Friends with Benefits, film online subtitrat în Română

Friends with Benefits, film online subtitrat în Română

Friends with Benefits 2011 (Prietenie cu folos), film online subtitrat în Română

Jamie Rellis este o recrutoare de personal ce lucrează la o mare companie din New York, iar Dylan Harper lucrează ca web designer la o firmă din Los Angeles. Jamie primeşte sarcina de-al recruta pe Dylan şi de a-l aduce la un interviu pentru a lucra la GQ Magazine. Acesta acceptă să se deplaseze la New York şi după ce acordă interviul află de la Jamie că i-a fost oferit jobul în cauză. La început, Dylan ezită să accepte oferta şi să se mute din Los Angeles în New York, dar în încercarea ei disperată de-al convinge să accepte, Jamie îşi petrece întreaga seară arătându-i frumuseţile oraşului şi spunând-ui că aceasta este o oprtunitate care e posibil să fie una la un milion.

După o seară distractivă petrecută împreună, explorând oraşul, Dylan acceptă într-un final slujba. A doua zi, Jamie îi prezintă contractul pe care trebuie să-l semneze ca ea să-şi poată încasa comisionul. Necunoscând pe nimeni altcineva în oraş, Dylan se apropie tot mai mult de Jamie, iar în scurt timp cei doi devin aproape de nedespărţit. Într-o seară, în timp ce urmăreau un film de comedie-romantică în apartamentul lui Jamie, vine vorba despre relaţii şi sex. Cei doi se pun de acord că sexul nu ar trebui să aibă treabă cu implicarea emoţională. Şi cum fiecare are nevoi, aceştia trec imediat de la vorbe la fapte şi încep o relaţie pur fizică, fără implicare emoţională. Sau cel puţin aşa este planul, pentru că după mai multe partide de sex, cei doi încep să înţeleagă că această „prietenie cu folos” nu prea funcţionează.

Urmăreşte online filmul Friends with Benefits 2011 (Prietenie cu Folos), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

12 responses to “Friends with Benefits, film online subtitrat în Română”

 1. anon says:

  Nu merge.. sper sa il inlocuiti cat de curand 🙁

 2. Madalina says:

  superb <3

 3. karla says:

  10 pentru regie, pentru actori…este un film superb!

 4. Anca David says:

  superrr

 5. adi says:

  superb superb superb superb…chiar nu ma asteptam sa fie asa bun filmul

 6. Cristina says:

  La minutul 17 si cateva secunde sare la sfarsit…pana aici e super filmul

 7. diana says:

  foarte frumos filmul.

 8. bianca says:

  Nu apare nici un server, scrie this movie has been removed from public acces. Nu este singurul film la care apare chestia asta. Va rog faceti ceva 🙁

 9. andrei says:

  Dupa ce se incarca filmul mi se incide pagina complet.

Spune-ne parerea ta despre acest film