Law Abiding Citizen 2009, film online subtitrat în Română

Law Abiding Citizen 2009, film online subtitrat în Română

Law Abiding Citizen 2009, film online subtitrat în Română

Întrebarea în jurul căreia se învârte întreaga acţiune a filmului este „Cum opreşti un criminal atunci când se află deja în închisoare?” Clyde Shelton asistă neputincios cum doi hoţi pătrund în casa lui şi îi omoară fetiţa şi soţia. Din cauza unor erori de procedură, singura şansă a procurorului Nick Rice de-a obţine o condamnare (şi de a-şi păstra procentul aproape de 100% al condamnărilor, ceea ce-l interesează cel mai mult) este de-a cădea la înţelegere cu unul dintre infractori. Acesta îi propune lui Darby (cel care o violase şi ucisese pe soţia lui Clyde) să depună mărturie împotriva lui Ames, complicele său, şi astfel va scăpa cu doar câţiva ani de puşcărie, în timp ce Ames va primi pedeapsa cu moartea.

La aflarea veştii, Clyde este mai mult decât nemulţumit de această înţelegere, mai ales că el ştie clar că Darby este cel mai vinovat dintre cei doi şi îl acuză pe Rice că îi pasă mai mult de seria lui de condamnări decât de justiţie în sine. Anii trec, dar ura lui Clyde este aplificată cu fiecare zi. Când în sfârşit vine vremea ca Ames să fie executat începe şi adevărata acţiune a filmului.

Ceea ce trebuia să fie o moarte uşoară pentru Ames, o injecţie letală, se transformă într-o moarte cumplită din cauza că cineva umblase la maşinăria care îi administra chimicalele deţinutului. Apoi, Darby (care între timp fusese eliberat) este găsit ciopârţit într-o baracă. Rice începe să suspecteze că în spatele acestor crime se află Clyde, aşa că trimite o echipă de intervenţie pentru a-l aresta.

Ajuns în arest, Clyde Shelton îşi recunoaşte fapta fără nicio urmă de regret. Mai mult, el îi dă un ultimatum procurorului: fie se îndreaptă carenţele sistemului judiciar, fie toţi cei implicaţi în procesul de acum 10 ani vor muri. Deşi în închisoare, el orchestrează cu măiestrie cele mai spectaculoase asasinate, imposibil de anticipat sau prevenit de către autorităţi.

Urmăreşte online filmul Law Abiding Citizen 2009 (Motivat să Ucidă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Law Abiding Citizen 2009, film online subtitrat în Română”

  1. STANCO says:

    FILMU ESTR FRUMOS..

  2. darth vader says:

    lipsa film

  3. aka says:

    frumos. merita vazut,

Spune-ne parerea ta despre acest film