Archive for the ‘Horror’ Category

30 Days of Night: Dark Days, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 30 Days of Night: Dark Days 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

30 Days of Night: Dark Days 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

A trecut un an de când populaţia oraşului Barrow din Alaska a fost decimată de vampiri în timpul nopţii polare anuale care durează timp de o lună întreagă. Chinuită de pierderea soţului şi bântuită de coşmaruri din pricina celor petrecute în acel timp, Stella (Kiele Sanchez) şi-a petrecut ultimele câteva luni calătorind prin lume pentru a încerca Read more »

The Mist – Negura 2007, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mist – Negura 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mist – Negura 2007, film online HD, subtitrat în Română

Într-o dimineaţă, după o furtună violentă, David Drayton (Thomas Jane), un grafician, împreună cu soţia lui Stephanie (Kelly Collins Lintz), se duce să verifice daunele produse de furtună. Ei descoperă un copac foarte mare ce fusese plantat de bunicul lui David căzut peste casă şi un altul din partea vecinului Brent Norton (Andre Braugher) Read more »

The Reaping 2007, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Reaping 2007 (Zece semne rele), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Reaping 2007 (Zece semne rele), film online DVDRip, subtitrat în Română

Katherine Winter (Hilary Swank), împreună cu colegul ei Ben (Idris Elba), investighează şi dezaprobă afirmaţiile de „miracole” cu privire la anumite evenimente petrecute. În Louisiana, Katherine primeşte un apel telefonic din partea unui prieten, Părintele Michael Costigan (Stephen Rea), care susţine că fotografiile cu ea au fost developate cu Read more »

30 Days of Night, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 30 Days of Night 2007 (30 de zile de noapte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

30 Days of Night 2007 (30 de zile de noapte), film online DVDRip, subtitrat în Română

Oraşul Barrow, Alaska, se pregăteşte pentru perioada lui anuală de 30 de zile în care se produce noaptea polară care durează timp de o lună pe timpul iernii. Pe măsură ce oraşul se pregăteşte, un străin vine pe ţărm de pe o navă foarte mare. Odată ajuns la ţărm, el sabotează liniile de comunicaţii şi transport, distrugând orice mijloace prin Read more »

The Taking of Deborah Logan, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Taking of Deborah Logan 2014 (Posedarea lui Deborah Logan), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Taking of Deborah Logan 2014 (Posedarea lui Deborah Logan), film online HD, subtitrat în Română

Mia (Michelle Ang), Gavin şi Luis formează o echipă de documentarişti care intenţionează să creeze un film documentar despre Deborah (Jill Larson), o femeie bătrână care suferă de teribila boală Alzheimer. Deborah nu prea doreşte să fie filmată, dar acceptă să ia parte la proiect după ce fiica ei, Sarah (Anne Ramsay), îi reaminteşte Read more »

REC 4: Apocalypse 2014, filme online HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul [REC] 4: Apocalypse 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

[REC] 4: Apocalypse 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu o unitate specială trimisă să o recupereze pe Angela. Ei încep să plaseze bombe prin apartamente şi sunt apoi prinşi la înghesuială de chiriaşii infectaţi, inclusiv Manu şi bătrânul din primul film. Unitatea reuşeşte să-i omoare atât pe ei cât şi soldaţii care au fost infectaţi între timp. Rămaşi doar doi, ei o aud pe Angela strigând după Read more »

Tusk 2014, filme noi HD online subtitrat în limba Română

Urmărește online filmul Tusk 2014 (Lasă-mă să-ți spun o poveste), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tusk 2014 (Lasă-mă să-ți spun o poveste), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: Prietenii Wallace Bryton (Justin Long) şi Teddy Craft (Haley Joel Osment) ţin populara emisiune „The Not-See Party” unde găsesc şi fac mişto de filmuleţele virale. Ei anunţă că au de gând să meargă în Canada pentru a lua un interviu lui Kill Bill Kid, o celebritate pe interent devenit faimos pentru Read more »

The Town That Dreaded Sundown, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Town That Dreaded Sundown 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Town That Dreaded Sundown 2014, film online HD, subtitrat în Română

În timp ce de Halloween se proiectează filmul anual „The Town That Dreaded Sundown”, inspirat din întâmplări reale petrecute în oraşul lor în urmă cu mai multe decenii, unde un criminal în serie a terorizat întregul orăşel, Corey Holland (Spencer Treat Clark) şi Jami Lerner (Addison Timlin) se află şi ei la cinematograful respectiv. Dându-şi Read more »

Dawn of the Dead 2004, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Dawn of the Dead 2004 (Dimineața morții), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Dawn of the Dead 2004 (Dimineața morții), film online HD, subtitrat în Română

După ce termină o tură lungă ca asistentă, Ana (Sarah Polley) se întoarce în cartierul unde locuieşte împreună cu soţul ei, Luis. Prinşi într-o întâlnire târzie, ei ratează un buletin de ştiri de urgenţă. A doua zi dimineaţa, un copil din cartier pătrunde peste ei î casă şi îl ucide pe Luis, care se transformă imediat într-un zombie şi o atacă pe Ana. Read more »

Jacob’s Ladder 1990, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul Jacob's Ladder 1990 (Scara lui Iacob), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Jacob’s Ladder 1990 (Scara lui Iacob), film online DVDRip, subtitrat în Română

În data de 6 octombrie, 1971, soldatul american Jacob Singer (Tim Robbins) se află împreună cu divizia lui într-un sat din Vietnam pe vremea Războiului, atunci când sunt atraşi într-o ambuscadă. Mulţi dintre camarazii lui Jacob sunt răniţi sau ucişi în timp ce restul încep să dezvolte un comportament anormal, unii chiar devenind catatonici. Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online