In time (În timp), film online subtitrat în Română

In time (În timp), film online subtitrat în Română

In time (În timp) 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-un viitor îndepărtat, oamenii sunt modificaţi genetic pentru a se opri din îmbătrânit la vârsta de 25 de ani. Sună foarte bine, să rămâi toată viaţa ca la 25 de ani, numai că este şi un preţ de plătit pentru asta: după ce este atinsă vârsta de 25 de ani, se activează un cronometru pe mână cu câte un an de trăit pentru fiecare cetăţean. Dacă acel cronometru ajunge la zero, omul respectiv moare, orice s-ar întâmpla. Nici o secundă în plus, nici o secundă în minus.

În aceste condiţii, timpul este moneda de schimb supremă. Timpul poate fi transmis de la o persoană la alta, poate fi furat, tranzacţionat, etc… Muncitorii nu mai primesc bani pentru serviciile lor, ci timp. Bogătanii din oraşul New Greenwich sunt nemuritori, în timp ce săracii locuiesc în ghetouri sunt exploataţi şi forţaţi să trăiască, la propriu, de pe o zi pe alta, de pe o oră pe alta. Sunt nevoiţi să muncească pentru a mai căpăta câteva ore, să împrumute timp, sau să fure timp de la alţii pentru a supravieţui. Taxele se plătesc din propria lor viaţă – adică, plătesc cu timp. Totul se plăteşte cu timp.

Hoţii fură timp, iar aşa-numiţii „Timekeepers” controlează societatea. Atunci când un umil muncitor pe nume Will Salas îl salvează pe Henry Hamilton, un bogătan, din mâinile unei găşti periculoase de hoţi, Henry îi spune că are 105 ani şi este sătul să mai trăiască într-o societate incorectă. Când Will adoarme, Henry îi oferă peste 100 de ani şi se sinucide. Uimit şi fericit că are atâta timp, Will dă fuga la mama sa pentru a-i oferi şi ei nişte timp, dar întârzie preţ de câteva secunde, suficient cât să o vadă cum se stinge în braţele sale.

Will se îndreaptă apoi spre New Greenwich, dar „timekeeper-ul” Raymond Leon crede că l-a ucis pe Henry pentru a-i fura timpul. Will flirtează cu Sylvia Weis, răsfăţata fiică a unui milionar pe nume Philippe Weis, în timpul unei petreceri, iar când Raymond vrea să-l aresteze el o răpeşte pe fată şi o duce în ghetoul unde locuieşte. Văzând condiţiile mizere, Sylvia se simte dezgustată de josnicia tatălui ei şi, alături de Will, fură o mare cantitate de timp pentru a lupta împotriva sistemului.

Urmăreşte online filmul In time (În timp), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

19 responses to “In time (În timp), film online subtitrat în Română”

 1. Zzzmara says:

  Un SF excelent ce abordeaza un subiect universal valabil, valoarea timpului. F. bun, il recomand cu caldura.

 2. florina says:

  nu merge 🙁

 3. fadadelo says:

  bunicel,,de privit,,

 4. Ionut says:

  tare filmu da cand moare ala cu 116 ani si vine Will mi se da la capat direct si nu mere sa mai vad 🙁

 5. cosmin says:

  mi se opreste pe la 27 min naspa

 6. fanel says:

  pana la urma timberlake asta are ceva aptitudini de actor,frumos film,felicitarile mele pentru postare,sunteti cei mai cool

 7. a says:

  Foarte bun filmul … foarte adevarat….

 8. Bogdan says:

  un film foarte bun !

 9. victoria samoila says:

  Minunat film!Multumesc!

 10. Felix says:

  Un film deosebit,captivant,in timpul caruia dar si dupa iti vine sa-ti privesti ceasul foarte des ! Multumesc!

 11. M. says:

  Wow.. cel mai frumos film pe care l-am vazut !!! 🙂 Felicitari !!!

 12. Ciprian says:

  Ce film frumos 🙂 i love it :*

 13. livius says:

  timberlake ….reale caliat(calitati) de actor…. un film in care scenariu este …GENIAL scenariu10, actori8, coloana s 8.50,

  din nou scenariu 10 …GENIAL …..o buna idee pt .poporul lu peste’ roman ce si-a aruncat …resursele …care ce sa vezi insemnau timp de trait pentru generatiile urmatoare ….AAAAAAA???????

 14. Nicu says:

  Super film …. cred ca intr-acolo ne indreptam …

 15. like a boss says:

  Salut , nu il postezi inapoi sa il pot viziona , multumesc .

 16. Ionut says:

  Cine imi da si mie o zi? Un film de nota 20

 17. Cascaval says:

  Cu toti avem un anumit timp de trait, cat? nimeni nu stie ,dar stim ca este limitat. Acest film nu este SF este o oglinda a realitatii noastre. Mergem la lucru zi de zi sa castigam bani, de fapt ne vindem timpul nostru iar viatza este al naibi de scurta.

Spune-ne parerea ta despre acest film