Lethal Weapon II (1989), filme online HD, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Lethal Weapon II - Armă Mortală II (1989), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lethal Weapon II – Armă Mortală II (1989), film online HD, subtitrat în Română

La un an după evenimentele din primul film, sergenţii LAPD, Martin Riggs (Mel Gibson) şi Roger Murtaugh (Danny Glover), urmăresc nişte suspecţi neidentificaţi care transportă nişte monede africane din aur în mod ilegal. Guvernul apartheid Sud African cere consulului general din Los Angeles, Arjen Rudd (Joss Ackland), şi agentului de securitate Pieter Vorstedt (Derrick O’Connor), să îi scoată pe cei doi sergenţi din această anchetă. Drept urmare, cei doi sunt puşi să protejeze un martor federal pe nume Leo Getz (Joe Pesci).

Curând devine clar faptul că aceste două cazuri sunt conectate: după o încercare de asasinare a lui Leo, Riggs şi Murtaugh află că omul pe care-l protejează se ocupa în trecut cu spălarea de bani pentru traficanţi de droguri răzbunători. Leo îi conduce într-un final către grupare, însă după ce reuşesc să îl scoată din ecuaţie pe presupusul asasin, ei sunt admonestaţi de Rudd care invocă imunitate diplomatică pentru „asociaţii” săi lipsiţi de scupule.

Deşi li se specifică foarte clar să nu se mai implice în acest caz, Riggs începe să hărţuiască fără menajamente consulatul Sud African, sfidându-l pe Rudd şi dându-se la secretara acestuia, Rika van den Haas (Patsy Kensit), o sud-africană cu gândire liberală care îşi dispreţuieşte şeful din cauza filosofiei sale rasiste. Vorstedt este pus să ucidă toţi ofiţerii care sunt implicaţi în ancheta asupra lor, iar Murtaugh deduce faptul că Rudd încearcă să transfere nişte fonduri de la gruparea lui de contrabandişti din Statele Unite ale Americii către Cape Town, prin intermediul portului din Los Angeles.

Urmăreşte online filmul Lethal Weapon II – Armă Mortală II (1989), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online