Jonah Hex, film online subtitrat în Română

Jonah Hex, film online subtitrat în Română

Jonah Hex 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul Războiului Civil American, Jonah Hex a luptat de partea Confederaţiei până când l-a trădat pe ofiţerul de comandă, Quentin Turnbull, pentru a salva un spital, şi în încercarea lui l-a ucis pe fiul lui Turnbull. Un Turnbull răzbunător şi mâna lui dreaptă, Burke, îi ard din temelii casa lui Jonah, cu soţia şi copilul acestuia încă în interior, şi îl însemnează cu un fier încins cu iniţialele QT; pe care mai târziu le şterge cu ajutorul unui tomahawk închins, rezultând figura sa desfigurată. Câteva zile mai târziu, Nativii Americani îl găsesc pe Jonah şi îl repun pe picioare datorită puterilor mistice pe care le deţin. Din acest motiv, Jonah este prezent atât printre cei vii cât şi printre cei de pe lumea cealaltă. În cele din urmă, când aude că Turnbull a murit într-un hotel care a fost incendiat, Jonah se transformă într-un vânător de recompense.

Jonah poposeşte în oraşul Stunk Crick pentru a preda ultim asa captură şi a-şi încasa recompensa, dar descoperă că şeriful şi ceilalţi oameni ce deţin puterea nu au niciun gând să-l plătească, ba din contră, doresc să-l ucidă. Jonah îl omoară pe şerif şi alţi câţiva oameni de-ai săi şi pleacă. Între timp, un tren al Uniunii ce transporta o armă foarte puternică este jefuit de către Burke şi Turnbull, care nu doar că n-a murit, ci are planuri măreţe. Preşedintele Grant, informat de către Locotenentul Grass că Turnbull plănuieşte să atace Uniunea în data de 4 Iulie (ziua Americii), îi ordonă acestuia să-l găsească şi să-l angajeze pe Jonah Hex pentru a-l opri pe Turnbull.

Jonah îşi petrece noaptea la un bordel în compania lui Lilah, o prostituată care este atrasă de bărbatul desfigurat mai mult decât din simplul interes financiar. În timp ce se pregătea să plece în dimineaţa următoare, oamenii lui Grass pătrund acolo şi îi spun lui Jonah că a fost ales pentru a servi ţara. Chiar dacă iniţial nu pare prea încântat de acest lucru, la aflarea veştii că Turnbull încă trăieşte iar misiunea lui este aceea de-al vâna, îşi dă acceptul şi porneşte în căutarea acestuia pentru a-şi răzbuna şi familia, nu doar pentru a opri un masacru.

Urmăreşte online filmul Jonah Hex 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Jonah Hex, film online subtitrat în Română”

 1. toni says:

  te cam ia de prost actiunea. film slabut, de categoriaa a treia.

 2. maty says:

  calitate fff slaba

 3. paul says:

  nu se vede bine deloc 🙁

 4. hex says:

  nu mi plac comentariile aiurea si negativiste…..DAR FILMUL E O MARE PARJOALA PE DEASUPRA SI ARSA……

Spune-ne parerea ta despre acest film