Archive for the ‘Filme vechi’ Category

Manhunter 1986, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Manhunter 1986, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Manhunter 1986, film online DVDRip, subtitrat în Română

Will Graham (William Petersen) este un fost colaborator al FBI-ului care făcea profilul psihologic al criminalilor şi care s-a pensionat după ce a avut o cădere nervoasă în urma unui atac al criminalului în serie canibal, Dr. Hannibal Lecktor (Brian Cox). Graham este vizitat de către fostul superior din FBI, Jack Crawford (Dennis Farina), care vrea Read more »

Ofiţer şi Gentleman, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul An Officer and a Gentleman 1982 (Ofiţer şi Gentleman), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

An Officer and a Gentleman 1982 (Ofiţer şi Gentleman), film online DVDRip, subtitrat în Română

Zachary „Zack” Mayo (Richard Gere) a locuit în Filipine împreună cu tatăl lui, Byron (Robert Loggia), un membru al Marinei Americane alcoolic, de pe vremea când era doar un adolescent şi mama lui s-a sinucis. Sperând să-şi pună viaţa pe un făgaş diferit, Zack se înrolează în aviaţie. Zack şi ceilalţi colegi sunt întâmpinaţi de instructorul lor Emil Read more »

Thelma & Louise 1991, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Thelma & Louise 1991, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Thelma & Louise 1991, film online DVDRip, subtitrat în Română

Două bune prietene, Thelma Dickinson (Geena Davis) şi Louise Sawyer (Susan Sarandon), pun la cale să plece împreună într-o vacanţă de două zile pentru a scăpa de rutina din viaţa lor cotidiană. Thelma este căsătorită cu un bărbat foarte strict, Darryl (Christopher McDonald), în timp ce Louise lucrează ca ospătar la un restaurant. Ele pleacă Read more »

Sleepers 1996, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sleepers 1996 (Păcatele tinereţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sleepers 1996 (Păcatele tinereţii), film online HD, subtitrat în Română

Lorenzo „Shakes” Carcaterra, Thomas „Tommy” Marcano, Michael Sullivan şi John Reilly sunt prieteni din copilărie ce locuiesc în „Hell’s Kitchen”, New York, în anii ’60. Preotul local, Părintele Robert „Bobby” Carillo, joacă un rol important în vieţile lor şi îi ţine sub supraveghere. Cu toate acestea, el încep să lucreze pentru un mafiot local cunos Read more »

Amadeus 1984, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Amadeus 1984, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Amadeus 1984, film online DVDRip, subtitrat în Română

Povestea începe în anul 1823 atunci când bătrânul Antonio Salieri (F. Murray Abraham) încearcă să se sinucidă în timp ce îşi cere iertare în gura mare pentru o crimă săvârşită în anul 1791. Internat la un spital de glumeţi din cauza acestei tentative, Salieri este vizitat de Părintele Vogler (Richard Frank), un preot tânăr care vine să-l spov Read more »

Natural Born Killers, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Natural Born Killers 1994 (Nascuți Asasini), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Natural Born Killers 1994 (Nascuți Asasini), film online DVDRip, subtitrat în Română

Natural Born Killers este un film american din anul 1994 regizat de Oliver Stone și îi are în rolurile principale pe Woody Harrelson, Juliette Lewis, Robert Downey, Jr., Tom Sizemore și Tommy Lee Jones. Având premiera în data de 26 august 1994, filmul spune povestea a doi indivizi care au suferit diverse abuzuri în copilărie care au ajuns iubiți și Read more »

Taxi Driver 1976, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Taxi Driver 1976 (Şoferul de Taxi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Taxi Driver 1976 (Şoferul de Taxi), film online DVDRip, subtitrat în Română

Taxi Driver este un film din anul 1976 regizat de Martin Scorsese după un scenariu scris de Paul Schrader. Desfăşurându-şi acţiunea în oraşul New York, la scurtă vreme de la sfârşitul Războiului din Vietnam, filmul îl are în rolul principal pe tânărul Robert De Niro, iar distribuţia este completată de Jodie Foster, Harvey Keitel, Cybill Shep Read more »

The Legend of 1900, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Legend of 1900 (La Leggenda del pianista sull'oceano / Povestea pianistului de pe ocean 1998)), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Legend of 1900 (La Leggenda del pianista sull’oceano / Povestea pianistului de pe ocean 1998), film online DVDRip, subtitrat în Română

Max Tooney, un muzician, intră într-un magazin second-hand de muzică, lefter şi cu mare nevoie de bani. El deţine doar o trompetă pe care o vinde cu mai puţini bani decât spera iniţial. Evident afectat de „despărţirea” de cel mai de preţ bun al său, el vrea să mai cânte pentru ultima oară. Read more »

The Thin Red Line, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Thin Red Line 1998 (La hotarul dintre viață și moarte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Thin Red Line 1998 (La hotarul dintre viață și moarte), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Thin Red Line este un film de război american din anul 1998 regizat de Terrence Malick. Bazat pe romanul cu acelaşi titlu, filmul prezintă o poveste fictivă a Bătăliei de pe Muntele Austen ce a fost parte a Campaniei Guadalcanal din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Personajele centrale sunt interpretate de Sean Penn, Jim Caviezel, Read more »

L.A. Confidential, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul L.A. Confidential 1997, cu subtitrare în Română și calitate HD.

L.A. Confidential 1997, film online HD, subtitrat în Română

În Los Angeles-ul începutului anilor ’50, sergentul Edmund „Ed” Exley (Guy Pearce), fiul unui ofiţer de poliţie legendar, este hotărât să se ridice la înălţimea reputaţiei tatălui său. Inteligenţa lui, abnegaţia cu care respectă regulile şi comportamentul său rece faţă de cei din jurul său au contribuit la izolarea sa în raport cu ceilalţi ofiţeri. El îşi Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi