Icon – Pentru o lume mai bună, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Icon - Pentru o lume mai bună 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Icon – Pentru o lume mai bună 2005, film online HD subtitrat în Română

În timpul alegerilor prezidenţiale ruseşti din anul 1999, cei doi candidaţi principali sunt Igor Komarov (Patrick Bergin), un fost Colonel din cadrul organizaţiei KGB, şi un General pensionat pe nume Nikolai Nikolayev (Joss Ackland). În momentul în care o maşină explodează în faţa companiei farmaceutică a lui Komarov şi un virus este furat din interior, FSB începe o anchetă. În fruntea anchetei se află agenţii FSB Sonia Astrova (Annika Peterson) şi colegul ei Andrei Kasanov (Niko Nicotera).

Un funcţionar de la Ambasada Britanică din Moscova, Sir Nigel Irvine (Michael York), călătoreşte în sudul Spaniei pentru a încerca să-l găsească pe Jason Monk (Patrick Swayze), un fost agent CIA care se ocupa de agenţii dublii din Uniunea Sovietică. Irvine încearcă să-l convingă pe Jason să meargă la Moscova pentru a investiga bombardamentul Komarov Industries. În cele din urmă, după mari insistenţe, inclusiv promisiunea că o să-l ajute să-şi găsească fiica rusoaică, Monk acceptă misiunea.

Ajuns la Moscova, Jason găseşte un vechi prieten pe nume Viktor Akopov (Steve Speirs), al cărui frate, Sergei, agent dublu de-al lui Jason, a fost executat personal de către Komarov. Viktor acceptă să îl ascundă pe Jason de oamenii lui Komarov. Pretinzând că este un prieten de-al tatălui Soniei Astrova, el capătă acces la biroul ei şi fură o mostră de reziduuri obţinute de la locul bombardamentului şi o oferă unui alt prieten de-al său, Vladimir Tonkin (Valentin Ganev), un fost om de ştiinţă. Tonkin află că explozibilul a fost Semtex H, aflat într-o strânsă legătură de FSB.

Urmăreşte online filmul Icon – Pentru o lume mai bună 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online