In a Valley of Violence 2016, filme online subtitrat în Română

In a Valley of Violence 2016, filme online subtitrat în Română

In a Valley of Violence 2016 (Valea Violenţei), film online HD, subtitrat în Română

Un hoinar pe nume Paul (Ethan Hawke) şi câinele său, Abbie, se îndreaptă către Mexic prin deşertul Vestului Sălbatic. Ei se întâlnesc cu un preot beţiv (Burn Gorman) care încearcă să ajungă în oraşul următor, Denton. Preotul îl ameninţă cu arma pe Paul pentru a-i fura calul, însă acesta îşi pune câinele să-l atace şi apoi îi ia la rândul său gloanţele preotului şi canistra cu apă, continuându-şi drumul. Cercetând zona, Paul hotărăşte să treacă prin Denton pentru a se aproviziona şi a reduce timpul călătoriei.

Într-o tavernă locală, Paul se întâlneşte cu adjunctul de şerif Gilly Martin (James Ransone), care îl provoacă la un duel atunci când Paul îi ignoră încercarea de-a porni o conversaţie, iar ulterior îl pocneşte când încearcă să-i atingă câinele. Logodnica lui Gilly, Ellen (Karen Gillan), se grăbeşte să-l ajute, iar Paul pleacă la un hotel. Proprietara hotelului, Mary-Anne (Taissa Farmiga), sora lui Ellen, este încântată de vestea că Paul l-a rănit pe Gilly şi îi oferă acestuia cele mai bune condiţii drept mulţumire.

Mai târziu, Paul îl găseşte pe şeriful Clyde Martin (John Travolta), nimeni altul decât tatăl lui Gilly, aşteptându-l în holul hotelului. Şeriful îl identifică pe Paul drept un fost soldat din armata americană şi îi cere acestuia să plece din oraş cât mai repede şi să nu se mai întoarcă vreodată. Înainte ca Paul să pornească din nou la drum, Mary-Anne îi oferă o poză cu ea pentru a o ţine minte. În acea noapte, Paul este găsit de Gilly şi oamenii lui care-l etichetează drept dezertor şi trădător, încercând să-l ucidă.

Urmăreşte online filmul In a Valley of Violence 2016 (Valea Violenţei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “In a Valley of Violence 2016, filme online subtitrat în Română”

 1. Zamolxys says:

  Bun,merita vazut,realitatea cruda din Far West,fara prea multe floricele.

 2. george says:

  Bun filmul. 7/10
  Vizionare placuta.

 3. andipanda says:

  Nu e rau,dar ma asteptam la mai mult.

 4. Romis says:

  Bun western si haios pe alocuri. Merita vazut. Multumesc admin.

Spune-ne parerea ta despre acest film