Archive for the ‘Filme HD’ Category

The Rock – Fortăreaţa, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Rock - Fortăreaţa 1996, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Rock – Fortăreaţa 1996, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de Puşcaşi Marini americani condus de Generalul Frank Hummel (Ed Harris) şi adjunctul său, Maiorul Tom Baxter (David Morse), confiscă mai multe rachete letale dintr-un buncăr. A doua zi, Hummel şi oamenii lui, împreună cu mai mulţi puşcaşi renegaţi, conduşi de Căpitanii Frye (Gregory Sporleder) şi Darrow (Tony Todd), Read more »

Crossing Over, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Crossing Over 2009 (Imigranţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Crossing Over 2009 (Imigranţii), film online HD, subtitrat în Română

Crossing Over este un film independent din anul 2009 despre imigraţia ilegală şi strădania imigranţilor de a obţine actele necesare şederii în Los Angeles. Filmul a fost regizat de Wayne Kramer, el însuşi un imigrant din Africa de Sud, după un scenariu pe care l-a scris tot el. Distribuţia este asigurată de actori precum Harrison Ford, Ray Liotta, Read more »

The Two Faces of January, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1962, escrocul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) şi soţia lui, Colette (Kirsten Dunst), se află într-o excursie în Grecia şi vizitează Acropola din Atena. Acolo ei se întâlnesc cu Rydal (Oscar Isaac), un individ care păcăleşte turiştii în timp ce lucrează ca ghid. Soţii MacFarland îl invită pe acesta să ia cina cu ei, iar el, intri Read more »

The Crow 1994, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Crow 1994 (Corbul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Crow 1994 (Corbul), film online HD, subtitrat în Română

În seara de 30 octombrie, în timpul „Nopţii Diavolului” din Detroit, Michigan, o noapte în care se comit foarte multe crime, sergentul Albrecht (Ernie Hudson) se află la scena unei crime unde Shelly Webster (Sofia Shinas) a fost bătută şi violată, iar logodnicul său, chitaristul Eric Draven (Brandon Lee), a fost ucis. Cuplul urma să se căsătorească Read more »

RocknRolla 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul RocknRolla 2008, cu subtitrare în Română și calitate HD.

RocknRolla 2008, film online HD, subtitrat în Română

În Londra, un şef mafiot britanic pe nume Lenny Cole (Tom Wilkinson) conduce o afacere crescândă cu imobiliare folosind un consilier corupt (Jimi Mistry) pentru serviciile birocratice şi pe asasinul Archy (Marc Strong) pentru treburile murdare. Un miliardar om de afaceri rus, Uri Omovich (Karel Roden), pune la cale o înţelegere cu pământ şi toţi escrocii Londrei îşi doresc o bucată din el. Read more »

Third Person 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Third Person 2013 (Dragoste la persoana a treia), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Third Person 2013 (Dragoste la persoana a treia), film online HD, subtitrat în Română

Third Person este un film romantic/thriller ce a fost regizat de Paul Haggins după un scenariu scris tot de el şi îi are în rolurile centrale pe Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco, Moran Atias, Kim Basinger şi Maria Bello. Filmul spune trei poveşti de dragoste diferite, dar care se înterconectează, iar evenimentele se petrec Read more »

The Men Who Stare at Goats, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Men Who Stare at Goats 2009 (Omul care se holba la capre), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Men Who Stare at Goats 2009 (Omul care se holba la capre), film online HD, subtitrat în Română

Filmul spune povestea reporterului Bob Wilton (Ewan McGregor), de la Ann Arbor Daily Telegram, a cărui soţie îl părăseşte pentru editorul ziarului său. Dorind o aventură, Bob se duce în Kuweit pentru a relata despre războiul din Irak şi să-i demonstreze soţiei şi lui însuşi că este un bărbat adevărat. Cu toate acestea, el se pricopseşte cu o Read more »

Munich – Munchen, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Munich - München 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Munich – München 2005, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu unele informaţii privitoare la evenimentele ce s-au petrecut la Olimpiada din acest oraş în anul 1972 şi apoi ajunge la casa Primului Ministru al Israelului Golda Meir, acolo unde Avner Kaufman (Eric Bana), un agent german evreu al Mossadului, este ales să conducă misiunea de asasinare a 11 palestinieni despre care se Read more »

Monster in Law, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Monster-in-Law 2005 (Soacra mea e o scorpie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Monster-in-Law 2005 (Soacra mea e o scorpie), film online HD, subtitrat în Română

Charlotte „Charlie” Cantilini (Jennifer Lopez) este o tânără din Venice Beach, California, ce lucrează cu jumătate de normă ca instructor de yoga, plimbătoare de căţei şi visează să ajungă creatoare de modă. Într-o zi, ea îl întâlneşte pe chirurgul Kevin Fields (Michael Vartan) care o invită în oraş la o întâlnire romantică şi crede că în sfârşit Read more »

Freedom Writers, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Freedom Writers 2007 (Jurnalul Străzii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Freedom Writers 2007 (Jurnalul Străzii), film online HD, subtitrat în Română

Erin Gruwell (Hilary Swank), o profesoară nouă şi foarte încântată de meseria ei, îşi părăseşte siguranţa oraşului ei natal, Newport Beach, pentru a preda la Liceul Woodrow Wilson din Long Beach. Entuziasmul ei se stinge rapid când află că va preda unor studenţi cunoscuţi ca imposibil de a li se preda. Studenţii s-au strâns din proprie iniţiativă Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi