Inception 2010 (Începutul), film online subtitrat în Română

Inception 2010 (Începutul), film online subtitrat în Română

Inception 2010 (Începutul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dominic Cobb şi partenerul lui de afaceri Arthur se ocupă cu spionaj industrial folosind o tehnologie militară experimentală de-a se infiltra în subconştientul ţintelor şi a extrage informaţii în timp ce aceştia dorm. Cea mai recentă ţintă a lor este un om de afaceri japonez pe nume Saito. Se folosesc de nişte strategii bazate pe mai multe niveluri, un „vis în vis”, iar visătorii sunt treziţi printr-un „kick”, cum ar fi moartea în acel vis sau o cădere necontrolată. Dacă visătorul este cel care se trezeşte, întregul vis se prăbuşeşte. Fiecare „extractor” poartă cu el un mic obiect al cărui comportament doar proprietarul îl poate cunoaşte şi este folosit pentru a determina dacă un visător se află în visul altcuiva.

Obiectul lui Cobb este un titirez care se învârte neîncetat atunci când se află în vis. Extracţia eşuează din cauza unei amintiri de-a lui Cobb în legătură cu soţia lui decedată, Mal. Saito dezvăluie, după ce asociaţii lui Cobb şi Arthur îi trădează, că el a fost cel care a angajat echipa să pună în practică dificilul act de „inserţie”: plantatul unei idei în subconştientul unei persoane în timp ce doarme.

Saito doreşte să distrugă compania energetică a competitorului său Maurice Fischer prin implantarea ideii de-a dizolva compania în capul fiului acestuia. Dacă va reuşi acest lucru, Saito îşi va folosi influenţa pentru a-i spăla cazierul lui Cobb şi se va putea întoarce în America pentru a fi împreună cu copiii săi. Cobb acceptă oferta şi îşi alcătuieşte echipa: Eames, un escroc şi făuritor de vise, Yusuf, un chimist care crează un sedativ puternic pentru o strategie „vis în vis” stabilă, Ariadne, o studentă la arhitectură a cărei sarcină este aceea de-a crea un labirint în peisajul din vis şi Arthur. Saito participă şi el pentru a şti exact dacă misiunea va fi îndeplinită cu succes de Cobb şi echipa sa.

Urmăreşte online filmul Inception 2010 (Începutul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

15 responses to “Inception 2010 (Începutul), film online subtitrat în Română”

 1. george says:

  bun. merita vizionat.mie unul mi-a placut.

 2. Stalin74 says:

  This video has been removed from the public access.te rog sa al repui sa al pot viziona si eu mersi.

 3. Adrian says:

  film sters!

 4. EU says:

  Fara cuvinte – bun – doar vizionati-l

 5. robert says:

  nu am cuvinte sa explic acest film..nu credeam ca exista asa ceva in mintea oamenilor cand au facut acest film..este incredibil exceptional 10 10 10

 6. Indianu says:

  Merita revazut!

 7. iulia says:

  Foarte bun.

 8. alex says:

  filmul a fost sters

 9. Elas Helas says:

  Exceptional, nu credeam ca o sa stau cu sufletul la gura asa…un film ce merita vizionat fara indoiala!!!

 10. Andreia Pantiruc says:

  Îmi dă doar 4 secunde din film

 11. Andreia Pantiruc says:

  Film sters!

 12. manu says:

  un film extraordinar

 13. dvdcb says:

  film neexistent

Spune-ne parerea ta despre acest film