Four Christmases, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Four Christmases 2008 (De Crăciun nu stăm acasă!), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Four Christmases 2008 (De Crăciun nu stăm acasă!), film online DVDRip, subtitrat în Română

Brad (Vince Vaughn) şi Kate (Reese Witherspoon) formează un cuplu obişnuit din San Francisco ce s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu trei ani, la o petrecere. Provenind din familii disfuncţionale, ambii fiind nevoiţi să suporte părinţi divorţaţi, având dificultăţi în a se înţelege cu fraţii şi având multe amintiri ciudate şi resentimente, cei doi au o adevărată fobie în ceea ce priveşte întemeierea unei familii în care să-şi facă apariţia şi eventualii urmaşi, preferând să se implice în activităţi mai aventuroase. În tentativa de a-şi evita familiile de Crăciun, cei doi pretind că sunt implicaţi în acte caritabile pentru a pleca în locuri exotice, precum Fiji, să petreacă acolo Crăciunul.

Din păcate pentru ei, în cel de-al treilea Crăciun pe care-l petrec împreună, Brad şi Kate sunt opriţi pe Aeroportul Internaţional din San Francisco deoarece toate zborurile sunt anulate din cauza unei perdele de ceaţă densă. Şi pentru ca lucrurile să se complice mai mult decât atât, cei de la televiziunea CBS 5 îi filmează şi le ia un interviu în legătură cu acest subiect, expunându-i întregului oraş şi, cel mai grav, familiilor. Fără să mai aibă nicio scuză, ei se regăsesc în situaţia de-a nu mai putea evita petrecerea Crăciunului împreună cu familiile lor.

Prima oară merg în vizită la tatăl lui Brad (Robert Duvall), apoi la mama lui Kate (Mary Seenburgen), pe urmă la mama lui Brad (Sissy Spacek) şi, într-un final, la tatăl lui Kate (John Voight), astfel că vor sărbători patru Crăciunuri într-o singură zi. În timp ce se pregătesc psihic pentru un maraton de „întoarceri acasă”, Brad şi Kate se aşteaptă la ce-i mai rău, dar chiar şi aşa, aşteptările lor sunt date peste cap, deoarece sunt şi mai rele de atât. Pe măsură ce ziua se desfăşoară, ei descoperă noi lucruri despre celălalt care au fost prea jenante pentru a fi împărtăşite până acum.

Urmăreşte online filmul Four Christmases 2008 (De Crăciun nu stăm acasă!), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Four Christmases, filme online subtitrat în Română”

  1. Emilia says:

    Un film dragut !…merita vazut !

  2. Lily Anne says:

    Filmul The four Christmases este Removed from public access. Poate reusiti sa-l puneti. Va multumesc

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online