Holiday in Handcuffs, filme online subtitrat în Română

Holiday in Handcuffs, filme online subtitrat în Română

Holiday in Handcuffs 2007 Sărbători în cătuşe), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! Descrierea conţine spoilere!

Trudie este o pictoriţă în devenire care lucrează momentan la un restaurant pe post de chelneriţă. Cu presiunea de a-şi mulţumi părinţii, ea ratează un interviu de serviciu şi este părăsită de iubitul ei chiar înainte de Crăciun, astfel că are o cădere nervoasă. Stresată că va trebui să meargă acasă de sărbători fără un iubit, ea îl răpeşte pe David Martin, un client oarecare din restaurantul în care lucrează ea şi îl prezintă părinţilor ca pe iubitul ei, Nick. Familia lui Trudie îşi petrece vacanţa într-o cabană izolată aflată la mare depărtare de oraş, aşa că David nu are nicio şansă de scăpare, chiar dacă încearcă de câteva ori.

Până la urmă, el hotărăşte să renunţe în a mai încerca să fugă şi joacă în acest rol până când va apărea poliţia, dar după o vreme David ajunge să se îndrăgostească de Trudie şi înţelege faptul că presiunea pusă asupra ei de către familie a împins-o la acest gest disperat de-al răpi în prima fază. În timpul cinei de Crăciun, sărbătoarea are parte de un sfârşit abrupt atunci când părinţii lui Trudie încep să se certe, fratele ei anunţă că este homosexual, iar sora ei spune că a renunţat la facultatea de drept şi a cheltuit banii de şcolarizare ai părinţilor săi.

Înainte de-a fi răpit, David avea o carieră de succes şi o iubită frumoasă şi bogată, dar cu toate acestea, după timpul petrecut împreună cu Trudie şi familia ei, el realizează că viaţa sa a luat o turnură pe care nu şi-o imagina sau dorea. După ce familia este eliberată deoarece el îşi retrage plângerea, Trudie nu mai aude nicio veste din partea lui David timp de mai multe luni.

Urmăreşte online filmul Holiday in Handcuffs 2007 (Sărbători în cătuşe), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

11 responses to “Holiday in Handcuffs, filme online subtitrat în Română”

 1. camelia says:

  super super super

 2. erika says:

  dragut filmul…de fapt si tipul e misto
  aha chiar mi a placut.il recomand

 3. monik says:

  fain merita vazut

 4. monik says:

  tipul no comment ,erika chiar ca.i fain

 5. maryo maryo says:

  un film de nota 100000 merita vazut aviz amatorilor daca nu stiti sa apreciati un film lasativa si uitativa la tenelovele este super imi place la nebunie si tipul ce sa zic este frumos rau :X:*

 6. ionica says:

  foarte tare 10

 7. ema says:

  superrrrrrr

 8. Corydon says:

  e un film pentru fete clar…l am vazut si eu .si nu e nasol..doar ca nu sunt genul meu chestiile astea imposibile si povestile dragute si ami ales sfarsitul,cum toate se infrumuseteaza,,clar pt fete ,dar nu i pot adresa cuvinte nasolae..

 9. mihaela says:

  superb, merita vazut

 10. marillena says:

  super, merita vazut, actori buni, regizare la superlativ

Spune-ne parerea ta despre acest film