Archive for the ‘Filme HD’ Category

Imagine Me and You 2005, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Imagine Me and You 2005 (Căsnicie în trei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Imagine Me and You 2005 (Căsnicie în trei), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu ziua nunţii lui Rachel (Piper Perabo) and Hector (Matthew Goode) ce are loc în Londra, Anglia. Mama autoritară a lui Rachel, Tess (Celia Imrie), se află la conducerea planificărilor nunţii. Tatăl ei şi sora mult mai mică, Ned (Anthony Head) şi Henrietta, sunt mai înţelegători faţă de ea. Înainte ca Rachel să ajungă la Read more »

Napola – Elite für den Führer 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Napola - Elite für den Führer 2004 (Napola - Elita lui Hitler), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Napola – Elite für den Führer 2004 (Napola – Elita lui Hitler), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1942, talentul la box al lui Friedrich Weimer (Max Riemelt) îi aduc acestuia o bursă la Academia Politică Naţională (NaPoIA), un liceu care serveşte drept rampă spre elita Nazistă. Tatăl lui, un muncitor la fabrică ce dispreţuieşte naziştii, refuză să-i permită fiului său accesul la acel liceu. Friedrich, care priveşte liceul acesta ca pe o Read more »

Another Year – Un an din viaţă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Another Year - Un an din viaţă 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Another Year – Un an din viaţă 2010, film online HD, subtitrat în Română

Geologul Tom Hepple (Jim Broadbent) şi consiliera Gerri Hepple (Ruth Sheen) sunt doi vârstnici care formează o familie de foarte mult timp şi se bucură de-o relaţie îndelungată, plină de iubire. Evenimentele filmului se desfăşoară în jurul lor pe parcursul celor patru anotimpuri din an, fiind înconjuraţi de prieteni care în marea lor major Read more »

Atlantic City (1980), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Atlantic City 1980, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Atlantic City (1980), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Sally (Susan Sarandon) este o tânără chelneriţă la un cazinou din Atlantic City şi visează să devină dealer de blackjack în Monte Carlo. Soţul înstrăinat al lui Sally, Dave (Robert Joy), se întoarce la ea într-o zi cu intenţia de a vinde o cantitate foarte mare de cocaină pe care a furat-o în Philadelphia şi se întâlneşte cu Lou (Burt Lancaster), un Read more »

The Half Life of Timofey Berezin, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Half Life of Timofey Berezin - Pu-239 2006 (Viaţa lui Timofei Berezin), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Half Life of Timofey Berezin – Pu-239 2006 (Viaţa lui Timofei Berezin), film online subtitrat în Română

Timofey Berezin (Paddy Considine) lucrează la o fostă bază nucleară ultra-secretă care acum este învechită şi prost întreţinută în Skotoprigonyevsk-16, un fost oraş închis şi unde se efectuau mai multe experimente ştiinţifice. El ajunge sa fie expus radiaţiilor radioactive în timp ce încearcă de unul singur să oprească o defecţiune Read more »

Human Nature – Natura Umană, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Human Nature - Natura Umană 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Human Nature – Natura Umană 2001, film online HD, subtitrat în Română

Lila este o femeie cu un dezechilibru hormonal care face să-i crească păr des pe tot corpul. Aflată în la vârsta de 20 de ani, Lila hotărăşte să părăsească societatea şi să trăiască în natură unde se simte liberă să trăiască în pace în forma ei naturală. Ea scrie o carte de succes despre viaţa ei fără haine, sălbăticie, fericire şi liberteatea de-a Read more »

Return to Paradise 1998, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Return to Paradise 1998 (Întoarcere în Paradis), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Return to Paradise 1998 (Întoarcere în Paradis), film online HD, subtitrat în Română

Trei prieteni, Lewis McBride, Sheriff şi Tony se distrează la nebunie într-o vacanţă pe care o petrec într-un paradis Malaezian. Aventura lor este plină cu tot ce poate produce adrenalină şi bună dispoziţie, de la băutură şi femei la droguri şi sporturi extreme. Cei trei bărbaţi ajung la casa de pe plajă şi încep să se gândească la viitorul lor. Tony şi Read more »

Max 2: White House Hero 2017, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Max 2: White House Hero 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Max 2: White House Hero 2017, film online HD, subtitrat în Română

Max este trimis la Casa Albă în timp ce Charlie, câinele din serviciul secret, se află în concediu de maternitate. El se întâlneşte cu TJ, un băiat în vârstă de 12 ani care se întâmplă să fie fiul preşedintelui. Din cauza funcţiei înalte pe care o are tatăl său, TJ întâmpină mari dificultăţi în a se adapta şi a trăi o viaţă normală. În timpul unei vizite de Read more »

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Soul Kitchen - Taverna Soul Kitchen 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen 2009, film online HD, subtitrat în Română

Zinos, un german de origine greacă, deţine Soul Kitchen, un restaurant modest din Hamburg la care vin oamenii din clasa muncitoare pentru a-şi lua mâncare. Afacerea merge destul de rău din punct de vedere financiar şi inspectorii de la fiscul german îi cer lui Zinos să îşi achite datoriile. Din când în când, o trupă de muzică punk rock mai foloseşte Read more »

Bedazzled – Pact cu diavoliţa 2000, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bedazzled - Pact cu diavoliţa 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bedazzled – Pact cu diavoliţa 2000, film online HD, subtitrat în Română

La început, un simulator computerizat condus de Diavol analizează sufletele oamenilor pentru a determina slăbiciunile indivizilor ca să exploateze şi să-i corupă. Programul ajunge la Elliot Richards (Brendan Fraser), un bărbat care are un loc de muncă deloc satisfăcător la o companie din San Francisco. El nu are niciun prieten, iar Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online