Inconceivable 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Inconceivable 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Inconceivable 2017, film online HD subtitrat în Română

Kate ţine în braţe un bebeluş care plânge şi se luptă cu un bărbat despre care se presupune că ar fi soţul ei şi îl înjunghie pe acesta cu un cuţit de bucătărie, ucigându-l. Patru ani mai târziu, Angela şi Brian (Gina Gershon şi Nicolas Cage) se bucură de viaţă alături de fetiţa lor în vârstă de patru ani, Cora. Cei trei formează o familie unită şi fericită, Brian lucrând ca doctor şi Angela renunţând la aceeaşi carieră pentru a fi alături de Cora tot timpul. O prietenă de-a Angelei, Linda, i-o prezintă pe Kate.

Kate are şi ea o fetiţă de vârsta Corei pe nume Maddie şi cele două se împrietenesc imediat. Katie spune că s-a despărţit de un soţ abuziv, dar nu doreşte să intre în detalii. De asemenea, ea refuză să i se facă poze. Mama lui Brian, Donna (Faye Dunaway), nu o place deloc pe Katie şi începe să o ia la întrebări referitor la trecutul ei, simţind că este ceva în neregulă cu ea.

Angela îi mărturiseşte lui Katie că a avut probleme în a rămâne însărcinată şi a trebuit să apeleze la modalităţi mai neobişnuite pentru a o avea pe Cora, iar acum este iarăşi însărcinată. Din păcate pentru ea, Angela pierde sarcina şi este devastată, aşa că o invită pe Katie să se mute împreună cu Maddie în casa lor de oaspeţi şi să fie dădacă pentru Cora până îşi va reveni ea. Într-o noapte, Brian se uită pe fereastră şi o vede pe Katie intrând goală în piscină (ea ştiind că este privită).

Urmăreşte online filmul Inconceivable 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Inconceivable 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. BRINDUSA says:

    Frumos,insa Nicolas Cage nu a avut un rol pe masura talentului sau remarcabil.De ce s-o fi bagat chiar asa,in filme comerciale,nu prea lucrate,de altfel ?

Spune-ne parerea ta despre acest film