Hitman, film online subtitrat în Română

Hitman, film online subtitrat în Română

Hitman 2007 (Hitman: Rău necesar), film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-o locaţie necunoscută, un grup de copii raşi în cap sunt tatuaţi cu nişte coduri de bare şi sunt antrenaţi în lupta corp la coprp şi instruiţi să tragă cu arme de foc. În acele scene vedem că băieţii sunt crescuţi pentru a deveni asasini şi antrenaţi să ucidă. Ani mai târziu, agentul de la Interpol Mike Whittier (Dougray Scott) ajunge acasă şi îl găseşte pe Agentul 47 (Timothy Olyphant) într-o stare de meditare, iar cei doi vorbesc despre viaţa lui 47 de asasin profesionist ce lucrează pentru un contractor neclar, cunoscut drept Agenţia. Filmul se desfăşoară în timp ce el spune povestea.

Trei luni mai devreme, 47 finalizează un atac asupra liderului unei găşti din Niger. Lui i se spune apoi de către omul de contact al Agenţiei, Diana (Lisa Jacobs), că următoarea misiune este să-l omoare pe preşedintele Rusiei, Mikhail Belicoff (Ulrich Thomsen), iar lucrul acesta trebuie făcut în public. După ce îşi indeplineşte misiunea aşa cum i s-a ordonat şi se pregăteşte să plece din Rusia, el este contactat de angajatorii săi şi i se spune că există o martoră care l-a văzut omorându-l pe preşedinte şi că trebuie s-o elimine. Când Agentul 47 îndreaptă arma spre ea pentru a o ucide în plină stradă, el realizează că femeia respectivă nu l-a mai văzut niciodată aşa că nu o împuşcă.

Angajatorii lui îi deconspiră locaţia celor de la FSB (Serviciul de Securitate Rusesc), care fac planuri să-l intercepteze. Când este pe cale de-a fi prins, Diana îl sună în nume propriu şi-l avertizează. Ea îi spune că Belicoff a ordonat întreaga scenetă şi totul face parte dintr-un plan bine pus la punct. După o evadare dramatică de la hotel, 47 o caută şi găseşte pe Nicka (Olga Kurylenko), femeia despre care se presupunea că l-a văzut comiţând atacul asupra preşedintelui şi amanta lui Belicoff. El o interoghează pe femeie şi descoperă că Belicoff s-a folosit atunci de o dublură.

Urmăreşte online filmul Hitman 2007 (Hitman: Rău necesar), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

11 responses to “Hitman, film online subtitrat în Română”

 1. niko says:

  filmul e super tare .. recomand

 2. coni says:

  foarte bun , scenariu impecabil si actorii de nota 10.merita pastrat.

 3. cristi says:

  Daca am o tableta pc cu sistm android dc nu merge sa vadbfilme? Ce player trebuie sa instalez?

 4. Cosmin says:

  Salut.
  Filmu e foarte bun il recomand.
  Am si jocu 😀 .

 5. mihai says:

  belea

 6. kostelo says:

  superb filmul

 7. memo says:

  aproape cel mai tare film care a existat vreodata pana acum puff… nota 1000 frate bestiaaalll…merita vazut din toate punctele de vedere .

 8. trag-ca-o-cizma says:

  superb filmu merita vizionat beeeeeeeeton sincer

 9. Vash Alin says:

  Foarte bun filmul de actiune si indiferenta aia maxima jucata de acest actor foarte priceput.

 10. yoii ce film prost says:

  un film usor de duzina pt retarzii de 15 ani cu creierii prajiti de calculator:un chel urat ,cica 47:))_)vreti sa stiti ce face…?nooo voi nu vreti:)),ca cica e spoiler ,da eu va sun ca sunt ciumeg(spoilez filmele sic)ziceam ca kelu urat scoate 10 vorbe emfatice tot filmu si asta e nimic,da kelu iese in kuru gol din hotel cand au venit rusii peste el,si dupa aia omu se imbraca (n-are acte,carduri etc)si e blindat de arme.
  Nu se stie de unde au aparut dar in faza din gara se intalneste cu unii si se bat cu ?!!??sabiile?!scot fiecare cate 2 satare din …atentie,nadragi!
  Si ca sa fie flmu mai pt corigenti oligofreni el omoara asa de-a valma,fara greata,da cand ii spune o rusoaica f urata!!(pacat,rusoaicele sunt frumi rau)deci cand ii spune buzata aia:pe asta nu-l omori,acest magnific killer kel il lasa in viata pe cel care tocmai i-a vazut fata si i-a deconspirat intreaga viata romantica de killer cu ziua!
  Na,mai bucurati-va la prostii,v-am facut praf ”filmu;;de 2 bani rola…

Spune-ne parerea ta despre acest film