Halloween (2007), filme online HD 720p, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Halloween (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Halloween 2007, film online HD subtitrat în Română

În seara de Halloween în Haddonfield, Illinois, un copil în vârstă de zece ani pe nume Michael Myers (Daeg Faerch), care a prezentat deja anumite semne de tendinţe psihopatice, îl ucide pe un hărţuitor de la şcoală, iar mai târziu el îşi ucide sora mai mare, Judith. De asemenea, seria lui de crime continuă cu iubitul mamei sale, Ronnie, şi cu iubitul lui Judith, Steve. După unul dintre cele mai lungi procese din istoria Americii, Michael este găsit vinovat şi este trimis la sanatoriul Smith’s Grove unde urmează a fi îngrijit de psihologul pentru copii, Dr. Samuel Loomis (Malcolm McDowell).

La început, Michael cooperează cu Loomis, spunând că nu îşi aminteşte nimic despre crimele comise; mama lui, Deborah (Sheri Moon Zombie), îl vizitează pe acesta în mod regulat. Pe parcursul anului următor, Michael devine fixat pe măştile Papier mâché, izolându-se de restul oamenilor din jur, inclusiv de mama lui. Când Michael ucide o asistentă, mama lui ajunge la capătul suportabilităţii şi se sinucide.

Pentru următorii 15 ani, Michael (Tyler Mane) continuă să creeze măşti şi să nu comunice cu nimeni. Loomis, care a continuat să-l trateze pe Michael pe parcursul acestor ani, încearcă să îşi vadă de propria viaţă şi să închidă cazul lui Michael. Mai târziu, Michael ucide nişte angajaţi ai sanatoriului şi evadează din Smith’s Groove. El ucide apoi un şofer de camion pentru a-i lua hainele şi se îndreaptă înapoi către Haddonfield. De Halloween, Michael se duce la casa copilăriei sale care acum e abandonată şi îşi recuperează cuţitul şi masca pe care le folosise când şi-a ucis sora.

Urmăreşte online filmul Halloween (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online