Archive for the ‘Horror’ Category

The Clinic – Clinica 2010, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Clinic - Clinica 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Clinic – Clinica 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Tânara viitoare mamă, Beth, călătoreşte împreună cu logodnicul ei, Cameron, către casa părintească pentru a petrece Crăciunul. După ce evită în ultima clipă un accident rutier, ei se opresc la un motel din Montgomery. Cameron iese în toiul nopţii pe afară deoarece nu are Read more »

Penny Dreadful, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Penny Dreadful, sezonul 1 complet, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Penny Dreadful, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Vanessa este bântuită de coşmaruri neîntrerupte şi atacuri din partea misterioasei Evelyn Poole. Din cauza masacrului pe care l-a comis la Mariner’s Inn, Ethan se gândeşte că ar fi mai bine dacă ar părăsi Londra. Dr. Frankenstein se străduieşte să o readucă pe Brona la viaţă fiind pus sub presiune de monstrul pe care l-a creat în Read more »

Teeth – Dinţi 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Teeth - Dinţi 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Teeth – Dinţi 2007, film online HD, subtitrat în Română

Dawn O’Keefe (Jess Weixler) este o adolescentă purtătoare de cuvânt pentru un grup de Creştini denumit drept „The Promise” (Promisiunea). Ea participă la aceste întruniri împreună cu doi prieteni, Alisha (Julia Garro) şi Phil (Adam Wagner). Într-o noapte, după ce ţine un discurs, ea este prezentată lui Tobey (Hale Appleman), pe care-l consideră ca fiind atrăgător. Cei patru încep să iasă Read more »

Splinter (2006), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Splinter (2006), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Splinter (2006), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul începe cu o scenă la o benzinărie pustie acolo unde un bărbat este atacat de ceea ce pare un animal turbat. Între timp, un cuplu format din Seth Belzer (Paulo Costanzo) şi Polly Watt (Jill Wagner) se retrag în sălbăticie pentru o vacanţă romantică împreună în pădurile antice din Oklahoma, însă planurile lor sunt date peste cap atunci Read more »

Black Sheep 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), film online HD, subtitrat în Română

Tânărul Henry Oldfield (Nick Fenton) locuieşte la o fermă de oi în Noua Zeelandă împreună cu tatăl lui şi fratele mai mare, Angus. După ce observă mândria tatălui său cu privire la talentul lui Henry de fermier, Angus îi joacă o festă crudă ce implică oaia lui preferată cu doar câteva momente înainte ca Mrs. Mac, îngrijitoarea casei de la Read more »

The Pact – Pactul 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Pact - Pactul 2012, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Pact – Pactul 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Nicole Barlow (Agnes Bruckner) pune la punct ultimele detalii cu privire la înmormântarea mamei sale în San Pedro, California. Sora ei, Annie (Caity Lotz), nu doreşte să se implice deloc, amintindu-i lui Nicole despre modul în care le trata mama ei. Nicole încearcă s-o contacteze pe verişoara ei, Liz (Kathleen Rose Perkins), şi fiica acesteia, Read more »

Ginger Snaps – Transformare, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ginger Snaps - Transformare 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ginger Snaps – Transformare 2000, film online HD, subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în Bailey Downs, o suburbie unde locuiesc surorile Brigitte (Emily Perkins) şi Ginger Fitzgerald (Katharine Isabelle) care au o fascinaţie macabră pentru moarte şi, copii fiind, formează un pact de-a muri împreună. Într-o noapte, în timp ce doresc să răpească un câine care aparţine unei agresoare de la Read more »

MAGGIE (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Maggie 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Maggie 2015, film online HD, subtitrat în Română

Premisa de la care pleacă acest film este una simplă; o epidemie face prăpăd pe planetă şi transformă populaţia în morţii vii mereu în căutare de sânge – cuvântul cu „z” nu este niciodată pronunţat. Deşi până acum nu s-a găsit niciun leac pentru această boală, se ştie printre oamenii care au rămas neatinşi de virus cam cât timp trebuie să se scurgă pentru ca omul muşcat să se transforme complet Read more »

It Follows – Pe urmele tale 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul It Follows - Pe urmele tale 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

It Follows – Pe urmele tale 2014, film online HDRip, subtitrat în Română

Jay (Maika Monroe), o studentă de liceu, merge să se uite la un film împreună cu iubitul ei, Hugh (Jake Weary). În timp ce aşteaptă la coadă, Hugh începe să vorbească despre cât de invidios este pe copii şi cum duc aceştia vieţi lipsite de griji. Atunci când intră în cinematograf, Hugh observă o tânără femeie la intrare. El i-o arată lui Jay, Read more »

The Barrens 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Barrens 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Barrens 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu doi tineri drumeţi care se plimbă prin pădure luându-şi notiţe cu privire la animalele şi păsările din jur. Ei descoperă mai multe cadavre mutilate de căprioare ce au fost dezmembrate şi lăsate grămadă pe potecă. După aceea, ei sunt urmăriţi de o căprioară mutilată, iar apoi aceasta pică moartă în faţa lor. Richard Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online