Archive for the ‘Horror’ Category

Inside – À l’intérieur 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Inside - À l'intérieur 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Inside – À l’intérieur 2007, film online HD, subtitrat în Română

Sarah (Alysson Paradis) şi soţul ei sunt implicaţi într-un accident de maşină din care ea reuşeşte să scape cu viaţă, la fel şi bebeluşul pe care-l poartă în pântece – din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre soţ. Câteva luni mai târziu, în Ajunul Crăciunului, Sarah face ultimele pregătiri pentru a aduce pe lume bebeluşul în ziua Read more »

Lovely Molly 2011, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lovely Molly 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lovely Molly 2011, film online HD, subtitrat în Română

După ce Tim (Johnny Lewis) şi Molly (Gretchen Lodge) se căsătoresc, ei se mută în casa unde a copilărit ea împreună cu sora ei, Hannah (Alexandra Holden). Nu trece mult timp după sosirea lor acolo că ei încep să fie deranjaţi de anumite evenimente stranii care se petrec. Sistemul de alarmă începe să sune în toiul nopţii şi cei doi cheamă poliţia care, însă, nu găseşte nimic suspect, nicio dovadă Read more »

The Woman – Femeia 2011, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Woman - Femeia 2011, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Woman – Femeia 2011, film online HD, subtitrat în Română

Chris Cleek (Sean Bridgers) este un avocat care se află împreună cu familia lui la un grătar. Fiica mai mare, Peggy (Lauren Ashley Carter), stă de una singură într-o parte şi este îmbufnată. Singurul lor băiat, Brian Cleek (Zach Rand), priveşte cum nişte băieţi agresează o fată şi o împing într-un colţ, însă nu face nimic pentru a o ajuta. Pe Read more »

Eden Lake – Lacul Eden 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Eden Lake - Lacul Eden 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Eden Lake – Lacul Eden 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Profesoara de liceu Jenny (Kelly Reilly) şi iubitul ei, Steve (Michael Fassbender), vor să evadeze un pic din rutina zilnică şi se duc la un lac izolat din Anglia. Pe drum, ei se întâlnesc cu Adam (James Gandhi), un băiat care nu prea doreşte să le vorbească. Încercând să se relaxeze în apropierea unei plaje, vacanţa lor este perturbată de nişte Read more »

Late Phases – Misterul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Late Phases - Misterul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Late Phases – Misterul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Late Phases spune povestea unui veteran de război pe nume Ambrose (Nick Damici) care se duce să se interneze la un azil de bătrâni şi descoperă faptul că odată la 30 de zile şi ceva, atunci când este lună plină, azilul se confruntă cu atacul unor bestii despre care lumea crede că sunt nişte câini. Mulţi oameni sunt ucişi de aceste bestii, Read more »

When a Stranger Calls 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul When a Stranger Calls 2006 (Apel misterios), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

When a Stranger Calls 2006 (Apel misterios), film online DVDRip, subtitrat în Română

La marginea unui oraş, o femeie este ucisă cu brutalitate împreună cu copiii de care avea grijă. Ancheta poliţiei scoate la iveală faptul că individul care a comis această crimă odioasă n-a folosit nimic altceva decât propriile mâini pentru a-i sfârteca. Pe de altă parte a oraşului o vedem pe adolescenta Jill Johnson (Camilla Belle) care Read more »

Clown – Clovnul 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Clown - Clovnul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Clown – Clovnul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kent, un agent imobiliar, este un soţ iubitor şi un tată care invită pentru petrecerea băiatului său Jack un clovn pentru a întreţine atmosfera şi a-i distra pe copii. În ultimul moment, însă, clovnul se duce din greşeală la o altă petrecere, iar cea a lui Jack ar putea să se transforme într-un dezastru. În acel moment, în podul unei clădiri a cărei Read more »

The Pyramid – Piramida 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Pyramid - Piramida 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Pyramid – Piramida 2014, film online HD, subtitrat în Română

O echipă de arheologi descoperă o piramidă vastă îngropată sub deşertul egiptean; o piramidă care are doar trei laturi, nu patru precum Piramidele din Giza. Echipei i s-a ordonat să părăsească locaţia din cauza unor revolte ce au avut loc în Giza, dar mai ales din cauza gazului toxic care se află în acea piramidă. Însă o dezbatere între tată Read more »

28 Weeks Later 2007, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul 28 Weeks Later 2007 (După 28 de săptămâni), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

28 Weeks Later 2007 (După 28 de săptămâni), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul izbucnirii epidemiei cauzate de virusul furiei din primul film, Don, soţia lui Alice şi alţi patru supravieţuitori se ascund într-o cabană baricadată aflată la periferia Londrei. Ei aud un băiat îngrozit care ciocăne la uşa lor şi îl lasă să intre înăuntru. După câteva minute, ei descoperă că infectaţii l-au urmărit pe băiat şi acesta i-a condus Read more »

Let the Right One In 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Let the Right One In / Låt den rätte komma in 2008 (Legături de sânge), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Let the Right One In / Låt den rätte komma in 2008 (Legături de sânge), film DVDRip, online subtitrat în Română

Oskar, un băiat în vârstă de 12 ani, locuieşte împreună cu mama lui într-o suburbie din vestul oraşului Stockholm, Blackeberg, în anul 1981, şi îşi vizitează ocazional tatăl, Erik, care locuieşte într-o casă de la ţară. Nu este foarte clar de ce Erik s-a despărţit de mama lui, Yvonne, însă cu Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online