) să-i ofere nişte filmări cu interogatoriul Read more »

Thank You for Smoking 2005, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Thank You for Smoking 2005 (Mulțumim că fumați), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Thank You for Smoking 2005 (Mulțumim că fumați), film online HD, subtitrat în Română

Nick Naylor este un lobbyist în favoarea tutunului, bun de gură şi vicepreşedinte al „Academy of Tobacco Studies”, care a făcut „cercetări” vreme de 15 ani pentru a găsi legătura dintre tutun şi cancerul la plămâni. Ei susţin că din cercetările lor – finanţate în mod special de companiile de tutun – au relevat faptul că nu există dovezi clare Read more »

ANTIVIRAL (2012), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Antiviral 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Antiviral 2012, film online HD, subtitrat în Română

Într-un viitor distopic apropiat, Syd March este angajat de clinica Lucas, o companie care cumpără virusuri şi alţi patogeni de la celebrităţile ce se îmbolnăvesc pentru a-i injecta în clienţii ce doresc să aibă o conexiune cu celebrităţile în cauză. Cei mai căutaţi patogeni sunt cei care aparţin celebrităţii Hannah Geist. Pentru a câştiga ceva bani în plus, Syd îşi foloseşte propriul corp ca incu Read more »

At the Devil’s Door – Home, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul At the Devil's Door - Home (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

At the Devil’s Door – Home (2014), film online HD, subtitrat în Română

Unei fete adolescente (Ashley Rickards) i se spune din partea noului ei iubit că poate să câştige lejer suma de 500 de dolari dacă intră într-un joc condus de un bătrân care locuieşte într-o rulotă. După ce câştigă jocul, bătrânul (Michael Massee) îi cere să se ducă la o răscruce de drmuri şi să spună cu voce tare numele ei pentru ca „el” să Read more »

Mr. Deeds: Moştenitor fără voie, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, film online HD, subtitrat în Română

Longfellow Deeds (Adam Sandler) este patronul unei pizzerii care scrie cărţi de vizită în speranţa că Hallmark ar putea să fie interesat de una dintre ele. Deeds este contactat si adus la New York de omul de afaceri Chuck Cedar (Peter Gallagher) ce se află temporar la conducerea casei de discuri Blake Media. Această companie aparţine Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online