John Carter 2012, film online subtitrat în Română

John Carter 2012, film online subtitrat în Română

John Carter 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

După moartea bruscă a lui John Carter, un fost căpitan al Armatei Americane din timpul Războiului Civil, nepotul acestuia, Edgar Rice Burroughs participă la funeralii. La cererea expresă a lui Carter, trupul său este pus într-un mormânt ce nu poate fi deschis decât din interior. Avocatul acestuia îi oferă lui Burroughs jurnalul personal al lui Carter, în speranţa ca va găsi indicii care să explice cauza morţii sale. Între timp, Matai Shang, misteriosul lider al Thernilor, îl ţine în secret sub supraveghere pe Burroughs.

Notiţele îl duc înapoi pe teritoriul Arizonei, unde Colonelul Powell îl arestează pe Carter. Powell, ştiind despre trecutul militar al lui Carter, doreşte ajutorul său în lupta cu Apaşii. Carter evadează din celula sa, dar nu reuşeşte să ajungă prea departe, având soldaţii pe urmele sale. După o confruntare cu un grup de Apaşi, Carter şi Powell, rănit, se refugiază într-o peşteră care se dovedeşte a fi exact ceea ce căuta Carter: „The Spider Gave of Gold”. Un Thern (o creatură ciudată) apare în peşteră în acel moment, iar Carter îl ucide şi activează accidental puterea medalionului Thernului care-l transportă către o planetă muribundă denumită Barsoom (Marte).

Din cauza densităţii oaselor diferită şi gravitaţia scăzută a planetei, Carter este capabil să sară la înălţimi uriaşe şi să facă nişte paşi de sute de metri. El este apoi capturat de către clanul Green Martian, Tharcii şi al lor Jeddak (împăratul) Tars Tarkas. Tars o însărcinează pe Sola să se ocupe de Carter, ceea ce înseamnă să-i ofere un lichid care-l va ajuta să înţeleagă limba marţiană. De cealaltă parte a planetei Barsoom, oraşul Helium, condus de Tardos Mors şi oraşul Zodanga, condus de Sab Than, se află în război de mii de ani. Sab Than este înarmat cu o armă specială obţinută de la Matai Shang. El propune încetarea războiului dacă Prinţesa de Helium, Dejah Thoris, se va căsători cu el. Prinţesa nu doreşte acest lucru sub nicio formă şi fuge din regat cu o navă.

Când Tarkus vrea ca John Carter să-şi arate abilităţile deosevite, un Thark observă o navă din Helium şi una din Zodanga străbătând cerul deasupra ascunzătorii lor. John Carter intervine şi o salvează pe Dejah, iar în acest proces ucide câţiva soldaţi din Zodanga şi are o scurtă luptă cu Sab Than. După această luptă, care duce la retragerea navei lui Sab Than, John Carter este numit drept Dotar Sojat (un fel de mână dreaptă) al lui Tars Tarkas, datorită abilităţilor şi puterii sale. Însă dorinţa lui Carter de-a se reîntoarce pe pământ îl va face să ia nişte decizii foarte grele, ceea ce va face ca Tharcii să se întoarcă împotriva lui, iar dorinţa prinţesei de a-şi salva poporul şi de a scăpa de mariajul cu acel tiran îl va pune pe Carter în mijlocul unei situaţii din care este foarte greu să scape.

Urmăreşte online filmul John Carter, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

16 responses to “John Carter 2012, film online subtitrat în Română”

 1. Dani says:

  date.n sange suuuper film deca mamama mama

 2. Allex says:

  ba dao drq de trb ce tare a fost filmu pakat ca nu l-am vazut mai devreme dar e bn ca l-am vazut totusi . BV voua film reusit P.S. Ca printesa a-ti bagat-o bn pe Lynn Callins :*

 3. Foxy says:

  Superb film.

 4. vasy says:

  foarte tare filmul nota 9

 5. Dan C. says:

  Genial!!Nota 10

 6. roland says:

  nu merge

 7. iulian says:

  lam vazut de 20 ori :))) nota 20

 8. Gloria says:

  este cel mai bun film dupa Avatar si Matrix. nu stiu de cate ori am sa-l revad…

 9. Robert says:

  Nu merge

 10. Șes says:

  Nu merge filmul, se poate repune ?

 11. daniel says:

  frumos foarte frumos iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 12. daniel says:

  este continuare ?????

 13. Ringo says:

  Recomand.Nota 9

Spune-ne parerea ta despre acest film