Archive for the ‘Horror’ Category

The Other Side of the Door 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Other Side of the Door 2016 (De Cealaltă Parte a Uşii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Other Side of the Door 2016 (De Cealaltă Parte a Uşii), film online HD, subtitrat în Română

La şase ani după ce şi-a pierdut copilul într-un accident în India, Maria este devastată. În timpul accidentului, Maria alege să-şi salveze fiica cea mică, Lucy, în locul lui Oliver şi vina a devastat-o. Într-o noapte, soţul ei Michael o găseşte pe Maria inconştientă după o tentativă de sinucidere eşuată. La spital, ea este consolată de menaj Read more »

Altitude – La Înălţime 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Altitude - La Înălţime 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Altitude – La Înălţime 2010, film online HD, subtitrat în Română

Mama lui Sara (Jessica Lowndes) transportă o familie către o mică aeronavă şi copilul este extrem de agitat. Întrebându-se oare ce are de este în starea asta, părinţii văd brusc o altă aeronavă scăpată de sub control care intră în ei. Mulţi ani mai târziu, Sara, care şi-a luat recent permisul de pilot, plănuieşte să zboare la un concert cu Read more »

Deathgasm 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Deathgasm 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Deathgasm 2015, film online HD subtitrat în Română

La mult timp după moartea tatălui lui Brodie, mama acestuia este internată într-un spital de boli mintale. Adolescentul este obligat să se mute cu unchiul său. Brodie este un fan heavy metal, iar acest lucru crează tensiuni între el şi familia creştină a unchiului său Albert. La şcoală, el este hărţuit de verişorul său David şi de prietenii acestuia, dar îşi face totuşi prieteni printre cei Read more »

Bite – Muşcătura 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bite - Muşcătura 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bite – Muşcătura 2015, film online HD, subtitrat în Română

Viitoarea mireasă Casey (Elma Begovic), împreună cu cele mai bune două prietene ale sale, Kirsten (Denise Yuen) şi Jill (Annette Wozniak), se duce la o petrecere a burlăciţelor unde să aibă parte de-o ultimă noapte de dezmăţ înainte de căsătorie. Fetele se distrează la plajă, în cluburi de noapte şi în alte locuri pe care le găsesc Read more »

HUSH (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hush 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hush 2016, film online HD subtitrat în Română

Madison „Maddie” Young (Kate Siegel), o tânără scriitoare care şi-a pierdut auzul în copilărie din cauza unei meningite, duce o viaţă izolată într-o cabană din pădure, supravieţuind cu banii pe care îi câştigă de pe urma cărţilor sale. Prietena şi vecina ei, Sarah (Samantha Sloyan), îi face o vizită într-o seară şi, pe când pleacă de acasă, ea este urmărită de un individ necunoscut cu o arbaletă şi Read more »

The Invitation – Invitaţia 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Invitaţion 2015 (Invitaţia), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Invitation – Invitaţia 2015, film online HD, subtitrat în Română

Will (Logan Marshall-Green) se duce cu noua lui prietenă Kira (Emayatzy Corinealdi) către casa fostei sale soţii din Hollywood Hills, Eden (Tammy Blanchard), care organizează o petrecere cu noul ei soţ, David (Michiel Huisman). Will şi Eden au divorţat după moartea accidentală a băieţelului lor, Ty. Eden l-a întâlnit apoi pe Read more »

The Girl in the Photographs 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Girl in the Photographs 2015 (Fata din fotografii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Girl in the Photographs 2015 (Fata din fotografii), film online HD, subtitrat în Română

O tânără femeie plictisită dintr-un orăşel parcă adormit, numit Spearfish, începe să primească fotografii cu femei care au fost ucise cu brutalitate. Întrebarea care se ridică instantaneu este: sunt crimele reale sau sunt înscenate? Două fete pe nume Britney (Christy Carlson Romano) şi Janet (Katharine Isabelle) ies la un film şi apoi o apucă Read more »

The Witch – Vrăjitoarea 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Witch - Vrăjitoarea 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Witch – Vrăjitoarea 2016, film online subtitrat în Română

În secolul al 17-lea, un bărbat pe nume William este excomunicat dintr-o comunitate Creştină Puritană împreună cu familia lui – soţia Katherine, fiica Thomasin, fiul Caleb şi gemenii Merci şi Jonas. Întreaga familie este exilată şi construieşte o fermă lângă o pădure mare. După câteva luni, Catherine da naştere celui de-al cincilea copil, Read more »

Half Light – Penumbra 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Half Light - Penumbra 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Half Light – Penumbra 2006, film online HD, subtitrat în Română

Rachel Carlson (Demi Moore) este o scriitoare americancă de succes care locuieşte în Londra împreună cu băiatul ei în vârstă de cinci ani, Thomas (Balawi), şi cel de-al doilea ei soţ, Brian (Cusick), un editor de carte ce n-a reuşit, însă, să îşi publice nicio lucrare personală. Mama lui fiind prea ocpată cu lucrul la carte şi nu are timp să se joace Read more »

Pride and Prejudice and Zombies, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Pride and Prejudice and Zombies 2016 (Mândrie şi prejudecată şi zombi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Pride and Prejudice and Zombies 2016 (Mândrie şi prejudecată şi zombi), film online HD, subtitrat în Română

În Anglia secolului al 19-lea, Colonelul Darcy (Sam Riley) călătoreşte către reşedinţa unei familii bogate să cerceteze zvonurile cu privire la o infecţie zombie. El soseşte la casa respectivă şi stă de vorbă cu familia, iar apoi se foloseşte de o muscă pentru a detecta morţii vii. Când musca se Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online