Archive for the ‘Filme vechi’ Category

The Crucible 1996, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Crucible 1996 (Vrăjitoarele din Salem), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Crucible 1996 (Vrăjitoarele din Salem), film online HD, subtitrat în Română

Dis de dimineaţă, în Salem, Massachusetts, anul 1692, câteva fete de la ţară se întâlnesc în pădure cu o sclavă Barbadiană pe nume Tituba (Charlayne Woodard). Una dintre fete, Abigail Williams (Winona Ryder), ucide o găină şi îi bea sângele, punându-şi dorinţa ca soţia lui John Proctor, un individ de care s-a îndrăgostit, să moară. Read more »

Analyze This 1999, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Analyze This 1999 (Cu naşu' la psihiatru), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Analyze This 1999 (Cu naşu’ la psihiatru), film online HD, subtitrat în Română

Şeful mafiot Paul Vitti (Robert De Niro) narează o scurtă istorie a mafiei: După moartea lui Albert Anastasia, disputa cu privire la cine va deveni lider, purtată între Vito Genovese, Carlo Gambino şi Joe Bananas, rezultă în Întâlnirea Apalachin din New York. Întâlnirea este întreruptă de către FBI şi din acest motiv mafia nu a mai Read more »

Bunraku (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bunraku (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bunraku (2010), film online HD, subtitrat în Română

După un război global ce a avut consecinţe devastatoare asupra planetei şi oamenilor, armele au fost scoase în afara legii, dar oamenii încă se luptă între ei folosind arme albe şi artele marţiale. Nicola the Woodcutter (Ron Perlman) este cel mai puternic bărbat din estul Atlanticului, un lord al crimei ascuns care conduce cu mână de fier şi nouă asasini de nădejde. Mâna lui dreaptă este Asasinul Read more »

Land of the Lost 2009, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Land of the Lost 2009 (Lumea pierdută), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Land of the Lost 2009 (Lumea pierdută), film online HD, subtitrat în Română

Pomposul paleontolog Rick Marshall are un loc de muncă prost plătit la La Brea Tar Pits, asta întâmplându-se trei ani după ce un interviu dezastruos cu Matt Lauer a devenit viral şi i-a ruinat cariera. Studenta Holly Cantrell îi spune că teoriile sale controversate ce combină distorsiunea temporală şi paleontologia au inspirat-o. Ea îi arată o Read more »

HESHER (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Vezi filmul online Hesher 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

HESHER (2010), film online HD, subtitrat în Română

După ce şi-a pierdut mama într-un accident rutier, T.J. (Devin Brochu) pică într-o stare de depresie. El ajunge obsedat de maşina care i-a curmat viaţa mamei sale şi încearcă să o recupereze de la fiare vechi. T.J. şi tatăl lui pasiv, dependent de pastile, Paul (Rainn Wilson), locuiesc în casă cu bunica adolescentului. Curând, casa lor se animează atunci când apare un tip excentric pe nume Read more »

Passengers – Dispariţii 2008, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online Passengers - Dispariţii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Passengers – Dispariţii 2008, film online HD, subtitrat în Română

Psihoterapeuta Claire Summers (Anne Hathaway) este chemată de supervizorul ei pentru a trata un grup de cinci supravieţuitori ai unui accident aviatic; aceştia sunt pasagerii Dean (Ryan Robbins), Norman (Don Thompson), Shannon (Clea DuVall), Eric (Patrick Wilson) şi însoţitoarea de zbor Janice (Chelah Horsdal). Claire vorbe Read more »

The Guardian 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Guardian 2006 (În slujba vieţii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Guardian 2006 (În slujba vieţii), film online HD, subtitrat în Română

Ben Randall (Kevin Costner) este cel mai bun salvamar al Pazei de Costă Americană din programul AST. Jake Fischer (Ashton Kutcher) este un încrezut care încearcă să intre în acest program şi a fost clasat drept un înotător de top în liceu unde a primit şi o bursă şcolară. Din cauza timpului prea mare pe care-l petrece la serviciu, soţia lui Read more »

Bowfinger – Căţelul Detectiv, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bowfinger - Căţelul Detectiv 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bowfinger – Căţelul Detectiv 1999, film online HD, subtitrat în Română

Producătorul de filme cu buget redus Bobby Bowfinger este extrem de nerăbdător să regizeze propriul său film şi pentru care a strâns bani toată viaţa lui – el are acum suma de 2184 de dolari pentru a plăti costurile de producţie. Bobby are şi un scenariu pe care l-a scris un asistent de-al lui, Afrim, şi un operator de cameră, Dave, Read more »

Untraceable – Crime online, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Untraceable - Crime online (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Untraceable – Crime online (2008), film online HD, subtitrat în Română

Agentul special Jennifer Marsh (Diane Lane) este o mamă văduvă ce locuieşte într-o casă din suburbia Portlandului împreună cu fiica, Annie Haskins (Perla Haney-Jardine), şi mama ei, Stella Marsh (Mary Beth Hurt). Pe timpul nopţii, ea lucrează la divizia de cybercrime din cadrul FBI alături de Griffin Dowd (Colin Hanks), luptând împotriva furtului Read more »

What Lies Beneath 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul What Lies Beneath 2000 (Dincolo de aparenţe), cu subtitrare în Română și calitate HD.

What Lies Beneath 2000 (Dincolo de aparenţe), film online HD, subtitrat în Română

Claire Spencer (Michelle Pfeiffer) locuieşte în Vermont alături de soţul ei, un om de ştiinţă pe nume Norman Spencer (Harrison Ford). Cu un an în urmă, Claire a fost implicată într-un accident serios de maşină care i-a produs goluri de memorie. În plus, fiica ei Caitlin (Katharine Towne) a plecat la facultate şi acest lucru o afectează mai Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online