Archive for the ‘Filme HD’ Category

Breaking the Waves 1996, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Breaking the Waves 1996 (Abisul sufletului), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Breaking the Waves 1996 (Abisul sufletului), film online HD, subtitrat în Română

Bess McNeill este o frumoasă tânără de naţionalitate scoţiană cu un istoric bogat de probleme psihologice. Ea se căsătoreşte un muncitorul în domeniul petrolier Jan Nyman, un ateu, în ciuda opoziţiei venite din partea comunitaţii sale şi bisericii Calviniste. Bess este o fiinţă pură şi bună la suflet, dar extrem de simplă şi cu un com Read more »

Lucky Them – Norocoşii 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lucky Them - Norocoşii 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lucky Them – Norocoşii 2013, film online HD, subtitrat în Română

Ellie Klug (Toni Collette) este un critic muzical în vârstă de 40 de ani care lucrează la o revistă aflată pe punctul dispariţiei, Stax. Editorul ei, Giles (Oliver Platt), o pune pe Ellie să scrie un articol despre Matthew Smith, cu ocazia celor zece ani care s-au scurs de la dispariţia lui pe care majoritatea oamenilor o consideră a fi fost sinucidere. Read more »

The Bridges of Madison County, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Bridges of Madison County 1995 (Podurile din Madison County), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Bridges of Madison County 1995 (Podurile din Madison County), film online HD, subtitrat în Română

În vremurile noastre, fraţii Michael şi Carolyn sosesc la casa din Iowa a lui Francesca Johnson, mama lor decedată recent, pentru a pune la punct detaliile cu privire la moştenirea pe care a lăsat-o în urmă aceasta, moştenire din care face parte şi această casă cu fermă. Pe măsură ce trec prin lucrurile lăsate de mama ei într-o cutie de Read more »

Thumbsucker – Cu degetu-n gură, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Thumbsucker - Cu degetu-n gură 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Thumbsucker – Cu degetu-n gură 2005, film online HD, subtitrat în Română

Justin Cobb este un tânăr timid în vârstă de 17 ani din Oregon. El are un obicei persistent de-aşi suge degetul, ceea ce îl disperă pe tatăl lui. El se adresează părinţilor după nume, Mike şi Audrey, pentru a nu-l face pe tatăl lui să se simtă bătrân. Audrey, o asistentă medicală, este fascinată de actorul Matt Schramm, intrând într-un concurs Read more »

My Big Fat Greek Wedding 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Big Fat Greek Wedding 2002 (Nuntă a la Grec), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Big Fat Greek Wedding 2002 (Nuntă a la Grec), film online HD, subtitrat în Română

Fotoula „Toula” Portokalos (Nia Vardalos) trece prin criza vârstei mijlocie. La 30 de ani, având copilăria, adolescenţa şi viaţa de adult chinuită de ghinion, se simte că este singura fameie din familie care a „eşuat” în a fi o fată tipic grecească. Familia ei se aşteaptă să fie mai mult precum sora ei în vârstă de 33 de ani, Athena, şi să se mărite Read more »

Ondskan – Diabolicul 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ondskan / Evil - Diabolicul 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ondskan / Evil – Diabolicul 2003, film online HD, subtitrat în Română

Erik Ponti, un băiat în vârstă de 15 ani, locuieşte cu mama lui şi cu tatăl vitreg sadic în Stockholm. Acasă, tatăl vitreg îl bate în fiecare zi după cină. Mama lui docilă ignoră natura sadică a soţului său şi permite ca violenţa să se perpetueze. La şcoală, Erik este violent şi se angajează deseori în lupte din cauza comportamentului său. După Read more »

The Man Who Wasn’t There 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Man Who Wasn't There 2001 (Confesiunea unui anonim), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Man Who Wasn’t There 2001 (Confesiunea unui anonim), film online HD, subtitrat în Română

În 1949, Ed Crane (Billy Bob Thornton) îşi câştigă existenţa de pe urma unei mici frizerii în Santa Rosa, California, şi este căsătorit cu Doris (Frances McDormand), al cărei frate, Frank (Michael Badalucco), deţine frizeria la care lucrează el. Un client pe nume Creighton Tolliver (Jon Polito) îi spune lui Ed că este un Read more »

Enemy of the State 1998, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Enemy of the State 1998 (Inamicul Statului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Enemy of the State 1998 (Inamicul Statului), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1990, oficialul Agenţiei Naţionale de Securitate a Americii, Thomas Bryan Reynolds (Jon Voight), se întâlneşte cu congresmanul Phil Hammersley (Jason Robards) într-un parc public pentru a discuta despre susţinerea noii legislaţii anti terorism pe care Congresul American doreşte să o promoveze şi care extinde foarte Read more »

A Simple Plan (1998), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Simple Plan 1998 (Un plan simplu), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Simple Plan 1998 (Un plan simplu), film online HD, subtitrat în Română

Hank Mitchell şi soţia lui, Sarah, locuiesc în Minnesota rurală. Unul dintre puţinii absolvenţi de facultate din oraş, Hank lucrează într-o moară în timp ce soţia lui este librăreasă. Când Hank şi fratele său mai mare, Jacob, împreună cu prietenul acestuia, Lou, urmăresc o vulpe în pădure, ei dau peste un avion prăbuşit. Hank hotărăşte Read more »

Road House – Clubul de noapte, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Road House - Clubul de Noapte 1989, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Road House 1989 (Clubul de noapte), film online HD, subtitrat în Română

James Dalton (Patrick Swayze) este un paznic misterios cu un trecut misterios ce lucrează la un club din New York. El este abordat de Frank Tilghman (Kevin Tighe) care îi cere să se ocupe de securitatea clubului său din Jasper, Missouri. Frank plănuieşte să investească o sumă foarte mare de bani pentru a-l promova şi are nevoie de un om Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online