Archive for the ‘Filme HD’ Category

What’s Eating Gilbert Grape 1993, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul What's Eating Gilbert Grape 1993 (Necazurile lui Gilbert Grape), cu subtitrare în Română și calitate HD.

What’s Eating Gilbert Grape 1993 (Necazurile lui Gilbert Grape), film online HD, subtitrat în Română

În micul oraş Endora, Iowa, Gilbert Grape (Johnny Depp) se ocupă de îngrijirea fratelui său, Arnie (Leonardo DiCaprio), care are unele probleme de dezvoltare. Mama lor obeză, Bonnie (Darlene Cates), a renunţat la viaţă în momentul în care soţul ei s-a spânzurat cu 17 ani în urmă. Ea îşi petrece aproape tot timpul stând pe canapea şi Read more »

Donnie Brasco 1997, filme online HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul Donnie Brasco 1997, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Donnie Brasco 1997, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1978, agentul FBI Joseph D. Pistone (Johnny Depp) este desemnat să se infiltreze în familia mafiotă Bonanno ce îşi desfăşoară activitatea infracţională în oraşul New York. El îşi ia numele de Donnie Brasco şi se pretinde a fi un hoţ expert în bijuterii ce provine din Vero Beach, Florida. Brasco se împrieteneşte cu Benjamin Read more »

Reign Over Me 2007, filme online HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul Reign Over Me 2007 (Acoperă-mi inima), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Reign Over Me 2007 (Acoperă-mi inima), film online HD, subtitrat în Română

Doi vechi prieteni care nu au mai ţinut legătura multă vreme sunt acum reuniţi de o întâlnire întâmplătoare pe străzile oraşului New York. Atunci când Turnurile Gemene au devenit ţinta teroriştilor în 2001, Charlie Finerman (Adam Sandler) a pierdut tot ce avea mai important în viaţa lui. După cinci ani de la teribila tragedie care i-a răpit Read more »

Welcome to Sarajevo 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Welcome to Sarajevo 1997 (Bun venit la Sarajevo), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Welcome to Sarajevo 1997 (Bun venit la Sarajevo), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1992, reporterul ITN Michael Henderson (Stephen Dillane) călătoreşte spre Sarajevo, capitala Bosniei şi Herţegovinei aflata sub asediu. Acolo se întâlneşte cu faimosul jurnalist american Jimmy Flynn (Woody Harrelson) aflat în cursa pentru cele mai interesante poveşti şi cele mai grăitoare fotografii cu putinţă. Hender Read more »

Dolphin Tale 2 (2014), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dolphin Tale 2 (Povestea delfinului 2) 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dolphin Tale 2 (Povestea delfinului 2) 2014, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu o fetiţă care se joacă pe plajă şi vede un delfin ajuns la ţărm, nereuşind să se întoarcă în larg. Personalul de la Clearwater Marine Aquarium (CMA) şi voluntarii se grăbesc să salveze delfinul care este botezat ulterior Mandy, precum fetiţa care l-a găsit. Sawyer, băiatul care s-a dovedit a fi decisiv în salvarea lui Winter de acum Read more »

Conspiracy Theory 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Conspiracy Theory 1997 (Teoria conspiraţiei), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Conspiracy Theory 1997 (Teoria conspiratiei), film online HD, subtitrat în Română

Alice Sutton (Julia Roberts) este o avocată ce lucrează pentru guvernul american la Departamentul de Justiţie. Jerry Fletcher (Mel Gibson), un taximetrist din New York obsedat de teoria conspiraţiei, îşi exprimă deseori aceste teorii faţă de Alice. Ea se comportă frumos cu el deoarece a salvat-o cândva atunci când era pe cale să fie jefuită, Read more »

As Good as It Gets 1997, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul As Good as It Gets 1997 (Mai bine nu se poate), cu subtitrare în Română și calitate HD.

As Good as It Gets 1997 (Mai bine nu se poate), film online HD, subtitrat în Română

Melvin Udall (Jack Nicholson) este un mizantrop care îşi câştigă traiul de acasă fiind scriitor ale cărui romane se vând ca pâinea caldă în New York şi nu numai. El suferă de Tulburarea obsesiv-compulsivă care, în combinaţie cu mizantropia sa, îl îndepărtează de aproape toată lumea cu care intră în contact vreodată. El evită să calce pe crăp Read more »

Thirteen – Treisprezece, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Thirteen - Treisprezece 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Thirteen – Treisprezece 2003, film online HD, subtitrat în Română

Tracy Freeland (Evan Rachel Wood), o puştoaică în vârstă de 13 ani, începe anul şcolar în Los Angeles din postura unei copile deştepte, inocentă şi scriitoare de poezii. Mama ei divorţată, Melanie (Holly Hunter), este o alcoolică în recuperare care a renunţat la liceu şi se străduieşte să câştige bani lucrând la un coafor pentru a o susţine pe Read more »

Sunshine 2007, film online Noi HD 720p subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sunshine 2007, în calitate HD şi cu subtitrare în Română.

Sunshine 2007, film online HD 720p, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: În anul 2057, stingerea soarelui porneşte o iarnă solară şi ameninţă cu putere Pământul. Omenirea, într-o încercare de a-l reporni, încarcă o bombă stelară masivă pe o navă spaţială denumită drept Icarus II. Această navă este a doua tentativă şi ultima încercare de-a salva omenirea, Read more »

Ouija 2014, filme online HD subtitrat în limba Română

Urmăreşte online filmul Ouija 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ouija 2014, film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: Filmul debutează cu imagini în care sunt prezentate două fetiţe pe nume Laine Morris şi Debbie Galardi în timp ce se joacă pe o tablă Ouija (cunoscută şi sub numele de „tabla spiritelor”) în camera lui Laine, însă ele sunt întrerupte de sora primei fete, Sarah. După aceea, evenimentele ajung în prezent unde Debbie (Shelley Hennig) se joacă de una Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi