Archive for the ‘Horror’ Category

The Diabolical 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Diabolical 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Diabolical 2015, film online HD, subtitrat în Română

Forţe malefice rău intenţionate se manifestă extrem de insistent în jurul unei femei văduve şi copiii ei. Madison (Ali Larter) îşi creşte cu greu cei doi copii de când soţul ei a trecut în nefiinţă în urmă cu ceva vreme şi încearcă să caute o persoană care să fie dispusă să-i cumpere casa în care locuieşte pentru ca ea să poată pleca împreună cu Read more »

Tremors 5: Bloodlines 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Tremors 5: Bloodlines 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tremors 5: Bloodlines 2015, film online HD, subtitrat în Română

Burt Gummer (Michael Gross) este acum un star în propriul său serial despre supravieţuire. El este abordat de regizorul Travis Welker (Jamie Kennedy) care doreşte să-l ajute să-şi extindă „brand-ul” creat pe baza serialulu şi devine cameramanul lui Burt. Travis spune că este din Florida, acolo unde se pare că Burt are nişte legături din Read more »

Crimson Peak 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Crimson Peak 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Crimson Peak 2015, film online subtitrat în Română

Edith Cushing (Mia Wasikowska) este o scriitoare căreia îi place să scrie poveşti cu fantome şi nu de dragoste, aşa cum îşi doreşte editorul ei. Ea îl cunoaşte ulterior pe Sir Thomas Sharpe (Jessica Chastain), un baron englez care a venit în America să caute investitori pentru o invenţie de-a sa, iar unul dintre cei ţintiţi de el se numără tatăl lui Edith, Carter Cushing (Jim Beaver). Desconsiderând Read more »

Howl – Urletul 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Howl - Urletul 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Howl – Urletul 2015, film online HD, subtitrat în Română

În trenul nocturn de pasageri numit Alpha Trax, cu plecarea din Londra, se află câteva persoane şi un controlor. La o oră de la plecarea din gară, trenul trece printr-o parte izolată şi împădurită a Angliei rurale unde semnalul de telefon este inexistent şi este considerată a fi o zonă moartă. Acolo, mecanicul trenului este forţat să Read more »

Paranormal Activity 5 (2015), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 2015, film online subtitrat în Română

Filmul începe cu o scenă rămasă din Paranormal Activity 3, acolo unde Katie şi Kristi se uită cum o forţă misterioasă îi rupe spinarea lui Dennis. Bunica Lois le duce pe fete la etaj în timp ce o forţă nevăzută duce camera după ele. 25 de ani mai târziu, Ryan Feege, soţia lui Emily şi fiica în vârstă de şăse ani, Leila, sunt pe cale Read more »

Circle – Cercul (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Circle - Cercul 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Circle – Cercul 2015, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de 50 de persoane se trezeşte brusc într-o cameră întunecată şi sunt aşezaţi în două cercuri concentrice în jurul unui dispozitiv straniu. Atunci când se mişcă sau se ating între ei încep să se audă nişte zgomote puternice. Când unul dintre ei ignoră avertismentele şi pleacă din formaţie, o rază din dispozitiv îl ucide. Pe măsură ce Read more »

Sinister 2 (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Sinister 2 (2015), cu subtitrare în Română și calitate CAM.

Sinister 2 (2015), film online, subtitrat în Română

Filmul începe cu o familie ce este spânzurată precum sperietorile de ciori dintr-un lan de porumb cu saci peste chip şi arşi de vii. Acesta se pare că este coşmarul unui copil de nouă ani pe nume Dylan Collins care locuieşte într-o casă de la ţară cu fratele lui geamăn, Zach, şi mama lor, Courtney. Dylan este vizitat de un grup de copii-fantomă condus de către un băiat pe nume Milo şi îl forţ Read more »

Bone Tomahawk 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bone Tomahawk 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bone Tomahawk 2015, film online HD, subtitrat în Română

Bone Tomahawk este un film american de horror/western în regia lui S. Craig Zahler după un scenariu pe care l-a scris tot el. Rolurile centrale au fost atribuite actorilor Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox, Richard Jenkins, Lili Simmons, David Arquette, Sid Haig şi Sean Young. Premiera filmului a avut loc în data de 25 septembrie, Read more »

Silent House 2011, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Silent House 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Silent House 2011, film online HD subtitrat în Română

O tânără femeie pe nume Sarah (Elizabeth Olsen) locuieşte în casa Victoriană delapidată a familiei sale de la ţară împreună cu tatăl şi unchiul ei, ajutându-i pe aceştia să o renoveze. Din cauza unor certuri între tatăl lui Sarah şi unchiul ei, acesta hotărăşte să ia o pauză de la muncă şi se duce cu maşina în oraş după nişte scule. În timp ce tatăl ei lucrează la etaj, cineva bate la uşă, iar ea deschide Read more »

The Green Inferno 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Green Inferno 2015 (Infernul Verde), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Green Inferno 2015 (Infernul Verde), film online HD, subtitrat în Română

Justine (Lorenza Izzo), o boboacă din New York, devine interesată de un grup de activism social din campusul ei condus de Alejandro (Ariel Levy) şi iubita acestuia, Kara. Jonah, un membru al grupului, o invită pe Justine să li se alăture, dar colega ei de cameră, Kaycee (Sky Ferreira), este foarte circumspectă cu privire la această idee. Grupul Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online