Archive for the ‘Filme vechi’ Category

Jennifer Eight 1992, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jennifer Eight 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jennifer Eight 1992, film online HD 720p, subtitrat în Română

Fostul poliţist din Los Angeles John Berlin (Andy Garcia) se află într-o situaţie neplăcută a vieţii sale după colapsul căsniciei sale. Fiind invitat de un vechi prieten şi coleg, Freddy Ross, Berlin se duce în nordul rural al Californiei pentru a se angaja acolo. În schimb, însă, el devine un ghimpe în coasta noilor săi colegi, cu precădere a lui Read more »

Fun with Dick and Jane 2005, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Fun with Dick and Jane 2005 (Distracţie cu Dick şi Jane), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Fun with Dick and Jane 2005 (Distracţie cu Dick şi Jane), film online DVDRip, subtitrat în Română

În ianuarie 2000, Dick Harper (Jim Carrey) tocmai fusese promovat în funcţia de Vicepreşedinte de Comunicare la marea corporaţie media, Globodyne. În ziua următoare, lui i se cere să apară în emisiunea Money Life, acolo unde prezentatorul Sam Samuels şi candidatul independent la prezidenţiale, Ralph Nader, îi fac praf compania şi angaj Read more »

The Water Horse 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Water Horse: Legend of the Deep 2007 (Eu şi Monstrul Meu), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Water Horse: Legend of the Deep 2007 (Eu şi Monstrul Meu), film online HD, subtitrat în Română

În Scoţia zilelor noastre, un cuplu de turişti americani merg într-un bar unde se întâlnesc cu un bătrân care le spune o poveste cu privire la Monstrul din Loch Ness. În anul 1942, un băiat pe nume Angus MacMorrow locuieşte într-o vilă mare ce aparţine Lordului Killin şi se află pe ţărmul Loch Ness. El locuieşte împreună cu mama (menajera casei), Read more »

Contact (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Contact 1997, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Contact 1997, film online DVDRip, subtitrat în Română

Încurajată încă din copilărie de răposatul ei tată să exploreze, Dr. Eleanor Arroway (Jodie Foster) lucrează în programul Search for Extraterestrial Intelligence (Căutarea Inteligenţei Extraterestre) – SETI – de la Observatorul Arecibo din Puerto Rico. Ea ascultă transmisiuni radio în speranţa că va găsi semnale trimise de viaţa extraterestră. Consilierul pe teme de ştiinţă al Preşedintelui, David Drum Read more »

The Mexican – Mexicanul 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mexican - Mexicanul 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mexican – Mexicanul 2001, film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului este centrată asupra lui Jerry Welbach (Brad Pitt) care călătoreşte în Mexic pentru a găsit un pistol antic de mare valoare, denumit „The Mexican ”, şi a-l introduce ilegal în America. Cinci ani mai devreme, Welbach a cauzat un accident rutier în care a fost implicată maşina condusă de un mafiot local pe nume Read more »

Passchendaele 2008, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Passchendaele 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Passchendaele 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Sergentul Michael Dunne este rănit într-o bătălie din timpul Primului Război Mondial şi este trimis înapoi acasă în Europa. În timp ce se recuperează după rănile suferite, el se întâlneşte cu asistenta medicală Sarah Mann (Caroline Dhavernas) în Calgary, Alberta, acolo unde a fost înrolat în primă fază. Sarah este ostracizată în zonă din cauza Read more »

Gun – Contrabanda (2010), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Gun - Contrabanda 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Gun – Contrabanda 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Angel (Val Kilmer) este eliberat din închisoare, dar ajunge să fie implicat într-un cerc vicios cu traficul de arme condus de un vechi prieten de-al său, Rich (50 Cent). Rich şi prietenii lui dau iama într-un club şi îl omoară pe Ali Tyrell, un alt traficant de arme. Mai târziu, ofiţerul anchetează cazul şi solicită o întâlnire, dar doi agenţi Read more »

Taking Lives 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Taking Lives 2004 (Identități Furate), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Taking Lives 2004 (Identități Furate), film online HD, subtitrat în Română

Povestea începe în Canada de la începutul anilor ’80, acolo unde adolescentul Martin Asher (Paul Dano) este văzut mergând printr-o staţie de autobuz, nesigur de destinaţia sa. El se împrieteneşte cu un alt adolescent, Matt Soulsby (Justin Chatwin), şi cei doi îşi împărtăşesc planurile de viitor. Atunci când autobuzul lor se strică, ei Read more »

Geek Charming 2011, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), cu subtitrare (şi dublat) în Română şi calitate DVDRip.

Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), film online subtitrat (şi dublat) în Română

Dylan Schoenfield este o adolescentă în vârstă de 16 ani, snoabă, bogată şi egoistă, care ajunge la Academia Woodlands. Ea are cel mai dorit iubit, cei mai populari prieteni şi e determinată să câştige titlul de Regina Blossom. Josh Rosen este un pasionat de cinematografie şi îşi doreşte să devină regizor. El este îndrăgostit de Read more »

Walking Tall 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Walking Tall 2004 (Praf şi Pulbere), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Walking Tall 2004 (Praf şi Pulbere), film online HD, subtitrat în Română

Sergentul Chris Vaughn (The Rock) revine din armată în oraşul său natal pentru a-şi căuta de lucru după ce a terminat cu cariera militară. El descoperă că fabrica de cherestea pe care o ştia de mic a fost închisă de moştenitorul ei, prietenul lui, Jay Hamilton (Neal McDonough), care a deschis un cazinou în locul ei. Cazi Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online