Archive for the ‘Horror’ Category

Open Graves 2009, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Open Graves 2009, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Open Graves 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

În era medievală, o vrăjitoare pe nume Mamba este torturată şi jupuită de vie drept pedeapsă pentru crimele pe care le-a comis. Pielea şi organele sale sunt folosite apoi pentru a se crea un joc blestemat. Dacă jucătorul câştigă acest joc li se îndeplineşte o dorinţă, dar dacă-l pierde, va muri într-un mod prevăzut de joc. Revenind în prezent, Read more »

The Wicker Man 2006, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Wicker Man 2006 (Omul de răchită), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Wicker Man 2006 (Omul de răchită), filme online HD, subtitrat în Română

Poliţistul Edward Malus (Nicolas Cage) este înştiinţat de către fosta lui logodnică, Willow Woodward (Kate Beahan), că fiica lor, Rowan (Erika Shaye Gair), a dispărut. El îi cere unui pilot să-l ducă pe o insulă de pe coasta Washingtonului undese află un grup de păgâni. Insula este condusă de Sora SummersIsle (Ellen Burstyn), o femeie Read more »

The Woman in Black: Angel of Death, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Woman in Black 2: Angel of Death 2015 (Femeia în Negru 2: Îngerul Morții), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Woman in Black 2: Angel of Death 2015 (Femeia în Negru 2: Îngerul Morții), film online HD, subtitrat în Română

Pe măsură ce bombele cad peste Londra în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Eve Parkins, o îngrijitoare de la orfelinatul din oraş, împreună cu directoarea Jean Hogg, îi evacuează pe copii într-o vilă din Crythin Gifford. Pe drum spre noua locaţie, Eve se întâlneşte cu un pilot Read more »

Wyrmwood: Road of the Dead, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Wyrmwood: Road of the Dead 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Wyrmwood: Road of the Dead 2014, film online HD, subtitrat în Română

Mecanicul Barry locuieşte în suburbii împreună cu soţia şi fiica lui, Annie şi Meganne. Într-o noapte se produce o ploaie de meteoriţi; în acelaşi timp, pe când participa la o şediţă foto în Bulla Bulla, sora lui Barry, Brooke, este atacată brusc de modelul şi asistenta ei, care au devenit brusc nişte zombie. Ea îl sună pe Barry şi îl avertizează Read more »

Black Cadillac – Cadillac-ul negru, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Black Cadillac - Cadillac-ul negru 2003, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Black Cadillac – Cadillac-ul negru 2003, film online HD, subtitrat în Română

Trei băieţi tineri, Scott (Shane Johnson), Robbie (Jason Dohring) şi CJ (Josh Hammond), fac un popas undeva în Wisconsin pentru a încerca să se simtă bine pe acolo, iar Robbie vrea să „spargă gheaţa” în materie de sex. Curând, CJ intră într-o altercaţie în bar şi Scott este nevoit să se ducă acolo pentru a-l scoate din încurcătură atât pe el cât Read more »

Thirteen Ghosts 2001, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Thirteen Ghosts 2001 (13 fantome), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Thirteen Ghosts 2001 (13 fantome), film online DVDRip, subtitrat în Română

Vânătorul de fantome Cyrus Kriticos (F. Murray Abraham) şi asistentul său medium Dennis Rafkin (Matthew Lillard) conduc o echipă ce are ca misiune capturarea unei fantome numită Juggernaut. În proces, câţiva dintre oameni sunt ucişi, inclusiv Cyrus, dar cu toate acestea ceilalţi membri ai echipei reuşesc să captureze acel spirit Read more »

The Dead 2: India 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Dead 2: India 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Dead 2: India 2013, film online HD, subtitrat în Română

Un vapor ce provine din Somalia andochează în portul din Mumbai, India, cu un muncitor afectat de o boală ciudată. Omul îşi ia plata pentru serviciile prestate şi apoi se face nevăzut prin mulţime. Cu toate acestea, sosirea lui în India răspândeşte prin ţară un virus necruţător care transformă oamenii afectaţi de el în zombie. Între timp, americanul Read more »

30 Days of Night: Dark Days, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 30 Days of Night: Dark Days 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

30 Days of Night: Dark Days 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

A trecut un an de când populaţia oraşului Barrow din Alaska a fost decimată de vampiri în timpul nopţii polare anuale care durează timp de o lună întreagă. Chinuită de pierderea soţului şi bântuită de coşmaruri din pricina celor petrecute în acel timp, Stella (Kiele Sanchez) şi-a petrecut ultimele câteva luni calătorind prin lume pentru a încerca Read more »

The Mist – Negura 2007, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mist – Negura 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mist – Negura 2007, film online HD, subtitrat în Română

Într-o dimineaţă, după o furtună violentă, David Drayton (Thomas Jane), un grafician, împreună cu soţia lui Stephanie (Kelly Collins Lintz), se duce să verifice daunele produse de furtună. Ei descoperă un copac foarte mare ce fusese plantat de bunicul lui David căzut peste casă şi un altul din partea vecinului Brent Norton (Andre Braugher) Read more »

The Reaping 2007, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Reaping 2007 (Zece semne rele), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Reaping 2007 (Zece semne rele), film online DVDRip, subtitrat în Română

Katherine Winter (Hilary Swank), împreună cu colegul ei Ben (Idris Elba), investighează şi dezaprobă afirmaţiile de „miracole” cu privire la anumite evenimente petrecute. În Louisiana, Katherine primeşte un apel telefonic din partea unui prieten, Părintele Michael Costigan (Stephen Rea), care susţine că fotografiile cu ea au fost developate cu Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online