Lethal Weapon – Armă mortală, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Lethal Weapon - Armă mortală 1987, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lethal Weapon – Armă mortală 1987, film online HD, subtitrat în Română

Sergentul din cadrul diviziei de omucideri de la Departamentul de Poliţie din Los Angeles, Roger Murtaugh (Danny Glover), la scurt timp după ce împlineşte vârsta de 50 de ani, primeşte un partener transferat de la narcotice pe nume Martin Riggs (Mel Gibson), la rândul său sergent. Riggs este fost soldat din Forţele Speciale care şi-a pierdut soţia în urmă cu doi ani într-un accident de maşină şi din cauza asta are un comportament aproape sinucigaş, fiind deseori sancţionat de superiori pentru agresiune faţă de suspecţi.

Cei doi, însă, nu se înţeleg deloc. Murtaugh este contactat de către Michael Hunsaker (Tom Atkins), un vechi prieten Veteran de Război care a devenit bancher, însă înainte de-a se întâlni Murtaugh află că fiica lui Husaker, Amanda (Jackie Swanson), s-ar fi sinucis aruncându-se de la balconul apartamentului ei. După ce se efectuează autopsia, aceasta relevă faptul că Amanda a fost otrăvită, ceea ce face ca acest caz să cadă sub incidenţa diviziei de omucideri.

Husaker îi spune lui Murtaugh că se temea de faptul că fiica lui era implicată în traficul de droguri, prostituţie şi pornografie, iar el a încercat să-l facă pe Murtaugh să îl ajute s-o scoată din acea viaţă. Murtaugh şi Riggs merg să se întâlnească cu peştele Amandei, însă descoperă un laborator de droguri şi imediat se porneşte un schimb de focuri. Riggs îl ucide pe peştele respectiv şi îi salvează viaţa partenerului său, ceea ce face ca Murtaugh să înceapă să-şi tolereze noul partener şi relaţia lor să devină una mai prietenoasă.

Urmăreşte online filmul Lethal Weapon – Armă mortală 1987, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online