Happiness – Fericire 1998, filme online HD subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Happiness - Fericire 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Happiness – Fericire 1998, filme online HD subtitrat în Română

Trish Maplewood este o casnică din clasa socială înaltă şi este măritată cu un psihiatru pe nume Bill Maplewood, împreună cu care are 3 copii. Ea pare să aibă un mariaj perfect, însă nu este conştientă de viaţa secretă a lui Bill: el este un pedofil obsedat de un băieţel în vârstă de 11 ani pe nume Johnny Grasso, coleg de clasă cu fiul lor, Billy. Când Johnny vine acasă la Billy pentru a se juca şi a dormi cu el, Bill îl droghează şi îl violează.

Mai târziu, Bill află că un alt băiat, Ronald Farber, este singur acasă în timp ce părinţii lui sunt plecaţi prin Europa. Sub pretextul unei întruniri a părinţilor, Bill se duce la băiat acasă şi îl violează şi pe el. După ce Johnny este dus la spital şi se descoperă că a fost abuzat sexual, poliţia se duce la reşedinţa lui Bill pentru a-l interoga.

Sora mijlocie a familiei Jordan, Helen Jordan, este o scriitoare de succes care are parte de simpatia şi invidia tuturor celor pe care-i cunoaşte şi poate să aibă parte de orice bărbat pe care şi-l doreşte. Cu toate acestea, viaţa ei încântătoare nu o satisface pe deplin. Ea este disperată de faptul că nimeni nu o doreşte pentru ceea ce reprezintă ea cu adevarat şi crede că laudele care i se aduc sunt nemeritate. Ea este fascinată de un anume bărbat necunoscut care o sună mereu şi îi vorbeşte obscen aşa că vrea să-l găsească şi să aibă o relaţie cu acesta.

Urmăreşte online filmul Happiness – Fericire 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Happiness – Fericire 1998, filme online HD subtitrat în Română”

  1. covaci says:

    Slăbuţ film.Nota 6

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online