Last Night, film online subtitrat în Română

Last Night, film online subtitrat în Română

Last Night 2010 (Ultima Noapte), film online DVDRip, subtitrat în Română

Joanna Reed (Keira Knightley) este o scriitoare căsătorită cu Michael (Sam Worthington), un agent imobiliar, ce locuiesc în New York. Filmul începe cu Joanna şi Michael participând la o petrecere cu colegii lui. Joanna observă că Michael îşi petrece mult timp vorbind cu frumoasa Laura (Eva Mendes), una dintre colegele lui, despre care n-a menţionat niciodată până acum. Ea îl suspectează că are o aventură şi îi cere explicaţii în legătură cu Laura atunci când se întorc acasă. După o ceartă urâtă ei se şi împacă mai târziu în acea noapte. Michael pleacă spre Philadelphia în dimineaţa următoare cu asociaţii lui, Laura şi Andy (Daniel Eric Gold), pentru o călătorie de afaceri.

Joanna iese la o cafea şi se întâlneşte cu Alex Mann (Guillaume Canet), o mai veche dragoste de-a ei. După câteva vorbe schimbate, ei stabilesc să se vadă mai târziu pentru a bea ceva şi a depăna amintiri, iar apoi ajung să ia cina împreună cu Sandra (Stephanie Romanov) şi Truman (Griffin Dunne), doi prieteni de-ai lui Alex. În timpul conversaţiilor de la cină, filmul rulează apoi câteva scene în care ni se arată trecutul dintre Joanna şi Alex şi natura relaţiei sale cu Michael. Joanna l-a întâlnit pe Alex acum patru ani, pe când era la Paris să caute inspiraţie pentru cartea la care lucra şi nu i-a spus niciodată lui Michael despre Alex.

Cei doi se întorc apoi la apartamentul prietenului Andy, unde discută despre relaţia lor amoroasă din trecut. Se arată că ei au fost împreună atunci când Joanna şi Michael s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp. Ea iese afară pentru a-i plimba câinele lui Andy, iar Alex uită cheile când vine s-o întâmpine şi rămân încuiaţi pe dinafară. Pe urmă merg la o petrecere una se află Sandra şi Truman, iar acolo devin tot mai apropiaţi şi se sărută pasional în lift.

Urmăreşte online filmul Last Night 2010 (Ultima Noapte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

9 responses to “Last Night, film online subtitrat în Română”

 1. Emilia says:

  Un film bun !…din care avem de invatat atat femeile dar…mai ales barbatii ! Felicitari !

 2. alex says:

  Da un film bun 😉 Emilia dar nu inseamna ca ca se putea intampla si invers 😉 , asta e cand te casatoresti trebuie sa lasi trecutul in spate…. ca sa poti trai prezentul si viitorul.

 3. sorin_el says:

  asa e,cand te casatoresti lasi trecutul in spate ca sa poti trai prezentul si viitorul…si inca ceva,dezamagirea e sfarsitul amagirii(iluziilor),ce a fost ,dus ramane,vorba aia…fuse,fuse si se duse sau ce e val,ca valul trece…

 4. Kinga says:

  DA, f bun filmul.Situatie f reala in care ne recunoatem multi.. Alegeri, valori, pasiuni..clipa .

 5. Teo din Iasi says:

  SLABA REGIA… Scenariul ar fi bun DACA dialogurile nu ar fi puerile – chiar nu are substantza filmul din cauza dialogurilor…! Pacat de timpul pierdut…!

  • o femeie says:

   subscriu. un film slab, cu o Keira Knightley care joaca lamentabil. nu merita pierdut timpul cu acest film, sunt atatea altele mult mai bune de vazut!

 6. deyer says:

  Dialogurile sunt clasice intre oameni,prima data puse real in valoare si actorii joaca amazing .In sfarsit fara minciuna.Nota 10.

 7. o femeie says:

  Prost joaca Keira Knightley in filmul asta, prost de tot…

 8. Adriana says:

  minunat filmul! nota 10

Spune-ne parerea ta despre acest film