Howl – Urletul 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Howl – Urletul 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Howl – Urletul 2015, film online HD, subtitrat în Română

În trenul nocturn de pasageri numit Alpha Trax, cu plecarea din Londra, se află câteva persoane şi un controlor. La o oră de la plecarea din gară, trenul trece printr-o parte izolată şi împădurită a Angliei rurale unde semnalul de telefon este inexistent şi este considerată a fi o zonă moartă. Acolo, mecanicul trenului este forţat să oprească de urgenţă pentru a preveni deraierea atunci când o căprioară sare în faţa lui pe şine. Bătrânul pasager Ged (Duncan Preston) îşi aminteşte că un eveniment similar s-a petrecut în acelaşi loc în 1963.

Atunci, toţi pasagerii au fost descoperiţi morţi în cele mai cumplite moduri, unii dintre ei fiind dezmembraţi şi parţial mâncaţi de o creatură. Controlorul ponosit Joe (Ed Speleers) şi Ellen (Holly Weston), fata pe care o iubeşte, dar care nu îi împărtăşeşte dragostea, încearcă să menţină calmul printre pasageri şi să-i asigure că totul va fi rezolvat rapid şi vor continua drumul.

Deoarece i-a fost refuzată recent o promovare, Joe este hotărât să îşi asume mai multe riscuri şi să iasă mai mult în evidenţă pentru a nu mai putea fi evitat. Cu toate acestea, pasagerii de pe Alpha Trax sunt cu toţii necunoscuţi ce provin din pături sociale total diferite, fiind pasivagresivi unul faţă de altul şi solicitându-i vehement lui Joe să repună trenul în mişcare. Situaţia şi aşa dificilă este înrăutăţită atunci când mecanicul Tony (Sean Pertwee) iese pentru a înlătura hoitul căprioarei de pe şine şi este la rândul său eviscerat de către o creatură ce pândeşte în pădure şi abia îşi aşteaptă următoarea victimă.

Urmăreşte online filmul Howl – Urletul 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

17 responses to “Howl – Urletul 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. Nervos says:

  Sa ma pis pe site-ul vostru ca se blocheaza la fiecare 5 minute

 2. Expertul in filme says:

  bunicel, nu e cu happy end, dar merge, nota 6 mai mult pentru suspans

 3. Roxy says:

  bunicel filmul,10 ptr.admin.

 4. Acris says:

  Este un film bun.

 5. Geo says:

  Sa ma pis io pe aia care insulta acest site

 6. Dl. Branzescu says:

  bai prostilor, nota 10 se da doar la bockbuster, gen Matrix, Terminator, alea cu incasari de mld. de dolari, asta e de nota 5, maxim 6, voi daca sunteti handicapati credeti ca tot ce zboara se mananca, sunt sute de filme facute pe tema asta, nu e film cu scenariu in premiera, deci nu contine ceva nou

  • Eu says:

   dl Branzescu, daca TERMINATOR sau MATRIX vi se par BLOCKBUSTERE, inseamna cu tot respectul, sunteti praf in materie de cunostinte in domeniul filmelor. Ce ati enumerat d-voastra, sunt filme comerciale de duzina, pentru amatorii genului. Intai uitati-va la un Scent of the Women cu Al Pacino, Meet Joe Black, Godfather, etc.

 7. andipanda says:

  Trebuie sa recunoastem ca,pana la urma e o prostioara.

 8. Andrei says:

  La mine nici nu merge server 3 stiti dece la mine se blocheaza server 3 numai Videomega.tv imi scrie

  A networke error caused the video video downoload fail part-way. se blocheaza numai la videoMega.Tv nu stiu ce are dar serverul 3 fara Videomega.tv se blocheaza dar ce server merge toate fara Videomega.tv nu stiu ce are dar pot sa ma uit la filme la alea doua servere sus si jos A 3 server nu merge imi merge toate fara Videomega.tv ce are serverul Videomega.tv???

 9. Lavinia says:

  Mi-a placut. E comedie horror. Chiar sa va uitati!

 10. Lumi says:

  O pierdere de timp …… Nota 4 maxim 5

 11. viperash says:

  film de duzina….sa treaca timpul..

 12. elena says:

  Merita vizionat,multumesc admin!

 13. gina says:

  heiii e tare filmul sut prosti cei care nu au internet bun si plus de faptul ca nu stiu sa faca diferenta dintre un film bun si unul de mana a doua cei drept se mai blocheaza din cand in cand dar merita vizionat

 14. gina says:

  intradevar e fain merita nota 10 cu steluta respect pt cel ce a realizat acest film si pt toti producatorii lui

Spune-ne parerea ta despre acest film