Archive for the ‘Horror’ Category

Megan Is Missing 2011, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Megan Is Missing 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Megan Is Missing 2011 (Megan a Dispărut), film online HD, subtitrat în Română

Megan Stewart şi Amy Herman (14, respectiv 15 ani), sunt cele mai bune prietene în ciuda faptului că personalităţile lor sunt opuse. Megan este cea care iese în evidenţă şi atrage toate privirile, fiind cea mai populară din liceu şi o studentă de nota zece, dar toate aceste lucruri o solicită foarte tare din punct de vedere fizic şi emoţional, ea fiind Read more »

I Spit On Your Grave: Vengeance is Mine, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015, film online HD, subtitrat în Română

I Spit on Your Grave 3 vine să completeze o trilogie de succes în materie de filme horror, însă în mod oarecum surprinzător nu continuă evenimentele din partea a doua, cea din 2013, ci pe alea din prima parte, din 2010, având-o în prim-plan pe aceeaşi Jennifer Hills (Sarah Butler) care încearcă să treacă peste traumele suferite atunci şi să Read more »

Hidden – Ascunşi 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hidden - Ascunşi 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hidden – Ascunşi 2015, filme online HD, subtitrat în Română

O epidemie necunoscută se pare că a devastat planeta. O familie din trei persoane, Ray (Alexander Skarsgård), Claire (Andrea Riseborough) şi fetinţa lor Zoe (Emily Alyn Lind), au fugit din calea epidemiei şi s-au adăpostit într-un bunker abandonat. Zoe se trezeşte într-o noapte după ce a avut coşmar cu privire la monştrii de afară cărora le spune Read more »

The Visit – Vizita 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Visit - Vizita 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Visit – Vizita 2015, film online WEBRip, subtitrat în Română

Rebecca (Olivia DeJonge) şi Tyler (Ed Oxenbould) se pregătesc pentru o vizită de o săptămână la bunicii lor, John (Peter McRobbie) şi Doris (Deanna Dunagan), în timp ce mama lor, Paula (Kathryn Hahn), pleacă într-o croazieră cu noul ei iubit. Cei doi copii, care nu şi-au cunoscut până acum bunicii, intenţionează să filmeze un documentar Read more »

Open Grave 2013, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Open Grave 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Open Grave 2013, film online HD, subtitrat în Română

Un bărbat se trezeşte într-o groapă plină de cadavre şi nu îşi aminteşte cum a ajuns acolo. Fiind în stare de şoc, el strigă după ajutor şi o femeie îi aruncă o frânghie pentru a se căţăra şi a scăpa de acolo. Bărbatul îşi face apoi drum spre o casă ce este locuită de cinci persoane. O femeie mută care nu înţelege, Engleza, un bărbat german şi trei americani, dar niciunul dintre ei nu îşi aminteşte propriile Read more »

Pay The Ghost (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Pay The Ghost 2015 (Plătește fantoma), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Pay The Ghost 2015 (Plătește fantoma), film online HD, subtitrat în Română

În ajunul sărbătorii Halloween, în oraşul New York, Mike Lawford (Nicolas Cage) se înţelege cu soţia lui să îl ia pe copilul lor, Charlie, pentru a merge cu el la un târg ambulant ce se ţine în apropiere unde se sărbătoreşte All Hollow’s Eve. Evenimentul este foarte aglomerat şi plin de oameni din toate păturile sociale, fiind îmbrăcaţi în cele Read more »

Bloodsuckig Bastards 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Bloodsuckig Bastards 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Bloodsuckig Bastards 2015, film online HD, subtitrat în Română

Evan (Fran Kranz) are parte de-o zi foarte proastă. Iubita lui, Amanda (Emma Fitzpatrick), i-a mărturisit în noaptea precedentă că îl iubeşte, iar el, într-un moment de panică, a răspuns simplu cu „Nuuuuu!” Pe măsură ce Amanda îi aruncă priviri ucigătoare, şeful lui Evan, Ted (Joel Murray), îl trece cu vederea atunci când vine vorba despre o pro Read more »

Goodnight Mommy 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Goodnight Mommy 2014 (Noapte bună, mami), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goodnight Mommy 2014 (Noapte bună, mami), film online HD, subtitrat în Română

Lukas şi Elias (interpretaţi de doi fraţi gemeni şi în viaţa reală, Lukas şi Elias Schwarz) se joacă într-un lan de porumb de lângă casa lor izolată în timp ce aşteaptă reîntoarcerea mamei lor (Susanne Wuest) ce trece printr-o operaţie estetică. Teoretic, momentul revenirii mamei lor acasă ar trebui să fie unul plin de bucurie, însă acest Read more »

The Thaw – Viermele arctic 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Thaw - Viermele arctic 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Thaw – Viermele arctic 2009, film online HD, subtitrat în Română

Dr. David Kruipen (Val Kilmer), un om de ştiinţă din Arcticul Canadian, împreună cu asistenta lui, Jane (Anne Marie DeLuise), şi alţi doi cercetători încearcă să tranchilizeze un urs polar, iar apoi descoperă rămăşiţele îngheţate ale unui Mamut lânos. Ei transportă acel urs polar în staţia lor de cercetare. David îşi sună fiica, Evelyn Read more »

The Hills Have Eyes 2 (2007), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Hills Have Eyes 2 - Dealuri însângerate 2 (2007), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Hills Have Eyes 2 – Dealuri însângerate 2 (2007), film online DVDRip, subtitrat în Română

O femeie captivă – obligată să procreeze copii mutanţi – dă naştere unui astfel de bebeluş, dar mort. Ea este apoi ucisă de liderul mutanţilor, Papa Hades (Michael Bailey Smith) pentru că nu a fost în stare să le ofere un urmaş sănătos. Mai târziu, oamenii de ştiinţă ce lucrează în deşertul din New Mexico sunt atacaţi de Letch. Un grup Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online