Archive for the ‘Filme HD’ Category

The Whole Ten Yards 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Whole Ten Yards 2004 (Cât îmi dai ca să te împuşc din nou?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Whole Ten Yards 2004 (Cât îmi dai ca să te împuşc din nou?), film online HD, subtitrat în Română

Datorită amprentelor dentare falsificate de fostul său vecin Nicholas „Oz” Ozeransky (Matthew Perry), asasinul plătit retras din activitate Jimmy „The Tulip” Tudeski (Bruce Willis) îşi petrece zilele făcând curăţenie obsesivă în casă şi perfecţionându-şi abilităţile culinare cu soţia lui, Jill (Amanda Peet). Oz, pe de altă parte, este acum însurat cu Read more »

Firewall – Program de protecţie, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Firewall - Program de protecţie 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Firewall – Program de protecţie 2006, film online HD, subtitrat în Română

Jack Stanfield (Harrison Ford) pleacă de acasă pentru a merge la locul său de muncă la banca Pacific Landrock din Seattle. Ziua decurge normal pentru el până ce vine la el o agenţie de recuperare şi este informat că datorează suma de 95 de mii de dolari site-ului lor de pariuri online. Convins că e vorba de un furt de identitate, el îşi lasă un coleg Read more »

Sin nombre – Nameless 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sin nombre - Nameless 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sin nombre – Nameless 2009, film online HD, subtitrat în Română

Willy, poreclit şi El Casper, este un membru al grupării Mara Salvatrucha şi locuieşte în Tapachula, un oraş mexican aflat aproape de graniţa cu Guatemala. El iniţiază în gaşca lor un băiat şi acesta primeşte porecla de Smiley după o iniţiere violentă. Casper îl ajută mai târziu pe Smiley să se integreze în gaşcă şi, ca parte a iniţierii, îl Read more »

Special Correspondents 2016, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Special Correspondents 2016 (Reporteri Speciali), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Special Correspondents 2016 (Reporteri Speciali), film online HD, subtitrat în Română

Radiojurnalistul Frank Bonneville (Eric Bana) intră în locul unde s-a comis o crimă pretinzând că este poliţist. După ce face rost de toate detaliile care-l interesau în legătură cu crima, el este îndepărtat de acolo şi, imediat, relatează ştirea pe postul de radio, în direct. Când se întoarce la redacţie, Frank este aplaudat de colegi că a reuşit să Read more »

Donkey Punch 2008, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Donkey Punch 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Donkey Punch 2008, film online HD, subtitrat în Română

Pe când se aflau într-o vacanţă în Mallorca, Spania, Lisa (Sian Breckin), Kim (Jaime Winstone) şi Tammi (Nichola Burley) se întâlnesc cu patru băieţi, Bluey (Tom Burke), Josh (Julian Morris), Sean (Robert Boulter) şi Marcus (Jay Taylor). După ce petrec ziua împreună la resort, fetele sunt invitate pe iachtul băieţilor unde plănuiesc să facă o petre Read more »

Standoff – Confruntarea 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Standoff - Confruntarea 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Standoff – Confruntarea 2016, film online HD, subtitrat în Română

O fată pe nume Bird (Ella Ballentine), împreună cu iubitul mătuşii sale care aşteaptă în maşină, în timp ce vizitează mormântul părinţilor ei la comemorarea celor zece ani de când au trecut în nefiinţă, vede şi fotografiază un asasin plătit (Laurence Fishburne) cum omoară oamenii care participă la înmormântare. Acesta îi omoară iubitul mătuşii, Read more »

Young and Beautiful 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Young and Beautiful 2013 (Jeune et jolie), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Young and Beautiful 2013 (Jeune et jolie), film online HD, subtitrat în Română

Isabelle (Marine Vacth) se află într-o vacanţă de vară împreună cu familia ei undeva în sudul Franţei. Filmul începe cu o scenă de spionare atunci când fratele mai mic al lui Isabelle, Victor, se foloseşte de un binoclu pentru a o privi goală pe sora lui din depărtare, aflat pe o stâncă, în timp ce aceasta face plajă topless. Ea hotărăşte să facă Read more »

Hate Story 3 (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hate Story 3 (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hate Story 3 (2015), film online HD subtitrat în Română

Povestea este centrată în jurul lui Aditya (Sharman Joshi) şi Siya Singh (Zarine Khan), care au ajuns să controleze afacerea familiei după tragica întâmplare cu fratele mai mare al lui Aditya, Vikram. Brusc, un om de afaceri necunoscut până atunci, Saurav Singhania (Karan Singh Grover), îşi face intrarea în vieţile lor. Saurav, care prezintă interes faţă de compania lui Aditya, le face celor Read more »

Red Planet – Planeta Roşie 2000, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Red Planet - Planeta Roşie 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Red Planet – Planeta Roşie 2000, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2056 După Hristos, Pământul se află într-o criză ecologică din cauza poluării şi suprapopulării. Misiunile interplanetare automatizate au trimis pe Marte alge producătoare de oxigen ca un prim pas pentru popularea acesteia de către oameni şi transformarea ei într-un al doilea Pământ. Atunci când cantitatea de oxigen produs de Read more »

Kindergarten Cop 1990, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Kindergarten Cop 1990 (Polițist de Grădiniță), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Kindergarten Cop 1990 (Polițist de Grădiniță), film online HD, subtitrat în Română

După ce şi-a petrecut mai mulţi ani urmărindu-l pe lordul drogurilor Cullen Crisp (Richard Tyson), poliţistul de la Departamentul de Poliţie din Los Angeles John Kimble (Arnold Schwarzenegger) reuşeşte să-l aresteze sub acuzaţia de ucidere după ce Crisp la ucis mortal pe un informator ce i-a oferit detalii cu privire la activităţile fostei Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online