In the Mouth of Madness 1994, filme online subtitrat în Română

In the Mouth of Madness 1994, filme online subtitrat în Română

In the Mouth of Madness 1994 (Creatorii de coșmaruri), film online HD, subtitrat în Română

În toiul unui dezastru nespecificat, Dr. Wrenn (David Warner) îi face o vizită lui John Trent (Sam Neill), un pacient aflat într-un spital de psihiatrie, iar acesta din urmă îşi spune povestea. Tren, un agent de asigurări, ia cina cu un coleg care îl pregăteşte pentru următoarea sarcină. În timpul conversaţiei celor doi, Trent este atacat de un bărbat cu toporul care, însă, este împuşcat mortal de un poliţist înainte de-a apuca să-l rănească. Înainte de-a muri, atacatorul l-a întrebat pe Trent dacă a citit „Sutter Cane”.

Din câte se pare, acesta era agentul lui Cane şi a luat-o razna în aşa măsură încât şi-a ucis întreaga familie după ce a citit una dintre cărţile acestuia. Trent se întâlneşte apoi cu directorul editurii Arcane, Jackson Harglow (Charlton Heston), care îl pune să cerceteze dispariţia faimosului scriitor de romane horror Sutter Cane (Jürgen Prochnow) şi să recupereze manuscrisul ultimului roman al acestuia. El o pune pe editoarea lui Cane, Linda Styles (Julie Carmen), să îl ajute cu ancheta.

Linda explică faptul că poveştile lui Cane sunt cunoscute pentru dezorientarea pe care o cauzează cititorilor, pierderea de memorie şi paranoia printre cei mai slabi de înger. Tren este sceptic în această privinţă, el fiind convins că dispariţia nu este nimic altceva decât o strategie de-a atrage atenţie şi a promova romanele sale. Trent observă nişte linii roşii pe coperiţile cărţii lui Cane care, atunci când sunt aliniate în mod corespunzător, formează o hartă a oraşului New Hampshire şi marchează o locaţie despre care se crede că ar fi Hobb’s End, aşezământul fictiv în care se petrec multe dintre evenimentele prezentate de Cane în cărţile sale.

Urmăreşte online filmul In the Mouth of Madness 1994 (Creatorii de coșmaruri), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “In the Mouth of Madness 1994, filme online subtitrat în Română”

  1. POSIBIL PARANORMAL says:

    Poate parea un film de 25 de bani ,la cita rabdare trebuie sa ai ca sa poti urmarii tot filmul ,pentru ca din 5 in 5 minute poti anticipa ce va urma in film .Sint filme a caror mistere nu le afli decit in ultimile 7 minute si te tin in suspans pina la ultima secunda ,deci pentru ca…,”Creatorii de Cosmaruri” ,nu reuseste acest lucru (filmul) ,mai scad 5 bani din cei 25 si inseamna ca filmul valoreaza 20 de bani .Apropo ,nu trebuie sa scri o carte ,ca sa se petreaca ceea ce iti doresti,pentru ca se va intimpla oricum .Dar daca vrei sa-l ,sau sa-i avertizezi pe unii pentru ceea ce vor pati , scrie un biletel si apoi sa il dai lui ULdrea pentru a ai informa si este suficient ca inceapa intregul Balamuc al nenorocirilor .Macar daca faceau traducerea filmului in totalitate ,totul devenea mai amuzant si mai usor de suportat ,dar asa mai scad 5 bani si valoarea totala a filmului se prabuseste la incredibila suma foarte valoroasa ,de 15 bani ! Credeti ca merita mai mult ?Verificati .Sper sa aveti o vizionare placuta .

  2. rozy says:

    eu nu l-am vizionat ptr ca tu din com-entul tau l-ai descris,in ultimul timp se baga de pe un site pe altul acelasi filme nu mai merita sa platim netul

Spune-ne parerea ta despre acest film