Killers – Un cuplu mortal, film online subtitrat în Română

Killers – Un cuplu mortal, film online subtitrat în Română

Killers 2010 (Un cuplu mortal), film online DVDRip, subtitrat în Română

După despărţirea de iubitul ei, o mult prea precaută Jennifer „Jen” Kornfeldt (Katherine Heigl) pleacă într-o călătorie cu părinţii ei în Nice, Franţa. Când se îndrepta spre lift să meargă în camera ei de hotel, ea îl întâlneşte pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), iar acesta o invită la un suc – invitaţie pe care o acceptă. Pe urmă filmul sare către o scenă în care Spencer se furişează într-o barcă, pune o bombă controlată prin telecomandă pe un elicopter, iar apoi elimină un paznic. El se întoarce înot şi merge la întâlnire cu Jen. Când elicopterul decolează, îşi foloseşte telefonul pentru a detona bomba.

După o noapte de beţie, Jen îi spune că ea nu este genul de persoană spontană aşa cum pretinde, iar drept răspuns Spencer îi spune fără menajamente că este un asasin, cu toate că nu este foarte încântat de acest lucru. Din păcate ea deja era adormită şi nu l-a auzit. În ciuda acestui lucru, Spencer decide că Jen este femeia pe care o căuta şi se hotărăşte s-o ia de soţie. Când Spencer îi spune şefului său, Holbrook, planul lui, răspunsul este că „demisia” nu este o opţiune de luat în calcul. Spencer nu ia asta în seamă şi merge mai departe cu planul său.

Trei ani mai târziu, ei şi-au creeat o viaţă nouă şi normală. După ce Spencer o surprinde pe Jen cu un birou renovat, ea îi oferă un dar de ziua lui: bliete către Nice pentru a sărbători ziua lui de naştere şi aniversarea a trei ani de când sunt împreună. Din cauza conexiunilor dubioase din Nice, Spencer nu este deloc entuziasmat de întoarcerea acolo. Când prietenii ei întreabă despre reacţia pe care a avut-o, ei interpretează asta ca pe un fapt că el s-a plictisit şi îi umplu capul cu îndoieli. Între timp, Spencer primeşte o carte poştală şi un ultimatum din partea vechiului şef să preia o altă misiune.

Urmăreşte online filmul Killers 2010 (Un cuplu mortal), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “Killers – Un cuplu mortal, film online subtitrat în Română”

 1. ada says:

  belea de belea …..frumos,merita vazut

 2. vio says:

  frumos…

 3. Daniela says:

  Excelent.Merita vazut.Multumesc.

 4. Ramona says:

  Dragut!!!

 5. anonim says:

  belea

 6. dumitru says:

  foarte frumos

 7. Cristina says:

  fain filmul 🙂 merita vizionat 🙂

 8. Kate says:

  Foarte bun filmul!!!The Best!!!

 9. oana says:

  superrrrrrrrrrr!sa nu il ocoliti,merita vazut.nota10

 10. Oana says:

  un film care merita vazut 🙂 super funny!!!!!!!!

 11. diana says:

  frumos merita vazut.

 12. cami says:

  o porcarie

Spune-ne parerea ta despre acest film