Life of the Party 2018, filme online subtitrat în Română

Life of the Party 2018, filme online subtitrat în Română

Life of the Party 2018 (Sufletul Petrecerii), film online subtitrat în Română

Deanna este o soţie devotată a cărei lume se dă peste cap în momentul în care cel în jurul căruia se învârtea toată viaţa ei hotărăşte din senin să o părăsească. După o vreme de depresie şi suferinţă, Deanna hotărăşte să facă o schimbare în viaţa ei şi să încerce un nou început aşa că îşi dă un „restart” şi se înscrie din nou la facultate. Ironia sorţii face ca Deanna să ajungă fix la aceeaşi facultate la care învaţă în prezent şi fiica ei.

Aceasta din urmă nu este deloc mulţumită de felul în care a ales mama ei să se reinventeze şi cu atât mai puţin nu e mulţumită de faptul că o va avea colegă de clasă. Deanna intră în viaţa din campus cu un entuziasm debordant şi experimentează tot ce se poate, luându-şi supranumele de Dee Rock şi adoptând toată libertatea şi amuzamentul de care se bucură tinerii studenţi reuşind să îşi găsească adevăratul sine într-un ultim an la care nimeni nu se aştepta.

Momentan filmul online Life of the Party 2018 (Sufletul Petrecerii) nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 11 mai.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Life of the Party 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. Mișu says:

    In ultima perioadă puneți multe filme aiurea. Adică ori nu există nicicum, ori nu au subtitrări.
    E vremea să vă treziți la realitate și să faceți lucrurile cum trebuie. Ce ziceți, dați reset ?

  2. Sergio says:

    nu sunt de acord cu criticile, ziceti mersi ca sunt pe gratis si sunt puse aici in masura in care se poate, eu sunt comod si nu e vorba de bani dar stau acasa si nu ma mai deplasez la cinema, ceea ce e mare lucru.

Spune-ne parerea ta despre acest film