Archive for the ‘Filme vechi’ Category

The Blair Witch Project 1999, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Blair Witch Project 1999 (Proiect: Vrăjitoarea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Blair Witch Project 1999 (Proiect: Vrăjitoarea), film online DVDRip, subtitrat în Română

Heather Donahue, Michael C. Williams şi Joshua Leonard îşi pun în minte să producă un documentar referitor Vrăjitoarele din Blair. Ei călătoresc în Burkittsville, Maryland, denumit în trecut drept Blair, pentru a intervieva mai mulţi localnici cu privire la Vrăjitoarele din Blair. Aceştia le povestesc despre Rustin Parr, un pustnic ce Read more »

House of Sand and Fog 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul House of Sand and Fog 2003 (Casa de nisip şi ceaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

House of Sand and Fog 2003 (Casa de nisip şi ceaţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Abandonată de soţul ei, dependenta de droguri în recuperare Kathy Nicolo (Jennifer Connelly), locuind singură într-o casă mică din apropiere de San Francisco, ignoră înştiinţările de evacuare adresate ei din greşeală din cauza neplăţii taxelor. Presupunând că neînţelegerea a fost rezolvată în urmă cu câteva luni, ea este surprinsă să Read more »

Keeping the Faith 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Keeping the Faith 2000 (Preotul, rabinul și fata), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Keeping the Faith 2000 (Preotul, rabinul și fata), filme online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un preot catolic beat care îşi spune povestea unui barman compătimitor (Brian George). Părintele Brian Finn (Edward Norton) s-a dedicat vocaţiei sale încă de pe vremea copilăriei, iar acum îşi desfăşoară activitatea la o parohie din New York alături de un preot mai bătrân, Fr. Havel (Miloš Forman). Rabinul Jacob Read more »

Inside – À l’intérieur 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Inside - À l'intérieur 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Inside – À l’intérieur 2007, film online HD, subtitrat în Română

Sarah (Alysson Paradis) şi soţul ei sunt implicaţi într-un accident de maşină din care ea reuşeşte să scape cu viaţă, la fel şi bebeluşul pe care-l poartă în pântece – din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre soţ. Câteva luni mai târziu, în Ajunul Crăciunului, Sarah face ultimele pregătiri pentru a aduce pe lume bebeluşul în ziua Read more »

The Yards – Legea tăcerii 2000, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Yards - Legea tăcerii 2000, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Yards – Legea tăcerii 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Leo Handler (Mark Wahlberg) se duce acasă la mama lui din Queens, New York, acolo unde aceasta organizează o petrecere surpriză în cinstea eliberării lui condiţionate din puşcărie. Verişoara lui, Erica (Charlize Theron), se află la acea petrecere împreună cu iubitul ei, Willie Gutierrez (Joaquin Phoenix). Willie îl ia pe Leo deoparte şi îi mulţu Read more »

ALI 2001, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul ALI 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

ALI 2001, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu Cassius Clay, Jr. (Will Smith) înainte de debutul său împotriva campionului mondial de atunci la categoria grea, Sonny Liston. La cântarul de dinaintea meciului, Clay îl tachinează foarte tare pe Linston, spunându-i în mai multe feluri. În luptă, Clay reușește să-l domine pe adversarul său în primele runde ale meciului, însă pe la jumătate începe să acuze anumite arsuri la Read more »

City Hall – Primăria 1996, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul City Hall - Primăria 1996, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

City Hall – Primăria 1996, film online HD, subtitrat în Română

John Pappas (Al Pacino) este primarul oraşului New York, însă are planuri mult mai măreţe decât atât în carieră, inclusiv biroul de guvernator şi, în final, cel oval de la Casa Albă. Asistentul său loial de la primărie este Kevin Calhoun (John Cusack), un tânăr bărbat care provine din oraşul Louisiana şi a crescut iubind politica. Într-o bună zi, Read more »

Punch-Drunk Love 2002, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Punch-Drunk Love 2002 (Amețit de Dragoste), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Punch-Drunk Love 2002 (Ameţit de Dragoste), film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Barry Egan (Adam Sandler) este un burlac ce deţine o companie de succes în domeniul său. El are nu mai puţin de şapte surori copleşitoare care-l ridiculizează şi îl abuzează emoţional cu regularitate. Din acest motiv duce o viaţă solitară, plină de furie şi resentimente. Într-o dimineaţă, Read more »

The Village 2004, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Village 2004 (Sinucideri misterioase), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Village 2004 (Sinucideri misterioase), film online DVDRip, subtitrat în Română

Covington pare să fie un mic sat izolat din Pennsylvania secolului 19 ai cărui rezidenţi locuiesc cu frica în suflet din cauza nenumăratelor creaturi care trăiesc în pădure. Ei au construit o barieră de felinare cu ulei şi turnuri de veghe care sunt folosite pentru a supraveghea zona de „cei care nu vorbesc”. Se pare că satul are un vechi armistiţiu cu Read more »

To Die For – Pe viaţă şi pe moarte, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul To Die For 1995 (Pe viaţă şi pe moarte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

To Die For 1995 (Pe viaţă şi pe moarte), film online DVDRip, subtitrat în Română

Locuind în oraşul fictiv de lângă coastă Little Hope, New Hampshire, Suzanne Stone (Nicole Kidman), o femeie tânără, frumoasă şi foarte nemiloasă visează să devină o prezentatoare de ştiri recunoscută în toată lumea. Pentru a-şi atinge scopul, ea se căsătoreşte cu Larry Maretto (Matt Dillon), deoarece consideră că afacerea familiei lui îi Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online