Gods and Generals 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Gods and Generals 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Gods and Generals 2003 (Zei şi Generali), film online HD, subtitrat în Română

Filmul îl are în centrul atenţiei pe Thomas Jonathan „Stonewall” Jackson, generalul Confederaţiei cu teamă de Dumnezeu, dar foarte bun în strategie militară şi cu un comportament excentric. Colonelul Robert E. Lee demisionează din Armata Uniunii acompaniat fiind de perspectivele a diverşi politicieni, profesori sau soldaţi care se pregătesc de război. Maiorul Jackson, care e profesor la Institutul Militar din Lexington, îşi lasă familia în urmă şi se duce pe front pentru a lupta. Generalul Barnard Bee îi cere lui Jackson ajutorul împotriva armatei Federale care se află pe urmele lor.

În timp ce îşi conduce trupele afectate, Bee îi duce numele lui Stonewall în istorie şi îi alungă pe federali de la Henry House Hill. Jackson păstrează o disciplină de fier în timpul bătăliei chiar dacă a suferit o rană la mâna stângă. Între timp, Chamberlain îşi face tranziţia de la profesor la ofiţer militar şi este învăţat tactică militară de către Colonelul Albert Ames, comandantul Regimentului de Infanterie 20.

El este chemat să lupte atunci când Unioniştii invadează Fredericksburg. Forţele din Sud duc o luptă de retragere pe măsură ce armata Unionistă trece râul şi dă buzna în oraş. În afara oraşului, Lee, Longstreet şi Jackson au pus la cale un plan elaborat de apărare pe Marye’s Heights în afara oraşului. Câteva brigăzi Unioniste, printre care şi cea irlandeză, încearcă să treacă peste un câmp deschis şi să atace zidul înălţat de Jackson şi ai lui, dar sunt alungaţi de aceştia şi suferă pierderi umane semnificative.

Urmăreşte online filmul Gods and Generals 2003 (Zei şi Generali), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Gods and Generals 2003, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. lulu says:

    un film istoric cu mult război si generali in uniforme, care fumeaza trabuce. onoare, dreptate, perfectionism, strategie si multe dialoguri care trebuie rumegate bine de multe ori. inițial am adormit la film dupa vreo 20 de minute, dar apoi mi-am continuat vizionarea. actorii joacă impecabil.

Spune-ne parerea ta despre acest film