Archive for the ‘Filme vechi’ Category

The Brothers Bloom 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Brothers Bloom 2008 (Fraţii Bloom), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Brothers Bloom 2008 (Fraţii Bloom), film online DVDRip, subtitrat în Română

Fraţii Bloom, rămaşi orfani de la vârste foarte fragede, încep să facă anumite escrocherii ce implică mai întâi câştigarea încrederii încă din copilărie; Stephen (Mark Ruffalo) pune la cale scenarii elaborate, iar fratele său mai mic, Bloom (Adrien Brody), creează încrederea. Stephen face prima scamatorie pentru a-l încuraja pe fratele lui să Read more »

Babysitter Wanted 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Babysitter Wanted 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Babysitter Wanted 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Angie se pregăteşte să înceapă o nouă viaţă atunci când pleacă de lângă mama ei religioasă şi se duce la facultate pentru a studia. Ea aplică pentru o slujbă de dădacă după ce realizează că nu se poate întreţine la facultate dacă nu va munci. Ea ajunge la o fermă izolată care aprţine familiei Stanton (Bruce Thomas şi Kristen Dalton), o familie ce Read more »

Under Suspicion 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Under Suspicion 2000 (Suspect de crimă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Under Suspicion 2000 (Suspect de crimă), film online HD, subtitrat în Română

Henry Hearst (Gene Hackman) este pe cale să ţină discursul principal în cadrul unei petreceri exclusive ce se desfăşoară în Puerto Rico. El este chemat la secţia de poliţie pentru a fi interogat cu privire la descoperirea pe care a făcut-o în ziua precedentă a unei tinere fete violată şi ucisă. Victor Benezet (Morgan Freeman) şi mai tânărul Read more »

Poltergeist 1982, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Poltergeist 1982, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Poltergeist 1982, film online DVDRip, subtitrat în Română

Steve şi Diane Freeling duc o viaţă liniştită într-o comunitate din California cunoscută drept Cuesta Verde, acolo unde Steven este un dezvoltator imobiliar de succes, iar Diane este o casnică ce se îngrijeşte de cei trei copii ai lor, Dana, Robbie şi Carol Anne. Aceasta din urmă se trezeşte într-o noapte şi începe să converseze cu Read more »

Mad Max: Beyond Thunderdome, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mad Max 3: Beyond Thunderdome 1985 (Mad Max: Cupola Tunetului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Mad Max 3: Beyond Thunderdome 1985 (Mad Max: Cupola Tunetului), film online DVDRip, subtitrat în Română

La 15 ani după ce l-a învins pe Lordul Humungus, Max Rockatansky (Mel Gibson) traversează deşertul australian într-un fel de caleaşcă trasă de cămilă şi este atacat de un pilot pe nume Jedediah (Bruce Spence) şi fiul acestuia, furându-i tot ce avea. Continuându-şi drumul pe jos, Max îi Read more »

All Dogs Go to Heaven 1989, filme online dublate în Română

Urmăreşte online filmul animat All Dogs Go to Heaven 1989 (Toţi căţeii merg în Rai), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

All Dogs Go to Heaven 1989 (Toţi căţeii merg în Rai), film animat online DVDRip, dublat în Română

În anul 1939, oraşul New Orleans, un câine ciobănesc german pe nume Charlie B. Barkin, evadează dintr-un adăpost pentru câini cu ajutorul prietenului său, Itchy. Ei se întorc la o barcă folosită drept cazino unde Charlie şi partenerul lui, un bulldog pe nume Carface, îşi desfăşoară activitatea. Pentru a împiedica autorităţile să-l caute pe Read more »

Gladiator – Box în afara legii, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Gladiator - Box în afara legii 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Gladiator – Box în afara legii 1992, film online HD, subtitrat în Română

Tommy Riley (James Marshall) şi tatăl lui tocmai s-au mutat în încercarea de-a începe o viaţă nouă. Tatăl lui Tommy a acumulat foarte multe datorii din cauza jocurilor de noroc, dar şi-a găsit o slujbă nouă care îi cere să călătorească foarte mult, lăsându-şi băiatul singur acasă. Tommy trece şi el printr-o perioadă mai dificilă a vieţii Read more »

NAZARIN (1959), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Nazarin 1959, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Nazarin 1959, film online DVDRip, subtitrat în Română

Părintele Bazario este un preot Romano-Catolic de origine spaniolă care locuieşte într-un hotel sărăcăcios dintr-un orăşel sărac. El este un tip cu un temperament liniştit şi grijuliu, oferind cu drag din puţinul pe care-l are el celor mai nevoiaşi. El prezintă un grad major de înţelegere şi compasiune pentru cei pe care-i întâlneşte, precum o femeie care locuieşte la un etaj inferior cu el, Beatriz, Read more »

The Game Plan – Plan de joc, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Game Plan - Plan de joc (2007), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Game Plan – Plan de joc (2007), film online DVDRip, subtitrat în Română

În ultimul meci de fotbal american dintre Boston Rebels şi New York Dukes, liderul celor de la Rebels, Joe Kingman (Dwayne Johnson), reuşeşte un eseu după ce ignoră un coleg care era liber, Travis Sanders (Morris Chestnut). A doua zi dimineaţă, o fetiţă în vârstă de doar opt ani, Peyton Kelly (Madison Pettis), soseşte la uşa casei lui Read more »

Elizabethtown 2005, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Elizabethtown 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Elizabethtown 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Drew Baylor (Orlando Bloom) este un tânăr inteligent care lucrează pentru o companie de pantofi. Atunci când cea mai recentă creaţie a lui care ar fi trebuit să reprezinte apogeul carierei sale se dovedeşte un eşec de proporţii răsunătoare, fiind nevoie de aproape un miliard de dolari pentru a fi îndreptată de către companie, Drew este umilit Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online