Archive for the ‘Filme HD’ Category

Rebel Without a Cause 1955, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Rebel Without a Cause 1955 (Rebel fără cauză), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Rebel Without a Cause 1955 (Rebel fără cauză), film online DVDRip, subtitrat în Română

La scurtă vreme după ce se mută în Los Angeles împreună cu părinţii lui, adolescentul în vârstă de 17 ani Jim Stark (James Dean) se înscrie la Liceul Dawson. El este adus la secţia de poliţie pentru că a băut în public şi atunci când mama, tatăl şi bunica lui sosesc la secţie pentru a-l lua de acolo, încep să apară conflictele în fam Read more »

EVERLY (2014), filme noi online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul EVERLY 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

EVERLY (2014), film online DVDRip, subtitrat în Română

Subiectul persoanelor greu de ucis a fost foarte des abordat de regizorii dornici de-a face filme de acţiune. Omul greu de ucis a fost plasat în diferite medii, de la autobuze şi până la stadioane de hochei, iar în majoritatea lor actorul principal este un bărbat. Ei bine, regizorul Joe Lynch alege să abordeze lucrurile un pic diferit şi a ales ca Read more »

The Grand Seduction 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Grand Seduction 2013 (Marea Seducţie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Grand Seduction 2013 (Marea Seducţie), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu Murray French în copilărie, povestind despre tatăl lui, unul dintre pescarii din micuţul oraş Tickle Head, Newfoundland. Murray simte că această comunitate are un scop comun şi un cod etic al muncii grele. Apoi, povestea trece în prezent, când locuitorii oraşului (inclusiv Murray) se aliniază în faţa oficiului poştal pentru a primi Read more »

What We Do in the Shadows, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What We Do in the Shadows 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What We Do in the Shadows 2014, film online HD, subtitrat în Română

What We Do in the Shadows este o parodie regizată de Jermaine Clement după un scenariu scris de Taika Waititi despre un grup de vampiri care locuiesc în Noua Zeelandă. Cei doi fac parte şi din distribuţie, alături de Rhys Darby, Jonathan Brugh, Cori Gonzalez-Macuer şi Stu Rutherford. Filmul este bazat pe un short pe care l-au realizat cei doi Read more »

The Princess Diaries 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Princess Diaries 2001 (Prinţesa îndărătnică), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Princess Diaries 2001 (Prinţesa îndărătnică), film online HD, subtitrat în Română

Adolescenta în vârstă de 15 ani Mia Thermopolis (Anne Hathaway) locuieşte împreună cu mama ei artistă, Helen (Caroline Goodall), într-o staţie de pompieri renovată din San Francisco. Mia este cam neîndemânatică, nepopulară şi pare că e invizibilă pentru cel faţă de care a dezvoltat o pasiune, Josh Bryant (Erik von Detten), din această cauză Read more »

Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu 2014 (Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu 2014 (Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Claude Verneuil (Christian Clavier), un notar adept al ideologiei politice Gaulliste, şi soţia lui Marie (Chantal Lauby), o burgheză catolică din Chinon, sunt părinţii a patru fete: Isabelle (Frédérique Bel), Odeile (Julia Piaton), Read more »

Die Hard 3: With a Vengeance, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Die Hard 3: With a Vengeance 1995 (Greu de ucis 3), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Die Hard 3: With a Vengeance 1995 (Greu de ucis 3), film online HD, subtitrat în Română

Atunci când se comite un atentat terorist pe teritoriul oraşului New York, un bărbat care-şi spune Simon (Jeremy Irons) sună la Inspectorul Walter Cobb (Larry Bryggman) de la Departamentul de Poliţie al New York-ului pentru a-şi asuma responsabilitatea atacului. El cere ca locotenentul de poliţie John McClane (Bruce Willis) să fie lăsat în Read more »

A Few Good Men 1992, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Few Good Men 1992 (Oameni de onoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Few Good Men 1992 (Oameni de onoare), film online HD, subtitrat în Română

Filmul prezintă procesul de la curtea marţială a doi soldaţi din Marina Americană, Caporalul Harold Dawson (Wolfgang Bodison) şi soldatul Louden Downey (James Marshall), care sunt acuzaţi că au ucis un coleg de-al lor, soldatul William Santiago (Michael DeLorenzo), la Baza Navală din Guantanamo Bay, Cuba. Santiago se comporta urât cu Read more »

The Mist – Negura 2007, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mist – Negura 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mist – Negura 2007, film online HD, subtitrat în Română

Într-o dimineaţă, după o furtună violentă, David Drayton (Thomas Jane), un grafician, împreună cu soţia lui Stephanie (Kelly Collins Lintz), se duce să verifice daunele produse de furtună. Ei descoperă un copac foarte mare ce fusese plantat de bunicul lui David căzut peste casă şi un altul din partea vecinului Brent Norton (Andre Braugher) Read more »

Elizabeth: The Golden Age 2007, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Elizabeth: The Golden Age 2007 (Elizabeth: Epoca de aur), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Elizabeth: The Golden Age 2007 (Elizabeth: Epoca de aur), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1585, Spania catolică aflată sub conducerea Regelui Filip al II-lea al Spaniei (Jordi Molla) este cea mai puternică ţară din Europa. Văzând în Anglia protestantă drept o ameninţare, şi ca să se răzbune pentru corăbiile căzute pradă piraţilor englezi, Filip le declară război. Planul său este acela de-a prelua controlul Angliei şi a o face Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online