Archive for the ‘Filme vechi’ Category

The Crying Game 1992, filme online HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Crying Game 1992, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Crying Game 1992, film online HD, subtitrat în Română

The Crying Game este un film britanic din anul 1992, nominalizat la Oscar în şase categorii şi câştigător pentru Cel mai bun scenariu. Acest thriller psihologic explorează mai multe teme de interes social care aveau (şi au) loc în Irlanda acelor ani. The Crying Game este despre experienţele personajului principa, Fergus, un membru al Read more »

Cop Land – Oraşul poliţiştilor, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cop Land 1997 (Oraşul poliţiştilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Cop Land 1997 (Oraşul poliţiştilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

În oraşul fictiv Garrison, New Jersey, câţiva dintre locuitori fac parte din Departamentul de Poliţie din New York. Şeriful local, Freddy Heflin (Sylvester Stallone), o iubeşte în secret pe Liz Randone (Annabella Sciorra), cea căreia cândva i-a salvat viaţa în urma unui accident de maşină. Salvarea ei a venit cu un preţ pentru Freddy, care şi-a Read more »

As Good as It Gets 1997, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul As Good as It Gets 1997 (Mai bine nu se poate), cu subtitrare în Română și calitate HD.

As Good as It Gets 1997 (Mai bine nu se poate), film online HD, subtitrat în Română

Melvin Udall (Jack Nicholson) este un mizantrop care îşi câştigă traiul de acasă fiind scriitor ale cărui romane se vând ca pâinea caldă în New York şi nu numai. El suferă de Tulburarea obsesiv-compulsivă care, în combinaţie cu mizantropia sa, îl îndepărtează de aproape toată lumea cu care intră în contact vreodată. El evită să calce pe crăp Read more »

Born on the Fourth of July 1989, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Born on the Fourth of July 1989 (Născut pe 4 iulie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Born on the Fourth of July 1989 (Născut pe 4 iulie), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce Ron Kovic (Tom Cruise) şi colegii lui de clasă aud un discurs pasionant despre Forţele Marine, Ron hotărăşte să se înroleze şi el. În cel de-al doilea său tur în Războiul din Vietnam, Kovic este deja sergent şi pe când se afla într-o patrulare unitatea lui ucide mai mulţi civili vietnamezi dintr-un sat, crezând că fac parte din forţele inamice. Read more »

Scent of a Woman 1992, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Scent of a Woman 1992 (Parfum de femeie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Scent of a Woman 1992 (Parfum de femeie), film online DVDRip, subtitrat în Română

Charlie Simms (Chris O’Donnell) este student la o şcoală exclusivistă din New England. Spre deosebire de ceilalţi colegi, Charlie nu a fost născut într-o familie bogată. Pentru a plăti un bilet de avion ca să revină acasă în Oregon de Crăciun, Charlie îşi ia un job temporar în weekendul de Ziua Recunoştinţei şi are grijă de un Locot Read more »

Girl, Interrupted (1999), filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Girl, Interrupted 1999 (Tinereţe furată), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Girl, Interrupted 1999 (Tinereţe furată), film online DVDRip, subtitrat în Română

În aprilie 1967, tânăra de 18 ani Susanna Kaysen (Winona Ryder) se internează din greşeală în spitalul Claymoore după ce a luat o supradoză de aspirină. Ea neagă afirmaţiile cum că ar fi încercat să se sinucidă, susţinând că n-a vrut altceva decât să „oprească rahatul”. Asistentele şi terapeuţii sunt surprinşi când Susanna recun Read more »

Singur Acasă 3 1997, filme online HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul Home Alone 3 1997 (Singur Acasa 3), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Home Alone 3 1997 (Singur Acasă 3), film online DVDRip, subtitrat în Română

Peter Beaupre, Alice Ribbons, Burton Jernigan şi Earl Unger, patru infractori căutaţi internaţional care lucrează pentru un grup terorist Nord Coreean, au furat un cip foarte important care valorează suma de 10 milioane de dolari. Aceştia pun cipul în interiorul unei maşinuţe cu telecomandă pentru a putea fenta securitatea de la Aerop Read more »

Unforgiven – Necruţătorul, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Unforgiven 1992 (Necruţătorul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Unforgiven – Necruţătorul 1992, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un grup de prostituate din Big Whiskey, Wyoming, condus de Strawberry Alice, oferă o recompensă de 1000 de dolari oricui îl ucide pe Quick Mike şi pe „Davey-Boy” Bunting, doi cowboy care au desfigurat-o pe Delilah Fitzgerald. Şeriful local, Little Bill Daggett, un fost pistolar şi cel care a păstrat pacea, este îngrijorat de iniţiativa lor deoarece el Read more »

Home Alone 2: Lost in New York, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Home Alone 2: Lost in New York 1992 (Singur acasă 2 - Pierdut în New York), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Home Alone 2: Lost in New York 1992 (Singur acasă 2 – Pierdut în New York), film online DVDRip, subtitrat în Română

La fel ca şi în prima parte, înainte de plecarea spre Miami pentru a petrece sărbătorile de Crăciun, familia McCallister se adună acasă la Peter şi Kate McCallister în Winnetka, Illinois. Băiatul lor în vârstă de zece ani, Kevin, consideră că Florida nu este deloc potrivită pentru a petrece Crăciun Read more »

Home Alone, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Home Alone 1990 (Singur Acasă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Home Alone 1990 (Singur Acasă), filme online subtitrat în Română

În noaptea de dinaintea zborului spre Paris pentru a petrece Crăciunul acolo, familia McCallister se adună în casa lui Peter (John Heard) şi Kate McCalister (Catherine O’Hara) din Winnetka, Illinois, pentru a petrece o seară împreună. Băiatul lor în vârstă de opt ani, Kevin (Macaulay Culkin), este ridiculizat de fraţii şi verişorii lui. După o Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi