Jack Goes Boating (2010), filme online HD, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Jack Goes Boating - Jack se îndrăgostește (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jack Goes Boating – Jack se îndrăgostește (2010), film online HD subtitrat în Română

Jack (Philip Seymour Hoffman) este un şofer de limuzină timid care locuieşte cu unchiul său şi munceşte pentru el. Cel mai bun prieten şi coleg de serviciu, Clyde (John Ortiz), împreună cu soţia acestuia, Lucy (Daphne Rubin-Vega), pun la cale o cină acasă la ei pentru ca Jack să o cunoască pe noua colegă de serviciu a lui Lucy, Connie (Amy Ryan), care şi ea la rândul ei are anumite probleme de intimitate. Cum Jack şi Connie se cunosc mai bine, el ajunge să aibă un fix de-a învăţa să înoate pentru a merge cu barca la vară.

Clyde este încântat să îl ajute să înveţe, aşa că cei doi încep lectiile de înot. Ulterior, Jack ajunge la concluzia că vara este prea departe pentru a aştepta o întâlnire cu Connie aşa că hotărăşte că o cină romantică este un bun început. Când Connie îi spune că nimeni altcineva nu a mai gătit pentru ea, se gândeşte că e o ocazie foarte bună s-o impresioneze şi face pe bucătarul pentru ea.

Această situaţie conduce spre alte cursuri pe care Jack le începe – acelea de-a învăţa să gătească, deoarece habar nu are să facă asta. Clyde îl pune pe Jack în legătură cu un bucătar profesionist care e bun prieten cu Lucy şi e dispus să îl ajute. Pe când Jack tânjeşte să devină un înotător foarte bun şi un bucătar pe măsură, el începe să privească pe după „voalul” căsniciei prietenilor săi care se deteriorează tot mai tare pe baza infidelităţilor.

Urmăreşte online filmul Jack Goes Boating – Jack se îndrăgostește (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online