Archive for the ‘Psihologice’ Category

Sleuth – Jocuri Fatale 1972, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sleuth - Jocuri Fatale 1972, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sleuth – Jocuri Fatale 1972, film online HD subtitrat în Română

Andrew Wyke, un scriitor de criminalistică faimos care locuieşte pe o proprietate vastă plină de jocuri elaborate şi maşinării automatizate, îl invită la el acasă pe amantul soţiei sale, Milo Tindle, un frizer de origine italiană, pentru a discuta despre situaţia în care se află. Andrew explică faptul că el s-a săturat de soţia sa şi vrea ca Milo să o ia de Read more »

Halloween: The Curse of Michael Myers, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Halloween: The Curse of Michael Myers 1995 (Halloween însângerat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Halloween: The Curse of Michael Myers 1995 (Halloween însângerat), film online HD subtitrat în Română

În data de 31 octombrie, 1989, Michael Myers şi nepoata lui, Jamie Lloyd, sunt răpiţi de la secţia de poliţie Haddonfield. Şase ani mai târziu, în 30 octombrie, 1995, Jamie a fost lăsată gravidă şi dă naştere unui copil, care este luat imediat de „Bărbatul în Negru”, liderul unui cult. Read more »

The Light of the Moon (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Light of the Moon (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Light of the Moon (2017), film online HD subtitrat în Română

O victimă a unui viol are parte de câteva alegeri nefericite atunci când este pusă în faţa unei întrebări dificile. Ea se află într-o spirală a ruşinii care urmează după viol şi are multe reproşuri sau întrebări pe care să şi le adreseze sieşi; Dacă nu ar fi băut atât de mult în acea seară… dacă nu ar fi dansat cu acel tip… dacă nu ar fi plecat singură Read more »

The Killing Room (2009), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Killing Room - Experiment Diabolic (2009), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Killing Room – Experiment Diabolic (2009), film online HD subtitrat în Română

Patru persoane se înscriu pentru un studiu psihologic aparent banal, însă realizează în scurt timp faptul că sunt, de fapt, subiecţii versiunii moderne brutale a programului de îndoctrinare Proiectul MKULTRA. Unul după altul, subiecţii sunt aduşi într-o cameră albă mare în care se află nişte scaune ce au fost prinse în podea. Fiecare dintre Read more »

The Seventh Continent 1989, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Seventh Continent 1989 (Al şaptelea continent), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Seventh Continent 1989 (Al şaptelea continent), film online HD subtitrat în Română

Filmul este împărţit în trei părţi, primele două, plasate în anii 1987 şi 1988, prezintă o zi din viaţa unei familii arătându-le activităţile de zi cu zi în cele mai mici detalii. Redă discomfortul lor referitor la rutina sterilă a societăţii moderne. Spre începutul fiecărei părţi, există o naraţiune a soţiei care citeşte o scrisoare pentru părinţii soţului ei prin Read more »

The Killing of a Sacred Deer 2017, film online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Killing of a Sacred Deer (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Killing of a Sacred Deer (2017), film online subtitrat în Română

Steven Murphy (Colin Farrell), un cardiolog talentat, încheie o operaţie şi apoi se duce la un restaurant unde se întâlneşte cu un adolescent pe nume Martin (Barry Keoghan) care pare să aibă o formă de boală mintală. Steven pare să îi fie un adevărat mentor lui Martin, însă natura exactă a relaţiei lor este nespecificată. După aceea, Read more »

FRENZY (1972), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Frenzy 1972, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

FRENZY 1972, film online HD subtitrat în Română

În Londra, un criminal în serie violează femei şi le strangulează cu cravate. Majoritatea filmului se desfăşoară în Covent Garden, o locaţie care la acea vrem era încă în funcţiune o piaţă de fructe şi legume. La începutul filmului, vânzătorul de fructe Robert Rusk (Barry Foster) este prezentat ca fiind criminalul. Cu toate acestea, anumite dovezi circumstanţiale s-au construit deja în jurul priet Read more »

ELLES – ELE (2011), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Elles - Ele (2011), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Elles – Ele (2011), film online HD subtitrat în Română

Anne (Juliette Binoche) face tot posibilul pentru a-şi îndeplini termenul limită cu privire la scrierea unui articol referitor la prostituţie în timp ce merge la cumpărături şi pregăteşte cina pentru şeful soţului ei care urmează să vină la ei în vizită împreună cu soţia sa. De asemenea, ea este îngrijorată din cauza celor doi băieţi ai ei, cel mai mare dintre ei lipsind de la ore deseori, iar cel mic pare să fie Read more »

Trapped (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Trapped 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Trapped 2017, film online HD subtitrat în Română

Shaurya (Rajkummar Rao) şi iubita lui Noorie (Geetanjali Thapa) plănuiesc să fugă şi să se căsătorească în secret cu o zi înainte de nunta planificată din timp a lui Noorie cu altcineva. Shaurya locuieşte în prezent într-un fel de cămin pentru persoanele celibatare, dar plănuieşte să se mute într-un apartament nou unde să stea alături de Noorie. Grăbindu-se să îşi găsească o chirie cu un preţ mai acce Read more »

Jungle – Jungla 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jungle - Jungla 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jungle – Jungla 2017, film online HD subtitrat în Română

În anul 1981, Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe), un tânăr în vârstă de 21 de ani, călătoreşte în America de Sud cu speranţa că va avea parte de aventura vieţii sale. El ajunge în La Paz, Bolivia, unde se întâlneşte şi devine prieten cu Marcus Stamm (Joel Jackson), un profesor elveţian, şi Kevin Gale (Alex Russell), un fotograf american. Împreună Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online