Archive for the ‘Filme HD’ Category

Mysterious Skin – Misterele tinereţii, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mysterious Skin 2004 (Misterele tinereţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mysterious Skin 2004 (Misterele tinereţii), film online HD, subtitrat în Română

Născuţi în anul 1972, în Kansas, puştii în vârstă de opt ani, Neil McCormick şi Brian Lackey, sunt abuzaţi sexual de către antrenorul lor de baseball. Amândoi băieţi sunt ţintele abuzului din cauza faptului că fiecare dintre ei provine din familii disfuncţionale. Mama lui Neil, Ellen, este neglijenţă faţă de el şi e mai preocupată de lungul şir de Read more »

The Wedding Planner 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Wedding Planner 2001 (Eu cu cine mă mărit?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Wedding Planner 2001 (Eu cu cine mă mărit?), film online HD, subtitrat în Română

După ce planifica şi coordonează cu succes o nouă nuntă, planificatoarea din San Francisco pe nume Mary (Jennifer Lopez) se reîntâlneşte cu o cunoştinţă de-a ei din copilărie pe nume Massimo (Justin Chambers) prin intermediul tatălui ei (Alex Rocco) care îşi doreşte ca ei doi să se căsătorească. Mary, totuşi, nu este impresionată şi rămâ Read more »

The Snow Walker 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), film online HD, subtitrat în Română

În vara anului 1953, pilotul canadian Charlie Halliday (Barry Pepper), un fost pilot de bombardier în cel de-al Doilea Război Mondial, face un zbor de rutină în Golful Queen Maud din Oceanului Arctic atunci când dă peste nişte Inuiti care îi cer ajutorul. Aceştia călătoresc cu o tânără femeie pe nume Kanaalaq (Annabella Piugattuk) care suferă Read more »

Train – Trenul Groazei 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Train - Trenul Groazei 2008, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Train – Trenul Groazei 2008, film online HD, subtitrat în Română

În Europa de Est, un grup de atleţi de liceu americani se îmbarcă fără să-şi dea seama într-un tren care va deveni o adevărată cursă letală. Studenţii participă la un campionat de wrestling, iar grupul este format din Todd (Derek Magyer) şi prietena lui Alex (Thora Birch), Sheldon (Kavan Reece), Claire (Gloria Votsis) şi tânărul antrenor secund, Read more »

The Wind That Shakes the Barley, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Wind That Shakes the Barley 2006 (Mângâierea vântului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Wind That Shakes the Barley 2006 (Mângâierea vântului), film online HD, subtitrat în Română

County Cork, Irlanda anului 1920. Dr. Damien O’Donovan este pe cale să plece din satul său natal pentru a practica medicina într-un spital din Londra. Între timp, fratele lui, Teddy, conduce unitatea militară Republicana Irlandeză din zonă. După un meci de hurling, Damien priveşte cum prietenul său Micheál Ó Súilleabháin este executat de Read more »

Never Been Kissed 1999, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Never Been Kissed 1999 (Un sărut adevarat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Never Been Kissed 1999 (Un sărut adevarat), film online HD, subtitrat în Română

Josie Geller (Drew Barrymore) este o editoare nesigură ce lucrează la publicaţia Chicago Sun-Times şi nu a avut niciodată o relaţie adevărată. Într-o zi, superiorul ei Rigfort (Garry Marshall) o pune să facă un reportaj la un liceu care să ajute părinţii să devină mai conştienţi de vieţile copiilor lor, iar pentru reportajul acesta ea trebuie să meargă sub Read more »

99 Homes – Evacuatorul 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 99 Homes 2015 (Evacuatorul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

99 Homes – Evacuatorul 2015, film online HD, subtitrat în Română

Dennis Nash (Andrew Garfield) este un muncitor în construcţii din Orlando, Florida, care îşi creşte de unul singur copilul şi a rămas recent fără locul de muncă. Împreună cu mama şi băiatul său, el urmează să fie evacuat din casă. Operatorul imobiliar care se va ocupa de evacuare este Rick Carver (Michael Shannon) şi poliţiştii Read more »

C.R.A.Z.Y. (2005), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul C.R.A.Z.Y. 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

C.R.A.Z.Y. (2005), film online HD subtitrat în Română

Zac s-a născut în ziua de Crăciun a anului 1960. El a avut o relaţie specială cu tatăl său Gervais, dar lucrurile au incept să se deterioreze atunci când modurile non-masculine ale lui Zac au început să iasă la suprafaţă. Relaţia lor unica se sfârşeşte oficial atunci când Gervais îl prinde Zac îmbrăcat în hainele mamei sale. Din acel moment, fără să dorească acest lucru, el a „declarat Read more »

One Night with the King 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul One Night with the King 2006 (O noapte cu regele), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

One Night with the King 2006 (O noapte cu regele), film online HD, subtitrat în Română

Acţiunea filmului se desfăşoară în Susa, Persia (Iranul de azi). Regele Xerxes (Luke Goss) ţine un ospăţ mare pentru toţi oamenii care participă la sărbătoarea sa. Hadassah (Tiffany Dupont) – protagonista principală – tânjeşte să meargă la Ierusalim pentru a vizita Tărâmul Sfânt şi se pregăteşte să plece cu o caravană alături de un prieten pe Read more »

Five Easy Pieces 1970, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Five Easy Pieces 1970 (Cinci piese ușoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Five Easy Pieces 1970 (Cinci piese ușoare), film online HD, subtitrat în Română

Bobby Dupea (Jack Nicholson) lucrează în domeniul petrolier împreună cu prietenul său Elton (Billy „Green” Bush) care are o soţie şi un băieţel. Majoritatea timpului pe care-l are Bobby îl petrece alături de iubita lui chelneriţă Rayette (Karen Black), care visează să devină o cântăreaţă de muzică country, sau în compania lui Elton, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online