Archive for the ‘Filme HD’ Category

Hate Story 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hate Story 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hate Story 2012, film online HD, subtitrat în Română

Kavya Krishna (Paoli Dam) şi cel mai bun prieten al ei, Vicky, pun în scenă o operaţiune împotriva unuia dintre cei mai importanţi magnaţi. Ele fac poze atunci când se desfăşoară câteva înţelegeri secrete ilegale şi scriu un articol în ziar care ajunge să fie publicat. Siddharth Dhanrajgir, un magnat foarte sigur pe sine, a cărui companie a fost ţinta fetelor, îşi doreşte răzbunare aşa că Read more »

Dennis the Menace 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), film online HD, subtitrat în Română

Dennis Mitchell este un copilaş de cinci ani care locuieşte împreună cu părinţii lui, Henry şi Alice, şi îi face zile fripte vecinului George Wilson. Din cauza comportamentului său care aduce, fără să vrea, numai belele, părinţii lui întâmpină mari dificultăţi în a găsi dădacă pentru el. Ei reuşesc, totuşi, să găsească o fată pe nume Polly şi Read more »

Teeth – Dinţi 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Teeth - Dinţi 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Teeth – Dinţi 2007, film online HD, subtitrat în Română

Dawn O’Keefe (Jess Weixler) este o adolescentă purtătoare de cuvânt pentru un grup de Creştini denumit drept „The Promise” (Promisiunea). Ea participă la aceste întruniri împreună cu doi prieteni, Alisha (Julia Garro) şi Phil (Adam Wagner). Într-o noapte, după ce ţine un discurs, ea este prezentată lui Tobey (Hale Appleman), pe care-l consideră ca fiind atrăgător. Cei patru încep să iasă Read more »

Splinter (2006), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Splinter (2006), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Splinter (2006), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul începe cu o scenă la o benzinărie pustie acolo unde un bărbat este atacat de ceea ce pare un animal turbat. Între timp, un cuplu format din Seth Belzer (Paulo Costanzo) şi Polly Watt (Jill Wagner) se retrag în sălbăticie pentru o vacanţă romantică împreună în pădurile antice din Oklahoma, însă planurile lor sunt date peste cap atunci Read more »

Black Sheep 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), film online HD, subtitrat în Română

Tânărul Henry Oldfield (Nick Fenton) locuieşte la o fermă de oi în Noua Zeelandă împreună cu tatăl lui şi fratele mai mare, Angus. După ce observă mândria tatălui său cu privire la talentul lui Henry de fermier, Angus îi joacă o festă crudă ce implică oaia lui preferată cu doar câteva momente înainte ca Mrs. Mac, îngrijitoarea casei de la Read more »

Tengo ganas de ti 2012, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Tengo ganas de ti 2012 (Trei metri deasupra cerului. Te doresc), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tengo ganas de ti 2012 (Trei metri deasupra cerului. Te doresc), film online HD, subtitrat în Română

Hache Mario Casas are un coşmar şi spune povestea lui unui pasager din apropierea lui în avion. El se îndreaptă spre Barcelona după ce a petrecut doi ani în Londra, departe de prieteni şi familie, şi încercând să uite prima sa iubire şi moartea lui Pollo, cel mai bun prieten al său. El este preluat de la aeroport de către fratele lui care-i şi Read more »

Ginger Snaps – Transformare, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ginger Snaps - Transformare 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ginger Snaps – Transformare 2000, film online HD, subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în Bailey Downs, o suburbie unde locuiesc surorile Brigitte (Emily Perkins) şi Ginger Fitzgerald (Katharine Isabelle) care au o fascinaţie macabră pentru moarte şi, copii fiind, formează un pact de-a muri împreună. Într-o noapte, în timp ce doresc să răpească un câine care aparţine unei agresoare de la Read more »

MATILDA 1996, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Matilda 1996, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Matilda 1996, film online HD, subtitrat în Română

Matilda Wormwood (Mara Wilson) este o fetiţă inteligentă cu personalitate puternică, dar părinţii ei, Harry şi Zinnia (Danny DeVito şi Rhea Perlman), o neglijează şi se comportă urât cu ea. Atunci când Matilda împlineşte vârsta de patru ani, ea descoperă biblioteca locală şi se duce acolo în fiecare zi pentru a citi în timp ce părinţii ei sunt la serviciu, iar fratele cel mare, Michael, se află la Read more »

Miller’s Crossing 1990, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Miller's Crossing 1990 (Razboi în sânul mafiei), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Miller’s Crossing 1990 (Război în sânul mafiei), film online HD, subtitrat în Română

Tom Reagan (Gabriel Byrne) este prietenul şi consilierul lui Leo O’Bannon (Albert Finney), un sef mafiot irlandezo-american care controlează un oraş nespecificat în vremea prohibiţiei. Atunci când rivalul lui Leo, Johnny Caspar (Jon Polito), anunţă că intenţionează să-l ucidă pe agentul de pariuri Bernie Bernbaum (John Turturro), Leo trece peste Read more »

Marie Antoinette 2006, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Marie Antoinette 2006, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Marie Antoinette 2006, film online HD, subtitrat în Română

Maria Antonia Josephina Johanna Habsburg (Kirsten Dunst) este frumoasa, încântătoarea şi naiva arhiducesa Austriei, mezina în vârstă de 14 ani a Împărătesei Maria Terezia (Marianne Faithfull). În anul 1770, rămasă singura necăsătorită dintre surorile ei, ea este trimisă de mama ei să se mărite cu Delfin al Franței, viitorul Louis XVI al Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online