Ice Age 4: Continental Drift, film online DVDRip, subtitrat în Română


x
Ice Age 4: Continental Drift (Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă), film online cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Ice Age 4: Continental Drift (Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă), film online cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Unul dintre cel mai îndrăgit trio din istoria cinematografiei – Manny, Diego şi Sid – pornesc în cea mai mare aventură a lor după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent.

Separaţi de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barcă improvizată şi se lansează într-o epopee maritimă în încercarea disperată de a-i găsi pe ceilalţi.

Înainte să devină eroi şi să reuşească imposibilul, Manny şi gaşca sunt supuşi la cele mai grele încercări prin care au trecut vreodată; se confruntă cu tot felul de creaturi marine exotice, explorează cu curaj o nouă lume plină de pericole necunoscute şi se luptă cu piraţi nemiloşi.

Bineînţeles că din această aventură nu putea lipsi Scrat, a cărui reuniune cu ghinda sa blestemată îl catapultează în locuri în care nicio veveriţă preistorică nu a mai ajuns vreodată.

Urmăreşte online filmul Ice Age 4: Continental Drift (Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 Responses to “Ice Age 4: Continental Drift, film online DVDRip, subtitrat în Română”

 1. cristi says:

  nu mai este filmul

 2. Dode says:

  S-au nimerit cei su subtitrarile :))

 3. cinomeD says:

  nu mai este filmul…

 4. Madu says:

  Nu se vede fain 😛

 5. Vero says:

  Filmul nu merge.

 6. angy says:

  nu merge filmul…

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online