Incarnate – Demonul 2016, filme online subtitrat în Română

Incarnate – Demonul 2016, filme online subtitrat în Română

Incarnate – Demonul 2016, film online HD, subtitrat în Română

În ciuda faptului că Dr. Seth Ember (Aaron Eckhart) are capacitatea de-a scăpa oamenii posedaţi de demonii care-i terorizează, el urăşte cuvântul „exorcizare” şi nu este de acord cu religia organizată sub nicio formă ca un întreg, referindu-se la ceea ce face el drept „evacuarea entităţilor parazitice”. Cu ajutorul pe care-l primeşte din partea a doi asistenţi hipsteri, el reuşeşte să alunge spiritele prin scăderea ritmului său cardiac pentru a se apropia cât mai mult posibil de moarte.

Din acel punct încolo, el poate să intre în visul subconştient al persoanei posedate şi să convingă acele persoane pe care s-a pus stăpânire că totul este doar o minciună ce se petrece în mintea lor. Seth este motivat să facă aceste lucruri în speranţa că va găsi în cele din urmă un anumit demon foarte puternic pentru a-l distruge. Acest demon, cunoscut lui drept Maggie, a cauzat accidentul rutier în urma căruia şi-a pierdut viaţa soţia şi băiatul său, iar pe el l-a făcut să ducă o viaţă în scaunul cu rotile.

Într-o zi, o reprezentantă de la Vatican (Catalina Sandino Moreno) soseşte la el cu o valiză plină de bani ca să-l facă să-i ajute într-un anumit caz. Un băieţel în vârstă de 11 ani (David Mazouz) a fost posedat de un demon şi va muri în următoarele trei zile dacă nu va interveni cineva capabil să distrugă demonul înainte. La început, Ember nu e interesat, dar când i se spune că demonul respectiv ar putea să fie chiar Maggie, el aceptă să ajute cu speranţa că va obţine cu ocazia asta şi răzbunarea mult dorită.

Urmăreşte online filmul Incarnate – Demonul 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Incarnate – Demonul 2016, filme online subtitrat în Română”

 1. Silviu Pandrea says:

  merita vazut

 2. elena says:

  Bunicel filmul,multumesc admin!

 3. Diana R says:

  Fainut.

 4. lavinia says:

  sincer. am vazut filme horor cu exorcizari si demoni mai bune ca acesta. dar nu spun ca e un film prost, personajele sunt bine gandite si actiunea te face sa fii atent pana la capat. finalul e aiurea. dar na! nu poti avea totul. daca esti mai slab de fire ti-l recomand. pe o scara de la unu la zece in ceea ce priveste momentele in care te vei speria il situez intre 3 si 4, dar asta depinde de tine si de cat de realist esti. vizionare placuta 🙂 muhahaha…..

 5. Expertul in filme says:

  – Corect, cel mult nota 4. Bravo, Lavinia!

 6. david says:

  Bun film ,merita vazut nota 8

 7. valerica de la tara says:

  dumnezeule, un film de oscar, finalul te da pe spate

 8. florin says:

  bunicel ma asteptam la mai mult dar merita vazut

 9. bobbymotorman says:

  foarte tare filmul ….mie personal mi-a placut maxim ..si am vazut destule filme de genul asta …probabil ca la cinema e bestial!!

Spune-ne parerea ta despre acest film