G.I. Joe: The Rise of Cobra, film online subtitrat în Română

G.I. Joe: The Rise of Cobra, film online subtitrat în Română

G.I. Joe: The Rise of Cobra 2009 (G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei), film online subtitrat în Română

Doi soldaţi cantonaţi în Kazahkstan (Căpitanul Duke Hauser şi partenerul lui „Ripcord”) sunt însărcinaţi cu transportarea unor focoase speciale create de MARS, o companie care fabrică arme condusă de James McCullen. Atunci când sunt atacaţi de nişte hoţi (conduşi de Anastasia DeCobray, cu care Duke a mai avut tangenţe în trecut), o unitate secretă a forţelor speciale internaţionale, cunoscută sub numele de G.I. Joe, îi salvează.

Liderul unităţii G.I. Joe, Generalul Abernathy (cunoscut şi sub numele de Hawk) se află de ceva vreme pe urmele acestei găşti de hoţi: o organizaţie diabolică denumită drept „Cobra”. În timp ce Duke şi Ripcord vor să se alăture echipei pentru a-i ajuta în lupta cu această organizaţie, McCullen („Destro”) lucrează în secret pentru Cobra şi complotează pentru a recupera focoasele „devoratoare de metal”.

Duke şi Ripcord, alături de Heavy Duty, Snake Eyes şi restul membrilor unităţii G.I. Joe, trebuie acum să dovedească faptul că sunt adevaraţi eroi americani prin împiedicarea lansării acestor focoase, înainte ca gaşca de hoţi Cobra să le folosească pentru a cuceri lumea întreagă.

Urmăreşte online filmul G.I. Joe: The Rise of Cobra 2009 (G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “G.I. Joe: The Rise of Cobra, film online subtitrat în Română”

 1. edy says:

  nu merge acest film!!poate il inlocuiesti!!

 2. Oneboy says:

  se remediaza cumva problema cu acest film?

 3. Anonymous says:

  L-am mai înlocuit o dată…
  Acum l-am pus din nou. Vizionare plăcută!

Spune-ne parerea ta despre acest film