Archive for the ‘Filme noi’ Category

The Post: Secretele Pentagonului, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Post: Secretele Pentagonului (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Post: Secretele Pentagonului, film online NEsubtitrat în Română

În anul 1965, în Vietnam, analistul militar al Departamentului de Stat Daniel Ellsberg acompaniază soldaţii pe câmpul de luptă şi documentează progresul activităţilor militare americane în regiune pentru Secretarul Apărării Robert McNamara. În zborul de intoarcere acasa, McNamara îşi exprimă de faţă cu Elsberg şi Preşedintele Read more »

Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Den of Thieves - Frăţia hoţilor (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), film online NEsubtitrat în Română

Los Angeles, 2018 – o maşină blindată se opreşte la o cafenea. În câteva momente, o echipă de hoţi condusă de Ray Merrimen (Pablo Schreiber) atacă maşina şi încearcă să preia controlul asupra ei. Gardienii încearcă să se apere şi să se menţină pe poziţii, însă grupul de hoţi îi omoară. Poliţia îşi face apariţia la faţa locului şi intră într-un schimb Read more »

Numb – Comoara din munţi 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Numb - Comoara din munţi (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Numb – Comoara din munţi 2015, film online HD subtitrat în Română

Rămas fără loc de muncă de mai multe luni şi fiind aproape de a-şi pierde casa din Vancouver, Will se îndreaptă spre un oraş nordic împreună cu soţia lui, Dawn, pentru a accepta jobul care speră ei să le asigure un viitor mai stabil. Însă greutăţile sunt la tot pasul şi când află despre faptul că liderii companiei la care trebuia să se angajeze au Read more »

Mom and Dad – Mama şi Tata, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mom and Dad - Mama şi Tata 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mom and Dad – Mama şi Tata 2017, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu o mamă care pune muzică liniştitoare pentru copilul ei, iar apoi opreşte maşina pe calea ferată şi îşi lasă acolo copilul să moară. Familia Ryan este formată din patru membri, însă au o relaţie rece. Brent, tatăl, nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale Carly; aceasta din urmă este supărată pe el, dar şi pe mama ei, Kendall, ce Read more »

The Open House (2018), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Open House 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Open House (2018), film online HD subtitrat în Română

O familie fericită este cuprinsă de durere în momentul în care capul familiei este lovit mortal de o maşină într-o parcare de magazin. Fără loc de muncă şi instabil din punct de vedere financiar pentru a se susţine singur, fiul adolescent al victimei, Logan, şi mama văduvă (Naomi) hotărăsc să se mute la casa din munţi a surorii ei până Read more »

Godzilla: Planet of the Monsters 2018, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Godzilla: Planet of the Monsters 2018 (Godzilla: Planeta Monstrilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Godzilla: Planet of the Monsters 2018 (Godzilla: Planeta Monstrilor), film online HD subtitrat în Română

În ultima vară din secolul 20, monştrii giganţi au început să apară prin toate colţurile lumii şi să provoace haos în calea lor. În cele din urmă, o creatură puternică numită Godzilla a apărut şi a distrus atât monştrii cât şi oamenii. Două specii de extratereştri, Exif şi Bilusaludo au sosit în cele din urmă pe planetă. Exif a încercat să convertească umanitatea în Read more »

Goodbye Christopher Robin 2017, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Goodbye Christopher Robin 2017 (La Revedere, Christopher Robin), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goodbye Christopher Robin 2017 (La Revedere, Christopher Robin), film online subtitrat în Română

Filmul începe în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în anul 1941, cu A. A. Milne (Domhnall Gleeson), poreclit drept „Blue” de prietenii şi familia lui, care primeşte o telegramă tulburătoare acasă unde locuieşte alături de soţia sa Daphne (Margot Robbie). După aceea, evenimentele trec cu câteva decenii mai devreme când Read more »

The Disaster Artist (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Disaster Artist 2017 (Un Artist Numit Dezastru), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Disaster Artist 2017 (Un Artist Numit Dezastru), film online HD subtitrat în Română

În San Francisco, anul 1998, Greg Sestero în vârstă de 19 ani întâlneşte un bărbat misterios pe nume Tommy Wiseau, la ora de actorie cu Jean Shelton. Shelton îi desfiinţează prestaţia lui Tommy dintr-o scenă din „A Streetcar Named Desire”, însă Greg este impresionat de curajul lui Tommy şi cei doi devin buni prieteni. La sugestia lui Tommy, cei doi Read more »

Insidious: The Last Key (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Insidious: The Last Key 2017 (Insidious: Ultima cheie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Insidious: The Last Key 2017 (Insidious: Ultima cheie), film online subtitrat în Română

În anul 1953, tânăra Elise Rainier locuieşte împreună cu mama ei Audrey, fratele Christian şi tatăl Gerald în New Mexico. Gerald lucrează ca executor într-o puşcărie din zonă. Elise susţine că poate să vadă fantomele prizonierilor care sunt executaţi pe scaunul electric în puşcărie, lucru care o îngrijorează teribil pe Audrey şi îl Read more »

Call Me by Your Name (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Call Me by Your Name 2017 (Strigă-mă pe numele tău), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Call Me by Your Name 2017 (Strigă-mă pe numele tău), film online HD subtitrat în Română

Elio, un tânăr evreu american în vârstă de 17 ani, locuieşte într-o zonă rurală italiană împreună cu părinţii săi. Tatăl lui, un profesor de arheologie, invită un absolvent de facultate american tot evreu, Oliver, să locuiască împreună cu ei pe parcursul verii anului 1983 şi să-l ajute la lucrările sale academice. Elio, un copil minune al muzicii, nu prea găse Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online