Going the Distance, film online subtitrat în Română

Going the Distance, film online subtitrat în Română

Going the Distance 2010 (Amor la distanţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Erin (Drew Barrymore) este o femeie de 31 de ani ce întâmpină dificultăţi în a ţine pasul cu viaţa ei. Ea este încă la facultate şi a obţinut recent un post de stagiar pe timpul verii la un ziar din New York. Aflându-se la un bar cu cineva, ea face cunoştinţă cu Garrett (Justin Long), care o întrerupe de la jocul video pe care-l juca. Cei doi beau câteva pahare împreună şi ajung în apartamentul lui, unde fumează narghilea şi fac sex în timp ce colegul de apartament al lui Garret, Dan (Charlie Day), se află în camera alăturată şi aude totul.

Dimineaţa următoare, Erin este nerăbdătoare să plece, dar Garret îi cere să ia micul dejun împreună şi ea acceptă. Ea îi spune că se află în New York doar pentru şase săptămâni şi nu doreşte o relaţie, aşa că el înţelege situaţia şi este de acord să păstreze lucrurile normale. Cei doi continuă să fie „prieteni cu beneficii”, dar curând încep să dezvolte sentimente unul faţă de celălalt, iar Erin încearcă să-şi convingă şeful să-i găsească un post permanent. Înainte de a-şi termina stagiatura, ea scrie un articol foarte bine recepţionat şi şeful ei îi cere să-l caute în Ianuarie pentru a vedea ce se poate face în legătură cu o angajare permanentă.

Între timp, Garret, care lucrează la o casă de discuri, primeşte sarcina de-a se ocupa de o trupă care nu-i place şi începe să-şi urască slujba. Aventura lor continuă, dar după ce se termină cele şase săptămâni le este foarte greu să se despartă. După ce Garret o conduce la aeroport şi îşi iau la revedere, el fuge după ea şi îi spune că e îndrăgostit şi că doreşte să aibă o relaţie de la distanţă împreună, lucru pe care ea îl acceptă. Însă după câteva luni în care-şi petrec timpul liber vorbind la telefon sau pe internet, lucrurile încep să se complice, iar distanţa şi faptul că nu se pot vedea în realitate începe să dăuneze relaţiei.

Urmăreşte online filmul Going the Distance 2010 (Amor la distanţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Going the Distance, film online subtitrat în Română”

 1. Emilia says:

  Mi-a placut ! …merita vazut ! Felicitari !

 2. @ANONYMOUS says:

  dragutz….si ceva pe aceeasi tema…HOW TO MAKE LOVE TO A WOMAN…comedie

 3. erykacorina says:

  PT O ZII PLICTISITA MERGE

 4. None says:

  Ce cacat de site, Cum pot sa îl raportez? Day pe film și mă baga în alt shet

Spune-ne parerea ta despre acest film