Journey 2: The Mysterious Island, film online subtitrat în Română

Journey 2: The Mysterious Island, film online subtitrat în Română

Journey 2: The Mysterious Island (Călătoria 2: Insula Misterioasă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Adolescentul de 17 ani Sean Anderson primeşte un semnal codat şi tatăl lui vitreg, cu care nu se află tocmai în cele mai bune relaţii, îl ajută să-l decripteze, în speranţa că în sfârşit au ceva în comun şi vor începe să se înţeleagă cât de cât bine. Cei doi descoperă că bunicul lui Sean, Alexander Anderson, a găsit insula misterioasă din Pacific, despre care povesteau Jules Verne şi alţi doi scriitori în romanele lor.

Încăpăţânatul Seanvrea să meargă către acele coordonate pentru a vedea cu ochii lui, iar Hank decide că nu poate să-l lase singur într-o astfel de aventură, aşa că îl va însoţi. Ajunşi pe o insulă din apropierea coordonatelor, Hank închiriază un elicopter deţinut de un localnic pe nume Gabato şi fiica lui adolescentă Kailani şi se îndreaptă cu toţii către locul necunoscut.

În timp ce zburau spre locaţia dorită grupul aventurier dă peste o tornadă şi se prăbuşesc cu elicopterul pe insula misterioasă. Acolo descoperă un loc de-o frumuseţe rară, dar şi foarte periculos, înconjurat de păduri, vulcani cu lavă de aur şi forme de viaţă bizare şi ameninţătoare. De asemenea, acolo îl întâlnesc şi pe bătrândul Alexander, iar Hank îşi dă seama că insula este pe cale de-a se scufunda. Singura lor şansă de supravieţuire este să găsească legendara navă Nautilus.

Urmăreşte online filmul Journey 2: The Mysterious Island (Călătoria 2: Insula Misterioasă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

11 responses to “Journey 2: The Mysterious Island, film online subtitrat în Română”

 1. paul says:

  nu merge decat pana la jumatate

 2. alex says:

  Asta e primul film. nu partea 2

 3. Phutui.... says:

  merge fara probleme:)

 4. Alexandra says:

  E ok filmul … singurul motiv pentru care am vrut sa-l vad e ca primul a fost bestial si m-am gandit ca si continuarea va fi la fel , dar n-a fost chiar asa. Oricum, ce pot sa spun e ca actorii sunt joaca bine si ca insula e chiar frumoasa!

 5. Ovidiu says:

  a fost super la dublu ^_^

 6. Alex Marin says:

  nici acum nu s-a oprit din ras John Cena…………

 7. Zarama says:

  This video has been removed from public access.

 8. Cosmin says:

  Primul film da erori.

 9. ionut says:

  Nu se incarca filmul
  deloc…

Spune-ne parerea ta despre acest film