Archive for the ‘Filme HD’ Category

Short Circuit 2 – Scurt Circuit 2, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Short Circuit 2 - Scurt Circuit 2 (1998), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Short Circuit 2 – Scurt Circuit 2 (1998), film online HD, subtitrat în Română

Benjamin Jahrvi (Fisher Stevens) face comerţ la colţ de stradă cu roboţi de jucărie sofisticaţi pe care îi construieşte el manual. Unul dintre roboţi pleacă de pe standul său şi îşi croieşte drum până la biroul lui Sandy Banatoni (Cynthia Gibb), o femeie care se ocupă cu recrutarea pentru o companie de jucării. Sandy îl găseşte Read more »

Einstein and Eddington 2008, filme online subtitrat în Română

einstein-and-eddington

Einstein and Eddington 2008 (Einstein şi Eddington), film online HD subtitrat în Română

La începutul Primului Război Mondial, Eddington este numit astronom şef la Universitatea Cambridge de către Sir Oliver Lodge şi este instruit să cerceteze lucrările lui Einstein pentru a apăra mecanica newtoniană. Între timp, Einstein este atras înapoi de la Zurich către Academia Regală Prusacă de Științe din Berlin într-o încercare de-a Read more »

Session 9 (2001), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Session 9 (2001), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Session 9 (2001), film online HD subtitrat în Română

Gordon Fleming este patronul unei mici companii de azbest. Stresul de la serviciu coroborat cu faptul că a devenit tată îi cauzează probleme cu soţia Wendy. El se află într-o criză financiară severă şi face o ofertă de-a îndepărta azbestul de la Spitalul Danvers State care a fost închis în urmă cu 15 ani. Echipa lui constă în Mike, un fost student la drept care a renunţat la facutate şi cuno Read more »

Night Watch – Rondul de noapte, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Night Watch - Nochnoy dozor 2004 (Rondul de noapte), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Night Watch – Nochnoy dozor 2004 (Rondul de noapte), film online HD, subtitrat în Română

„Ceilalţi” sunt nişte ființe cu puteri speciale care sunt divizaţi în două tabere, fiecare dintre ei aliindu-se cu forţele Luminii sau forţele Întunericului care s-au războit dintotdeauna. Geser, Lodrul Luminii, realizează că aceste două forţe vor ajunge să se anihileze una pe cealaltă. El a oprit bătălia şi a venit cu o propunere de pace faţă de Lord Read more »

Desperate Measures 1998, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Desperate Measures 1998 (Măsuri disperate), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Desperate Measures 1998 (Măsuri disperate), film online HD, subtitrat în Română

Ofiţerul de poliţie Frank Conner (Andy García), din San Francisco, se află într-o căutare disperată a unui donator de măduvă compatibil cu băiatul său, Matt (Joseph Cross), care suferă de leucemie. Din disperare, el pătrunde în sediul FBI-ului şi găseşte în baza de date donatorul perfect. Din păcate, acesta este Peter McCabe (Michael Read more »

Bullhead – Cap de Taur 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bullhead / Rundskop 2011 (Cap de Taur), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bullhead / Rundskop 2011 (Cap de Taur), film online HD, subtitrat în Română

În Sint-Truiden, văcarul Jacky vizitează o rudă îndepărtată şi o intimidează pentru a-i vinde vitele. În zona respectivă, un grup mafiot se ocupă de confecţionarea unor hormoni ilegali şi controlează piaţa de carne şi vite. Fermierii sunt nevoiţi să îşi vândă vitele acestui grup mafiot care injectează apoi vitele cu hormonii ilegali şi acestea sunt Read more »

Shanghai 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Shanghai 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Shanghai 2010, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!!! În decembrie, 1941, cu puţin timp înainte de intrarea Americii în cel de-al Doilea Război Mondial, un agent american de la Biroul de Informaţii Marine (John Cusack) ajunge în Shanghai şi descoperă că prietenul său Conner (Jeffrey Dean Morgan) a fost ucis recent. Hotărât să descopere cine l-a ucis pe Conner şi de ce, el începe Read more »

Florence Foster Jenkins 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Florence Foster Jenkins 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Florence Foster Jenkins 2016, film online HD, subtitrat în Română

Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) este de meserie coafeză şi practică într-un salon din New York, însă ea este şi o iubitoare de operă, iar pentru a celebra acest lucru ea a fondat Clubul Verdi. Pentru că evenimentele se petrec în anul 1944 şi America se află în plin Război Mondial, Florence este de părere că „muzica este mai Read more »

Man of the House 2005, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Man of the House 2005 (Polițist sub acoperire), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Man of the House 2005, film online HD, subtitrat în Română

Doi Rangeri Texani singuratici, Roland Sharp (Tommy Lee Jones) şi Maggie Swanson (Liz Vassey), se duc la o biserică pentru a-l interoga pe Percy Stevens (Cedric the Entertainer) cu privire la activităţile fostului său coleg de celulă, Morgan Ball, pe care-l vor să depună mărturie împotriva unui şef de reţea de crimă organizată, John Read more »

Grandma’s Boy 2006, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Grandma's Boy 2006 (Băiatu' lu' bunica), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Grandma’s Boy 2006 (Băiatu’ lu’ bunica), film online HD, subtitrat în Română

Alex (Allen Covert) este un tester de jocuri video în vârstă de 35 de ani care locuieşte cu amicul său Josh (Jonathan Loughran). Când Josh le cheltuie banii de chirie pe prostituatele filipineze, proprietarul lor (Rob Schneider) îi dă afară din apartament, iar Alex trebuie să găsească un nou loc unde să stea. Alex încearcă să stea la furnizorul lui Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online