Archive for the ‘Filme vechi’ Category

28 Days – 28 de zile 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 28 Days - 28 de zile 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

28 Days – 28 de zile 2000, film online HD, subtitrat în Română

Gwen Cummings (Sandra Bullock) îşi petrece noaptea într-o stare de beţie aproape permanentă împreună cu iubitul ei Jasper (Dominic West). Ea strică nunta surorii sale atunci când apare cu întârziere şi, bineînţeles, din cauza stării de ebrietate în care se află ţine un discurs teribil, iar apoi distruge tortul de nuntă. Fiind beată, ea fură o limuzină Read more »

Dirty Harry – Inspectorul Harry, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dirty Harry - Inspectorul Harry 1971, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dirty Harry – Inspectorul Harry 1971, film online HD, subtitrat în Română

Un criminal în serie psihopat care îşi ia supranumele de „Scorpio” (Andy Robinson) omoară o femeie din San Francisco folosind o puşcă de mare calibru. Inspectorul Departamentului de Poliţie din San Francisco Harry Callahan (Clint Eastwood) găseşte un mesaj de recompensă prin care solicită oraşului să i se plătească Read more »

The Beach – Plaja 2000, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Beach - Plaja 2000, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Beach – Plaja 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Richard (Leonardo DiCaprio), un tânăr american care adoră să se plimbe prin lume, soseşte în Bangkok, Thailanda, pentru a căuta o aventură. El se întâlneşte apoi cu Daffy (Robert Carlyle), un călător scoţian cu probleme mintale care-i spune despre o insulă frumoasă din Golful Thailandez, nelocuită de nimeni şi interzisă, însă acolo se Read more »

Dennis the Menace 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), film online HD, subtitrat în Română

Dennis Mitchell este un copilaş de cinci ani care locuieşte împreună cu părinţii lui, Henry şi Alice, şi îi face zile fripte vecinului George Wilson. Din cauza comportamentului său care aduce, fără să vrea, numai belele, părinţii lui întâmpină mari dificultăţi în a găsi dădacă pentru el. Ei reuşesc, totuşi, să găsească o fată pe nume Polly şi Read more »

Teeth – Dinţi 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Teeth - Dinţi 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Teeth – Dinţi 2007, film online HD, subtitrat în Română

Dawn O’Keefe (Jess Weixler) este o adolescentă purtătoare de cuvânt pentru un grup de Creştini denumit drept „The Promise” (Promisiunea). Ea participă la aceste întruniri împreună cu doi prieteni, Alisha (Julia Garro) şi Phil (Adam Wagner). Într-o noapte, după ce ţine un discurs, ea este prezentată lui Tobey (Hale Appleman), pe care-l consideră ca fiind atrăgător. Cei patru încep să iasă Read more »

Splinter (2006), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Splinter (2006), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Splinter (2006), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul începe cu o scenă la o benzinărie pustie acolo unde un bărbat este atacat de ceea ce pare un animal turbat. Între timp, un cuplu format din Seth Belzer (Paulo Costanzo) şi Polly Watt (Jill Wagner) se retrag în sălbăticie pentru o vacanţă romantică împreună în pădurile antice din Oklahoma, însă planurile lor sunt date peste cap atunci Read more »

BOLT 2008, filme animate online DVDRip, dublat în Română

Urmăreşte online filmul BOLT 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

BOLT 2008, film animat online DVDRip, dublat în Română

Un căţel pe nume Bolt (John Travolta) şi o fată pe nume Penny (Miley Cyrus) sunt starurile unui serial TV de mare succes care poartă numele căţelului, iar acesta este personajul principal care deţine mai multe super puteri şi trebuie să dejoace constant planurile malefice ale doctorului Calico (Malcolm McDowell). Pentru a atrage Read more »

Ginger Snaps – Transformare, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ginger Snaps - Transformare 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ginger Snaps – Transformare 2000, film online HD, subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în Bailey Downs, o suburbie unde locuiesc surorile Brigitte (Emily Perkins) şi Ginger Fitzgerald (Katharine Isabelle) care au o fascinaţie macabră pentru moarte şi, copii fiind, formează un pact de-a muri împreună. Într-o noapte, în timp ce doresc să răpească un câine care aparţine unei agresoare de la Read more »

Road to Perdition 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Road to Perdition 2002 (Drumul spre pierzanie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Road to Perdition 2002 (Drumul spre pierzanie), film online DVDRip, subtitrat în Română

Michael Sullivan Sr. (Tom Hanks) este un om de încredere pentru mafiotul irlandez John Rooney (Paul Newman) în Rock Island, Illinois, în timpul Marii Recesiuni. Rooney l-a crescut pe orfanul Sullivan şi îl iubeşte mai mult decât pe fiul său biologic, instabilul Connor (Daniel Craig). Connor cedează nervos într-o zi şi îl omoară pe asociatul Finn Read more »

October Sky 1999, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul October Sky 1999 (Racheta lui Homer), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

October Sky 1999 (Racheta lui Homer), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul îşi are evenimentele în Coalwood, Virginia de Vest, în anul 1957. Mina de cărbune din oraş este principala sursă de venit pentru locuitori şi aproape fiecare bărbat din zonă este angajat la compania minieră. John Hickam (Chris Cooper), administratorul minei, îşi adoră slujba şi speră ca băieţii lui, Jim (Scott Miles) şi Homer Hickam Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online