Archive for the ‘Filme vechi’ Category

The Other Boleyn Girl 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Other Boleyn Girl 2008 (Cealaltă moştenitoare Boleyn), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Other Boleyn Girl 2008 (Cealaltă moştenitoare Boleyn), film online HD, subtitrat în Română

Căsnicia lui Henry al VIII-lea (Eric Bana) cu Catherine de Aragon (Ana Torrent) nu se soldează cu un băiat care să devină moştenitorul tronului; singura urmaşă este fiica lor Mary (Constance Stride). Thomas Howard, Duce de Norfolk (David Morrissey), şi cumnatul acestuia Thomas Boleyn (Mark Rylance), plănuiesc să o facă pe fiica cea Read more »

The Death and Life of Bobby Z, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Death and Life of Bobby Z 2007 (Schimb de prizonieri), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Death and Life of Bobby Z 2007 (Schimb de prizonieri), film online HD, subtitrat în Română

Don Huertero (Joaquim de Almeida) este un important traficant de droguri mexican ce conduce un cartel. Fiica lui a hotărât să îşi pună capăt zilelor din cauza faptului că un alt traficant de droguri, cunoscut drept Bobby Z, cu care a avut o relaţie, i-a frânt inima. Bineînţeles, acest lucru îl face pe Don Huertero să caute răzbunare împotriva celui Read more »

Underdog – Supercâine 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Underdog - Supercâine 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Underdog – Supercâine 2007, film online HD, subtitrat în Română

După ce este umilit de către colegii lui poliţişti canini, câinele de vânătoare Underdog pleacă supărat şi este răpit de Cad, care-l duce la laboratorul lui Simon. Simon are resentimente faţă de primar deoarece i-a refuzat cererea pentru un experiment genetic pe care să-l fi efectuat în oraş, aşa că plănuieşte să-i demonstreze că s-a înşelat, Read more »

Mysterious Skin – Misterele tinereţii, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mysterious Skin 2004 (Misterele tinereţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mysterious Skin 2004 (Misterele tinereţii), film online HD, subtitrat în Română

Născuţi în anul 1972, în Kansas, puştii în vârstă de opt ani, Neil McCormick şi Brian Lackey, sunt abuzaţi sexual de către antrenorul lor de baseball. Amândoi băieţi sunt ţintele abuzului din cauza faptului că fiecare dintre ei provine din familii disfuncţionale. Mama lui Neil, Ellen, este neglijenţă faţă de el şi e mai preocupată de lungul şir de Read more »

Heartless – Fără Inimă 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Heartless - Fără Inimă 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Heartless – Fără Inimă 2009, film online HD, subtitrat în Română

Jamie Morgan (Jim Sturgess) este un fotograf singuratic cu ceva probleme şi un semn din naştere foarte mare în formă de inimă care îi acoperă aproape jumătate din chip. El este încă virgin la vârsta de 25 de ani din cauza faptului că mai mereu a fost retras faţă de oameni şi agresat, nefiind capabil să îşi facă prieteni sau să atragă femei. Read more »

The Wedding Planner 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Wedding Planner 2001 (Eu cu cine mă mărit?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Wedding Planner 2001 (Eu cu cine mă mărit?), film online HD, subtitrat în Română

După ce planifica şi coordonează cu succes o nouă nuntă, planificatoarea din San Francisco pe nume Mary (Jennifer Lopez) se reîntâlneşte cu o cunoştinţă de-a ei din copilărie pe nume Massimo (Justin Chambers) prin intermediul tatălui ei (Alex Rocco) care îşi doreşte ca ei doi să se căsătorească. Mary, totuşi, nu este impresionată şi rămâ Read more »

Dead End – Drum închis 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dead End - Drum închis 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dead End – Drum închis 2003, film online HD, subtitrat în Română

În drumul său spre masa de Crăciun la soacra lui acasă, Frank Harrington (Ray Wise) conduce pe un drum necunoscut împreună cu familia lui şi adoarme, fiind aproape de-a intra în coliziune cu o altă maşină de pe contrasens. În mod miraculos, nimeni nu este rănit şi cealaltă maşină este de negăsit. Înapoi pe drum, Frank Read more »

The Snow Walker 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), film online HD, subtitrat în Română

În vara anului 1953, pilotul canadian Charlie Halliday (Barry Pepper), un fost pilot de bombardier în cel de-al Doilea Război Mondial, face un zbor de rutină în Golful Queen Maud din Oceanului Arctic atunci când dă peste nişte Inuiti care îi cer ajutorul. Aceştia călătoresc cu o tânără femeie pe nume Kanaalaq (Annabella Piugattuk) care suferă Read more »

The Blues Brothers 1980, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Blues Brothers 1980 (Fraţii Blues), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Blues Brothers 1980 (Fraţii Blues), film online HD, subtitrat în Română

„Joliet” Jake Blues (John Belushi) este eliberat din închisoare după ce a petrecut acolo o sentinţă de trei ani primită pentru jaf armat. Jake este iritat de apariţia fratelui său Elwood (Dan Aykroyd) cu o maşină ponosită cu care vine să-l ia de la poarta închisorii şi nu cu un Cadillac pe care cei doi îl deţineau înainte de a intra la puşcărie. Cei Read more »

Train – Trenul Groazei 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Train - Trenul Groazei 2008, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Train – Trenul Groazei 2008, film online HD, subtitrat în Română

În Europa de Est, un grup de atleţi de liceu americani se îmbarcă fără să-şi dea seama într-un tren care va deveni o adevărată cursă letală. Studenţii participă la un campionat de wrestling, iar grupul este format din Todd (Derek Magyer) şi prietena lui Alex (Thora Birch), Sheldon (Kavan Reece), Claire (Gloria Votsis) şi tânărul antrenor secund, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online