Knowing – Numere Fatale, film online subtitrat în Română

Knowing – Numere Fatale, film online subtitrat în Română

Knowing 2009 (Numere Fatale), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1959, Lucinda Embry aude şoapte în timp ce se uită fix la soare. Mai târziu, ea completează o pagină cu, aparent, cifre la întâmplare şi o adaugă la „capsula timpului” a şcolii sale, ce va fi deschisă peste 50 de ani. În 2009, Caleb Koestler este elev la aceeaşi şcoală. Când capsula timpului este deschisă, fiecare elev primeşte câte un bilet al cărui conţinut trebuie să-l citească şi să scrie despre el. Caleb primeşte fix acea scrisoare cu cifre scrisă de Lucinda. Tatăl lui văduv Jonathan (Nicolas Cage), un profesor de astrofizică în cadrul MIT, studiază acea foaie şi observă că numerele nu sunt chiar întâmplătoare, ci oferă data şi locaţia exactă petrecerii unor dezastre mai mult sau mai puţin naturale petrecute de-a lungul celor 50 de ani, inclusiv data şi locul atentatelor din 11 septembrie. Ultimele trei seturi de cifre sunt menite să se petreacă în viitorul apropiat.

În zilele următoare, o maşină cu doi străini trece pe la casa lui. Ei îi oferă lui Caleb o piatră mică şi netedă. Caleb are apoi vise cu unul dintre bărbaţii necunoscuţi, care-i indică fereastra şi îi arată întreaga lume în flăcări, iar animale arzând ce fug din pădure. Jonathan o caută şi găseşte pe fiica Lucindei, Diana, şi nepoata acesteia, Abby. Încă temătoare şi speriată, Diana decide într-un final să-l ajute pe Jonathan. Ea îi spune că mama ei obişnuia să audă voci şi că următoarea dată, 19 octombrie, este ziua despre care Lucinda îi spunea mereu că va muri.

Căutând prin casa Lucindei, ei găsesc poze cu dezastrele pe care le-a prezis, o gravură mistică şi lângă patul ei o grămăjoară de pietre identice cu cea pe care a primit-o fiul lui de la bărbatul necunoscut. Ultimul număr de pe foaie pare să fie „33”, dar după ce studiază mai atent, îşi dau seama că, de fapt, este „EE” scris invers. Ei realizează că EE înseamnă „Everyone Else” (Toţi ceilalţi) şi reprezintă un cataclism ce va duce la sfârşitul lumii.

Urmăreşte online filmul Knowing 2009 (Numere Fatale), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

11 responses to “Knowing – Numere Fatale, film online subtitrat în Română”

 1. oaana says:

  Foarte frumos – vizionati-l nota 10

 2. sebi says:

  foarte tare filmu vizionatil si voi

 3. pisicutza says:

  Ce misto! E super, si-l recomand pentru toata lumea.
  BAi-bai!

 4. Anonym says:

  Salut eu am postat acest film si va spun sa il vizionati sa vedeti cum este

 5. Bogdan says:

  Foarte tare, merita vazut!

 6. Leona says:

  Super tare!!Blavo Nicolas Cage si imi plac foarte mult filmele tale

 7. Mihai says:

  superrr n-am cuvinte

 8. ionut says:

  tare filmu

 9. daday says:

  un film de adormi…jalnic

 10. Larisa says:

  Foarte tare filmul m-a emotionat foarte tare

 11. clau says:

  nu este filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film