Into the Sun – Yakuza (2005), filme online subtitrat în Română

Into the Sun – Yakuza (2005), filme online subtitrat în Română

Into the Sun – Yakuza 2005 (Mafia de la Răsărit), film online HD, subtitrat în Română

Asasinarea guvernatorului oraşului Tokyo, Takayama, cauzează o panică şi revoltă publică în întregul oraş japonez. După ce aude vestea incidentului, FBI-ul cere biroului CIA din Tokyo să ancheteze această asasinare deoarece crede că ar avea legătură cu periculoasa mafie japoneză, Yakuza. Agentul CIA retras din activitate, Travis Hunter, şi începătorul agent FBI Sean Mac, sunt trimişi să se ocupe de acest caz şi să îi prindă pe făptaşi. În timpul muncii sale, Mac se dovedeşte a fi mai mult o distragere decât un ajutor.

Acest lucru este din cauza faptului că nu prea ştie procedurile japoneze şi obiceiurile de pe acolo. Hunter a fost crescut în Japonia şi cunoaşte foarte bine atât organizaţia mafiotă Yakuza cât şi modurile lor de operare sinistre, excentrice şi misterioase. Hunter şi Mac descoperă un plan al lui Kuroda, noul şef al Yakuza, să construiască o reţea de trafic de droguri majoră în combinaţie cu un chinez pe nume Chen.

Kuroda ucide pe oricine îi stă în cale şi se pare că el a fost cel care a pus la cale planul pentru asasinarea guvernatorului. Hunter se întoarce pentru a-l ajuta pe Kojima, adjunctul unei vechi şcoli a Yakuza condusă de bătrânul Oyabun Ishikawa. Hunter îl vizitează pe Kojima care spune că acum noua conducere a Yakuza şi-a unit forţele cu clanul chinez Tong şi au devenit practic de neînvins, fiind mult prea puternici. De asemenea, Kojima îi spune lui Hunter că şi-ar dori foarte mult să scape definitiv de Kuroda.

Urmăreşte online filmul Into the Sun – Yakuza 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film