Green Lantern, film online subtitrat în Română

Green Lantern, film online subtitrat în Română

Green Lantern 2011 (Felinarul Verde), film online DVDRip, subtitrat în Română

Milioane de ani în urmă, anumite fiinţe numite „Gardienii Universului” foloseau o esenţă a puterii voinţei pentru a crea o poliţie intergalactică numită „Corporaţia Green Lantern”. Ei au împărţit universul în 3600 de sectoare, fiecare dintre ele având câte un Green Lantern (Felinar Verde). Un astfel de Felinar Verde, Abin Sur din Sectorul 2814, l-a învins pe Parallax şi l-a întemniţat în Sectorul Pierdut din planeta Ryut. În zilele noastre, Parallax evadează din închisoare şi este aproape de-al ucide pe Abin Sur, care scapă şi aterizează forţat pe pământ, comandându-i inelului său să găsească pe cineva vrednic să-l poarte.

Inelul îl alege pe Hal Jordan, un pilot de teste nonconformist, şi îl transportă către locul prăbuşirii unde Abin Sur îl proclamă drept Green Lantern, oferindu-i un felinar şi punându-l să depună un jurământ. Ajuns acasă, Hal depune acel jurământ şi este teleportat spre planeta Oa a Corporaţiei Green Lantern, unde îi întâlneşte pe Tomar-Re şi Kilowog, alături de care se antrenează, şi pe liderul Corporaţiei, Sinestro, care consideră că nu este potrivit pentru a fi un Felinar Verde şi că este fricos.

Între timp, fiul unui senator, omul de ştiinţă Hector Hammond efectuează o autopsie a cadavrului lui Abin Sur, iar o bucăţică de Parallax aflată în cadavru întră în Hammond, oferindu-i acestuia puteri telekinetice şi telepatice, dar îi afectează judecata. După ce află că a avut ocazia de-a ajunge în acest laborator datorită sforilor trase de tatăl lui, Hammond încearcă să-şi ucidă tatăl folosindu-şi puterile telekinetice de-ai sabota elicopterul. Totuşi, Hal Jordan îl salvează pe senator şi ceilalţi oameni.

Înapoi pe planeta Oa, Gardienii îi spun lui Sinestro că Parallax a fost cândva unul de-al lor până când el şi-a dorit să controleze esenţa galbenă a fricii şi a deveni întruchiparea acesteia. Crezând că singura modalitate de-a lupta cu frica este frica, Sinestro propune ca Gardienii să făurească un inel de aceeaşi putere galbenă şi să-l lase pe Parallax să distrugă pământul pentru a proteja planeta Oa. Totuşi, Hal se opune şi doreşte o şansă de-al distruge el pe Parallax şi a salva ambele planete.

Urmăreşte online filmul Green Lantern 2011 (Felinarul Verde), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip., CD 1

, CD 2


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Green Lantern, film online subtitrat în Română”

 1. bebe says:

  Superb filmul, de nota 10 si merita vazut 🙂

 2. george says:

  nu mai este poti sa il pui ??

 3. octavian says:

  superb filmul; cred ca l-am vazut deja de vreo 4 ori dar nu ma satur de el

 4. Cascaval says:

  un film slab

 5. Sedan says:

  Nu merge subtitrarea rezolvati va rog

Spune-ne parerea ta despre acest film