Legion (Legiunea), film online subtitrat în Română

Legion (Legiunea), film online subtitrat în Română

Legion 2010 (Legiunea), film online DVDRip, subtitrat în Română

Arhanghelul Mihail (Paul Bettany) pogoară din cer pe pământ în Los Angeles şi îşi taie aripile. El fură o maşină de poliţie după ce un poliţist este ucis de un altul. El apoi se îndreaptă spre restaurantul Paradise Falls, aflat în apropierea marginii deşertului Mojave. Între timp, Kyle, un tată singur ce se îndreaptă cu maşina spre Los Angeles, opreşte şi el la acel restaurant. Acolo, el întâlneşte patronul restaurantului, Hanson; fiul acestuia, Jeep; bucătarul, Percy; o chelneriţă însărcinată, Charlie; un cuplu de însurăţei, Howard şi Sandra Anderson şi adolescenta şi rebela fiică a lor pe nume Audrey.

O bătrânică intră şi ea în incintă şi, chiar dacă la început pare simpatică, ea începe să se ia de patronul restaurantului. Când Howard o ia la întrebări, ea îi secţionează gâtlejul, urlă cât poate de tare că vor muri cu toţii şi se urcă pe tavan precum un păianjen. Kyle o împuşcă chiar înainte de-al ataca şi pe Bob. În timp ce Bob şi Jeep rămân la restaurant, Percy, Kyle, Sandra, Audrey şi Charlie încearcă să-l ducă pe rănitul Howard la un spital, dar sunt obligaţi să se întoarcă din cauza unui roi gigantic de insecte. Mihail ajunge şi el acolo şi le oferă patronilor arme în timp ce întregul cer se întunecă.

Sute de maşini se apropie de ei, pline cu oameni posedaţi care încep să atace restaurantul. Mihail îi ajută pe patroni în lupta cu oamenii posedaţi, dar Howard este luat. Mai târziu, Mihail explică faptul că Dumnezeu şi-a pierdut speranţa în omenire şi şi-A trimis îngerii pentru a distruge rasa umană. El mai spune şi că bebeluşul pe care ar urma să-l nască Charlie este destinat să devină salvatorul omenirii şi trebuie neapărat să supravieţuiască pentru ca omenirea să mai aibă o şansă de salvare. Mihail susţine că misiunea lui iniţială a fost aceea de-al omorî pe copilul lui Charlie, dar el nu este de acord cu Dumnezeu pentru că încă mai are încredere în bunătatea rasei umane.

Urmăreşte online filmul Legion 2010 (Legiunea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Legion (Legiunea), film online subtitrat în Română”

 1. mark says:

  Merge doar ca ie cidat amesteculde tehnologie
  Dar incurcate sint caiile Domnului

 2. cocolinostar says:

  Saluty!Dupa parerea mea este un film de nota 7.Vizionare placuta }{

 3. clau says:

  foarte frumos nota 10 merita vazut

 4. yo says:

  mark nu stii scrie bine in romana nu stiu de ce iti dai cu parerea pentru ca eu cred ca nu stii nici citii bine

 5. Unul says:

  Foarte bun filmul. Rolurile jucate bine si ideea este geniala. Ma bucur ca am petrecut o ora si 40 de minute vizionandu-l 🙂

 6. Alexandru says:

  De obicei nu dau note filmelor deoarece nu sunt in măsura sa fac acest lucru însă ceea ce pot spune este ca filmul merita vazut. După părerea mea nu este o pierdere de timp.

Spune-ne parerea ta despre acest film