Archive for the ‘Horror’ Category

The Human Race, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Human Race 2013 (Cursa umană), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Human Race 2013 (Cursa umană), film online DVDRip, subtitrat în Română

„Şcoala, casa şi închisoarea sunt sigure. Urmează săgeţile sau vei muri. Rămâi pe drum sau vei muri. Dacă eşti depăşit de două ori, vei muri. Nu atinge iarba sau vei muri. Concurează… sau vei muri.” Asta este ceea ce aude fiecare nefericit, în limba lui, care este ales pentru cursă. O sută de indivizi diferiţi sunt aleşi de o entitate anonimă şi Read more »

Odd Thomas 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Odd Thomas 2013 (Thomas cel ciudat), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Odd Thomas 2013 (Thomas cel ciudat), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Odd Thomas (Anton Yelchin) locuieşte într-un orăşel din California numit Pico Mundo. Dimineaţa zilei de 14 august începe cu el părăsindu-şi apartamentul şi întâlnindu-se cu fantoma unei adolescente pe nume Penny Kallisto, care-l conduce în tăcere spre o stradă unde Harlo Read more »

The Grudge 3, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Grudge 3 2009 (Blestemul 3: Cheia misterului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Grudge 3 2009 (Blestemul 3: Cheia misterului), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jake (singurul supravieţuitor din cea de-a doua parte a seriei) este internat într-un spital de nebuni după evenimentele petrecute anterior şi se află în grija doctorului Francine Sullivan. Într-o zi, Dr. Sullivan îl încuie pe Jake în camera sa deoarece a încercat să fugă în câteva rânduri, iar el o imploră să nu facă asta deoarece „ea” va pune Read more »

13 Sins – 13 Păcate, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 13 Sins - 13 Păcate 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

13 Sins – 13 Păcate 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Laţul este strâns destul de puternic în jurul gâtului lui Elliot (Mark Webber), un vânzător ce se pregăteşte să se însoare cu iubita lui gravidă, Shelby (Rutina Wesley, actriţa din True Blood). Elliot este concediat brutal şi fără avertisment de către şeful lui extrem de arogant. Acest lucru înseamnă că nu îl va mai putea susţine financiar Read more »

The Grudge 2 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Grudge 2 2006 (Capcana), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Grudge 2 2006 (Capcana), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! La fel ca şi primul film, The Grudge 2 se concentrează asupra casei blestemate a familiei decedate Saeki. Blestemul a luat naştere atunci când Takeo Saeki şi-a ucis soţia, Kayako, şi fiul, Toshio, iar apoi a fost ucis prin spânzurare de demonul Onryo. Karen Davis (Sarah Read more »

The Grudge 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Grudge 2004 (Blestemul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Grudge 2004 (Blestemul), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! The Grudge descrie un blestem care se naşte atunci când cineva moare într-o durere cumplită sau ură profundă. Blestemul este o entitate creată în locul în care a murit persoana respectivă. Aceia care întâlnesc forţa supranaturală malefică îşi găsesc sfârşitul, iar blestemul Read more »

All the Boys Love Mandy Lane, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul All the Boys Love Mandy Lane 2006 (Totul pentru Mandy Lane), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

All the Boys Love Mandy Lane 2006 (Totul pentru Mandy Lane), film online DVDRip, subtitrat în Română

La un liceu din Texas, Mandy Lane (Amber Heard) este o marginalizată care se transformă de-a lungul vacanţei de vară şi devine o „tipă bună”, începând să atragă atenţia băieţilor din clasă, în special pe a celor populari. Unul dintre aceştia este Dylan (Adam Powell), care o invită pe Mandy la o petrecere acasă la el. Ea acceptă doar cu Read more »

The Shining 1980, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Shining 1980 (Strălucirea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Shining 1980 (Strălucirea), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jack Torrance (Jack Nicholson) soseşte la hotelul Overlook pentru a participa la un interviu de angajare ca îngrijitor pe timpul iernii, sperând ca, odată angajat, să se folosească de liniştea de acolo pentru a scrie. Hotelul este amplasat pe locul unui fost cimitir al Amerindienilor, iar pe timpul iernii devine izolat din cauza zăpezii – drept consecinţă, Read more »

In Fear 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul In Fear 2013, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

In Fear 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Tom (Iain De Caestaecker) şi Lucy (Alice Englert) se află împreună în maşina primului şi se află prinşi în trafic pe drumul spre un festival de muzică acolo unde urmează să se întâlnească cu prietenii lor. Cei doi se cunosc de doar două săptămâni, dar cu toate acestea Tom este evident îndrăgostit de ea şi încearcă din toate puterile s-o impresioneze pe aceasta. Într-o astfel de tentativă, el o Read more »

House of Wax, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul House of Wax 2005 (Casa de ceară), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

House of Wax 2005 (Casa de ceară), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 2005, Carly (Elisha Cuthbert), fratele ei geamăn Nick (Chad Michael Murray), iubitul Wade (Jared Padalecki), cea mai bună prietenă a ei Paige (Paris Hilton), iubitul lui Paige, Blake (Robert Ri’chard), şi prietenul lui Blake, friend Dalton (Jon Abrahams), se află în drum spre un meci de fotbal foarte aşteptat ce se desfăşoară în Louisiana. Odată Read more »

Parteneri: MasterChef Romania | Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi 2013