Hate Story 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Hate Story 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Hate Story 2012, film online HD, subtitrat în Română

Kavya Krishna (Paoli Dam) şi cel mai bun prieten al ei, Vicky, pun în scenă o operaţiune împotriva unuia dintre cei mai importanţi magnaţi. Ele fac poze atunci când se desfăşoară câteva înţelegeri secrete ilegale şi scriu un articol în ziar care ajunge să fie publicat. Siddharth Dhanrajgir, un magnat foarte sigur pe sine, a cărui companie a fost ţinta fetelor, îşi doreşte răzbunare aşa că o invită pe Kavya la o cafea. El îi oferă un loc de muncă şi un salariu de trei ori mai mare faţă de cel actual, iar Kavya acceptă imediat.

Cei doi pleacă apoi într-o călătorie de afaceri împreună şi Kavya îl ajută pe Siddharth să încheie o afacere bănoasă pentru compania lui. În acea noapte, ei merg la un restaurant unde ajung să se implice romantic. Când se întoarce, Kavya se întâlneşte cu Vicky şi îi arată acestuia cadourile pe care le-a primit, spunându-i plină de încântare că îsi adoră slujba. Vicky este supărat de comportamentul fetei, dar îşi ascunde sentimentele.

În ziua urmatoare, Kavya se duce la muncă şi descoperă că nu mai are acces la birou, deoarece acreditarea i-a fost anulată. Ea se duce să discute cu Siddharth, care îi spune cu multă aroganţă despre planul său iniţial, scoate o armă şi începe să o tortureze pe fată spunându-i în acelaşi timp că nu a avut niciodată sentimente faţă de ea, ci doar o dorinţă puternică de-a se răzbuna pentru operaţiunea efectuată mai devreme. El îi spune că pedepseşte oamenii care se pun cu el şi apoi îi cere să plece din biroul său, însă pentru Kavya adevăratul calvar abia începe.

Urmăreşte online filmul Hate Story 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Hate Story 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Catalina says:

    Foarte bun filmul,pacat de final…insa c-am asa stau lucrurile in viata!

  2. myrock says:

    Foarte bun filmul, păcat de final… însă de multe ori așa stau lucrurile în viață!

Spune-ne parerea ta despre acest film