Archive for the ‘Filme vechi’ Category

The Sentinel – Santinela 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Sentinel - Santinela 2006, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Sentinel – Santinela 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Peter “Pete” Garrison (Michael Douglas) este un agent al Serviciului Secret şi unul dintre bodyguarzii personali ai Primei Doamne a Americii, Sarah Ballentine (Kim Basinger), cu care are şi o aventură amoroasă. El este unul dintre cei mai vechi şi experimentaţi agenţi, fiind implicat în salvarea vieţii lui Ronald Reagan atunci când s Read more »

City of Angels – Îngerul Păzitor, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul City of Angels - Îngerul Păzitor 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

City of Angels – Îngerul Păzitor 1998, film online HD, subtitrat în Română

Seth (Nicolas Cage) este unul dintre mulţii îngeri care veghează asupra oamenilor şi îi protejează în moduri nevăzute. Principala responsabilitate a lui Seth este aceea de-a apărea acelora care sunt aproape de moarte şi să-i ghideze către viaţa de apoi. Ca parte a sarcinii lor, lui Seth şi unuia dintre colegii lui îngeri, Cassiel (Andre Braugher), Read more »

Mortal Kombat: Annihilation 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mortal Kombat: Annihilation 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mortal Kombat: Annihilation 1997, film online HD, subtitrat în Română

Maleficul împărat Shao Khan deschide un portal din Outworld către Pământ şi a revendicat regina Sindel, mama moartă a lui Kitana. Pământul se află, astfel, într-un pericol iminent de-a fi absorbit în Outworld în următoarele şase zile, o soartă pe care Liu Kang şi ceilalţi războinici se luptă să o împiedice. Sonya Blade cere ajutor din partea Read more »

Tormented – Răzbunătorul 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Tormented - Răzbunătorul 2009, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tormented – Răzbunătorul 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Fielding (Tuppence Middleton) participă la funeraliile unui student astmatic şi deloc popular în şcoala lor pe nume Darren Mullet şi ţine un discurs acolo. Ea începe să vorbească despre el, iar la scurtă vreme apare colegul la fel de nepopular al lui Darren, Jason Banks (Olly Alexander), care începe să o acuze furios în biserică Read more »

Beyond Borders – La Graniță 2003, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Beyond Borders - La Graniță 2003, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Beyond Borders – La Graniță 2003, film online HD, subtitrat în Română

Angelina Jolie o interpretează pe Sarah Jordan, o femeie din înalta societate Londoneze al cărei soţ nu înţelege deloc pasiunea pe care o simte ea faţă de cauzele sociale. Nick Callahan (Clive Owen), pe de altă parte, este exact opusul soţului ei şi ceea ce îşi doreşte ea: el este doctor ce lucrează pentru ajutorarea oamenilor nevoiaşi, depla Read more »

Blade: Trinity 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Blade: Trinity 2004, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Blade: Trinity 2004, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de vampiri caută locul de veci ascuns al lui „Drake”, cunoscut şi ca Dracula, „tatăl” genetic al tuturor speciilor de vampir. Ei îl găsesc într-un mormând din Siria şi îl trezesc, deşi la scurtă vreme, într-o clipă de foame şi dorinţă de sânge, el omoară unul dintre ei. Vampirii îi creează lui Blade o reputaţie de criminal în serie şi îi înscenează moartea cuiva cunoscut. În timpul vânătorii Read more »

The Ledge – Preţul pasiunii 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Ledge - Preţul pasiunii 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Ledge – Preţul pasiunii 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu detectivul Hollis Lucetti (Terrence Howard) care primeşte vestea de la un doctor că a fost steril întreaga lui viaţă. Când se întoarce acasă, el îşi ia la întrebări nevasta cu privire la cine este adevăratul tată al copiilor lor. Filmul trece apoi cu repeziciune şi-l prezintă pe Gavin Nichols (Charlie Hunnam), un ateu care se află pe Read more »

Mortal Kombat 1995, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mortal Kombat 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mortal Kombat 1995, film online HD, subtitrat în Română

O dată la fiecare generaţie are loc un turneu de arte marţiale inter-dimensional cunoscut drept Mortal Kombat, pus la cale de Zeii Vârstnici pentru a limita invazia dintre tărâmurile din univers. Dacă tărâmul Outworld învinge în Mortal Kombat de zece ori la rând, Împăratul său Shao Kahn va putea să invadeze şi să cucerească tărâmul care Read more »

Brick – Codul morţii 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Brick - Codul morţii 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Brick – Codul morţii 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Liceeanul Brendan Frye (Joseph Gordon-Levitt) duce o existenţă singuratică după ce s-a despărţit de iubita lui, Emily Kostich (Emilie de Ravin), şi fost turnat autorităţilor de către prietenul lui Jerr. Într-o dimineaţă, Brendan descoperă un bilet care-l conduce către un telefon public, iar acolo este sunat de o Emily îngrozită. În timp ce îl Read more »

ARENA (2011), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul ARENA 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

ARENA 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

The Deathgames este un spectacol online pe cât de popular pe atât de controversat şi ilegal care prezintă gladiatori din zilele noastre ce se luptă până la moarte într-o arenă pentru a distra milioanele de privitori online, inclusiv un grup de studenţi şi unul de muncitori chinezi. Guvernul a tot căutat diverse modalităţi prin care să oprească această operaţiune, dar toate eforturile lor s-au Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online