Killshot – Ținte Sigure 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Killshot - Ținte Sigure 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Killshot – Ținte Sigure 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Asasinul mafiei Armand Degas, cunoscut şi ca „Blackbird” (Mickey Rourke), este angajat pentru a asasina un lider mafiot căruia el îi zice „Papa” (Hal Holbrook). După acea, el se întâlneşte cu Richie Nix (Joseph Gordon-Levitt) la un bar unde hotărăsc să se alieze. Între timp, Wayne (Thomas Jane) şi Carmen Colson (Diane Lane) se despart, iar Carmen rămâne în casă. Wayne este concediat de la serviciu şi încearcă să obţină o altă slujbă acolo unde lucrează şi Carmen. În momentul în care Wayne apare la biroul şefului lui Carmen îmbrăcat la costum, el este confundat de Richie şi Blackbird cu ţinta lor.

Atunci când Richie începe să producă distrugeri în birou şi îi cere banii sub ameninţarea armei, Wayne le spune că îi are în maşina de afară. După mai multe incidente care se petrec, Richie şi Blackbird pleacă de acolo, însă cei doi Colson l-au văzut pe Blackbird, un om pe care nimeni nu ar trebui să-l vadă vreodată. Blackbird şi Richie se duc până la Lionel Adam, un bărbat pe care Blackbird l-a văzut cândva în compania lui Wayne, pentru a afla informaţii despre acesta.

În ziua următoare, ei se duc acasă la cei doi Colson cu gândul de-ai ucide. Însă înainte ca ei să poată acţiona în vreun fel, Wayne pleacă de acasă după o ceartă cu Carmen, astfel că Richie se duce după el, iar Blackbird rămâne să-i facă felul femeii. După încă o tentativă eşuată de asasinare asupra celor doi soţi cu probleme, aceştia sunt preluaţi de poliţie şi introduşi într-un program de protecţie a martorilor.

Urmărește online filmul Killshot – Ținte Sigure 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Killshot – Ținte Sigure 2008, filme online subtitrat în Română”

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online