Archive for the ‘Filme HD’ Category

Drishyam – Partea întunecată a legii, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Drishyam - Partea întunecată a legii 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Drishyam – Partea întunecată a legii 2015, film online HD subtitrat în Română

Vijay Salgaonkar (Ajay Devgn) este un orfan care a renunţat la şcoală după doar clasa a patra. Acum a devenit un om de afaceri important care deţine o firmă de cablu TV în Goa. El este căsătorit cu Nandini (Shriya Saran) şi doi copii, o fată de clasa a 12-a adoptată şi un băiat de clasa a şasea. Vijay şi-a câştigat faima în zonă pentru faptul că Read more »

Children of the Corn 1984, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Children of the Corn 1984 (De veghe în lanul de porumb), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Children of the Corn 1984 (De veghe în lanul de porumb), film online HD subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în oraşul fictiv Gatlin, Nebraska, o comunitate agricolă înconjurată de lanuri de porumb vaste. Când recolta dintr-un anumit an este una foarte scăzută, localnicii se îndreaptă către rugaciuni menite să aducă vreme prielnică şi o recoltă mult mai bogată. Cu toate acestea, Isaac Chroner, un puşti în vârstă Read more »

Festen – The Celebration (1998), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Festen - The Celebration 1998 (Sărbătoarea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Festen – The Celebration 1998 (Sărbătoarea), film online HD subtitrat în Română

Respectatul om de afaceri Helge (Henning Moritzen) îşi sărbătoreşte cea de-a 60-a zi de naştere la hotelul pe care-l deţine împreună cu familia sa. Adunaţi pentru a-l celebra sunt, printre mulţi alţii, soţia lui Else (Birthe Neumann), fiul cel mare Christian (Ulrich Thomsen), fiica sa Helene (Paprika Steen) şi fiul cel mic, Michael (Thomas Bo Lar Read more »

The Valachi Papers (1972), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Valachi Papers 1972 (Secretele Mafiei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Valachi Papers 1972 (Secretele Mafiei), film online HD subtitrat în Română

Filmul începe în Penitenciarul Atlanta Federal unde un prizonier trecut de prima tinereţe pe nume Joseph Valachi (Charles Bronson) este închis acolo după o condamnare primită din cauza contrabandei cu heroină. Şeful familiei mafiote pentru care a lucrat el, Vito Genovese (Lino Ventura), se află la rândul său întemniţat în acelaşi peni Read more »

Phase 7 – Faza 7 (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Phase 7 - Faza 7 (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Phase 7 – Faza 7 (2010), film online HD subtitrat în Română

Coco şi soţia lui însărcinată, Pipi, se mută într-un complex de apartamente din Buenos Aires. Pe când se duc să cumpere mâncare de la piaţa locală, ei nu observă că mulţimea din jurul lor devine din ce în ce mai panicată. Când se întorc la apartamentul lor, ei află că a fost pus în carantină de către guvern. Coco, prea apatic să-i pese Read more »

They Shoot Horses, Don’t They?, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul They Shoot Horses, Don't They? 1969 (Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

They Shoot Horses, Don’t They? 1969 (Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?), film online HD subtitrat în Română

Robert Syverton (Michael Sarrazin), care şi-a dorit foarte mult să devină regizor de film, povesteşte despre evenimentele care au condus spre o crimă nedeclarată. În tinereţea lui, el a văzut un cal care şi-a rupt piciorul şi apoi din cauza aceasta el a fost executat pentru a i se curma suferinţa. Ceva ani mai târziu, în anul 1932, în timpul Marii Read more »

Sex and Lucia 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sex and Lucia - Lucía y el sexo 2001 (Lucia şi sexul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sex and Lucia – Lucía y el sexo 2001 (Lucia şi sexul), film online subtitrat în Română

Lucía (Paz Vega), o chelneriţă, vorbeşte la telefon cu iubitul ei scriitor aflat în depresie, Lorenzo (Tristan Ulloa), după ce au avut o ceartă urâtă în urma căreia ea a plecat. Deoarece el se află într-o stare foarte nefastă de ceva vreme, ea se duce acasă pentru a-l consola. Găsind apartamentul gol, Lucia se sperie. EA este sunată de pol Read more »

Middle Men (2009), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Middle Men - Reţeaua de sexualizare (2009), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Middle Men – Reţeaua de sexualizare (2009), film online HD subtitrat în Română

În 2004, Houston, Jack Harris conduce cu câteva milioane într-o geantă pentru a o livra mafioţilor ruşi, îngrijorat fiind de siguranţa soţiei sale Diana şi a copiilor săi. În 1997, Los Angeles, Jack îşi face o reputaţie de-a rezolva problemele şi ajută un prieten bolnav cu care manageriază un club de noapte. Wayne Beering şi Buck Dolby sunt foarte buni Read more »

Undead – Morţii Vii (2003), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Undead - Morţii Vii (2003), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Undead – Morţii Vii 2003, film online HD subtitrat în Română

După ce a pierdut ferma familiei fiindu-i luată de către bancă, Rene (Felicity Mason), câştigătoarea unui concurs de frumuseţe local, hotărăşte să plece din micuţul oraş Berkeley. O serie de meteoriţi încep să fie depistaţi pe cerul planetei şi prăbuşindu-se în apropiere, transformând locuitorii în nişte zombie. Rene şi alţi câţiva supravieţuitori Read more »

Son of Sardaar 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Son of Sardaar 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Son of Sardaar 2012, film online HD subtitrat în Română

Povestea este centrată în jurul a două familii al căror capi de familie s-au ucis reciproc în urmă cu mai mulţi ani. Băieţii acestora, Jaswinder Randhawa şi Balwinder Sandhu, sunt la rândul lor inamici de moarte care se urăsc din toată fiinţa lor. Jaswinder s-a ascuns de-a lungul vremii în Londra, în timp ce Balwinder aşteaptă ca acesta să se Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online