Good Luck Chuck, film online subtitrat în Română

Good Luck Chuck, film online subtitrat în Română

Good Luck Chuck 2007 (Charlie Talisman), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timp ce se juca la o petrecere jocul numit „şapte minute în Rai” pe când avea doar 12 ani, Charles „Chuck” Logan refuză să facă sex cu fată goth pe nume Anisha. Din cauza acestui refuz, Anisha îl blesteamă ca fiecare femeie singură cu care se va culca să-l părăsească şi să se mărite cu următorul bărbat care o scoate în oraş. În zilele noastre, Chuck (Dane Cook) are 30 de ani şi conduce un cabinet stomatologic în aceeaşi clădire în care-şi desfăşoară activitatea de chirurg plastician şi prietenul lui cel mai bun, Stu (Dan Fogler). Chuck nu poate să-i spună iubitei sale că o iubeşte şi aceasta îl părăseşte după ce fac sex pe plajă.

La o nuntă, Chuck se îndrăgosteşte de Cam Wexler (Jessica Alba), o fată uneori neîndemânatică, dar prietenoasă ce este de meserie biolog marin. El îi cere lui Cam să iasă împreună în oraş, dar îl refuză cu amabilitate. Când trece pe la cabinetul lui pentru o lucrare dentară, Chuck îşi încearcă din nou norocul şi îi spune să accepte o întâlnire în loc să-i dea bani. Deşi la început ezită, până la urmă Cam acceptă propunerea. Între timp, Stu observă tiparul fetelor care se căsătoresc aproape imediat după ce face Chuck sex cu ele.

Stu îl convinge pe Chuck să îmbrăţişeze acest aflux de femei care au aflat de acest tipar şi îi vizitează cabinetul, argumentând că nu este nimic mai frumos decât să faci o grămadă de sex fără complicaţiile ulterioare. Totuşi, după ce face acest „sex fără complicaţii” cu numeroase femei, Chuck decide că vrea o relaţie stabilă cu Cam. Însă chiar înainte să facă sex cu ea, Stu îl informează că fiecare femeie cu care s-a culcat de-a lungul timului s-a căsătorit, inclusiv fosta lui iubită. Îngrijorat că acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi cu Cam, Chuck începe s-o evite.

Urmăreşte online filmul Good Luck Chuck 2007 (Charlie Talisman), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Good Luck Chuck, film online subtitrat în Română”

  1. Emilia says:

    Un film interesant…merita vazut !

Spune-ne parerea ta despre acest film