Gone – Dispărută, film online subtitrat în Română

Gone – Dispărută, film online subtitrat în Română

Gone – Dispărută 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Jillian „Jill” Conway (Amanda Seyfried) locuieşte în Portland, Oregon, cu sora ei liceeană Molly (Emily Wickersham). Cu ceva timp în urmă, Jill a fost răpită de un criminal în serie brutal care a ascuns-o într-o groapă din pădurea Forest Park. Jill a găsit acolo rămăşiţe umane şi cu ajutorul unui os şi-a înjunghiat răpitorul şi a reuşit să evadeze. Când poliţia din Portland a fost incapabilă să găsească acea groapă şi au descoperit faptul că Jill a fost internată într-un spital de psihiatrie după moartea părinţilor ei, aceştia au considerat că „răpirea” s-a petrecut doar în mintea ei şi au trimis-o din nou la un astfel de spital.

Un an mai târziu, Jill se angajează drept chelneriţă la un local din zonă. Ea şi prietena ei Sharon Ames (Jennifer Carpenter) primesc bacşişuri generoase de la un client fidel. Întorcându-se acasă de la muncă, Jill este şocată să descopere că sora ei lipseşte, deşi îi lăsase vorbă s-o trezească a doua zi devreme pentru că are un examen important. Iubitul lui Molly, Billy (Sebastian Stan), îi spune că nu ştie nimic de ea, iar apoi nu apare nici pentru examen. Jill este convinsă că acel descreierat care a răpit-o pe ea atunci acum a luat-o pe Molly.

Locotenentul de poliţie Ray Bozeman (Michael Paré), Sergentul Powers (Daniel Sunjata) şi Detectivul Erica Lonsdale (Katherine Moennig) resping categoric această idee, încercând să caute motive pentru care Molly lipseşte, crezând că Jill îşi imaginează iarăşi lucruri. Cel mai nou detectiv la departamentul omucideri, Peter Hood (Wes Bentley), îi spune lui Jill că el o crede şi că va face tot ce poate pentru a o ajuta, oferindu-i cartea lui de vizită în caz că va avea nevoie de el. Jill porneşte apoi o investigaţie pe cont propriu pentru a-şi găsi şi salva sora din mâinile criminalului.

Urmăreşte online filmul Gone 2012 (Dispărută), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Gone – Dispărută, film online subtitrat în Română”

 1. anca says:

  Gone- Un film captivant cu actiune intensa.
  Incerc de asemenea sa vad finalul filmului Trafic uman si nu reusesc. E supereducativ filmul. Am recomandat sa fie vazut de catre tinerele fete in speranta ca asa vor deschide ochii mai bine…

 2. Lucia says:

  Un film bun, merita sa fie vazut. Desteapta fata!

 3. look says:

  Bun, merita vazut.
  REALITATE CURATA.

 4. adina says:

  Foarte tare folmul,mrita vazut.NOTA 10 ♥

 5. cristina says:

  foarte foarte tare ,suspans :))

 6. Claudia says:

  Un film foarte slab, nu va pierdeti timpul cu prostia asta.Pentru cine vrea sa vada un film bun, sa vizioneze “23” sau “The prestige”.Vizionare plecuta…la alt film:D

 7. Toader ionela says:

  Hei, vreau sa vad acest film, dar nu merge)

Spune-ne parerea ta despre acest film