Killing them Softly, film online subtitrat în Română

Killing them Softly, film online subtitrat în Română

Killing them Softly (Ucide-i cu tandreţe), film online DVDRip, subtitrat în Română

Markie Trattman este capul unui turneu de poker ilegal ce se desfăşoară într-un cartier din New Orleans. Acesta plăteşte doi oameni pentru a organiza un jaf armat fără ca participanţii la turneu să-l suspecteze pe el. Deşi ulterior recunoaşte că a fost implicat în mai multe acte ilegale, nimeni nu pare a se atinge de el şi nimeni nu-i pedepseşte infracţiunile. În toamna anului 2008, în plină criză economică, un om pe nume Johnny „Squirrel” Amato plănuieşte să-l jefuiască pe Markie la următorul turneu de poker, gândindu-se că mafia va da vina tot pe el. Johnny îi cooptează pe Frankie, un fost asociat şi Russell, un depedent de heroină instabil, pentru a înfăptui jaful.

Driver, un emisar al mafei, discută cu un asasin pe nume Jackie Cogan (Brad Pitt). Deşi Jackie înţelege faptul că Markie nu fusese implicat în jaful mai sus menţionat, decide totuşi că acesta trebuie ucis pentru a da un exemplu şi a restabili încrederea între mafioţii locali.

 

Urmăreşte online filmul Killing them Softly, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Killing them Softly, film online subtitrat în Română”

  1. doru b says:

    Beton merita vazut

  2. Cristi says:

    Un film de nota 5 pe 1/10 si asta nu din cauza lui Brad Pitt ci din cauza rolului atribuit. Cred ca rolul s-ar fi potrivit mai bine altor actori pt ca din Brad acest rol nu a scos nici 30% din ce ar fi putut el oferi (parerea mea). Oricum merita vazut!

Spune-ne parerea ta despre acest film