Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat în Română

Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat în Română

Like Crazy – La Nebunie! 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Anna Gardner (Felicity Jones), o studentă venită în Los Angeles, America, pentru a studia în cadrul programului de schimb de studenţi, se întâlneşte şi se îndrăgosteşte nebuneşte de Jacob Helm (Anton Yelchin), un student american care-i împărtăşeşte sentimentele şi încep o relaţie împreună. După absolvire, Anna se gândeşte că nu are ce rău să se întâmple dacă stă mai mult decât îi permite viza şi hotărăşte să rămână toată vara în America pentru a sta împreună cu Jacob, însă consecinţele încălcării perioadei de valabilitate a vizei sunt foarte grave.

Întorcându-se acasă pentru a participa la o logodnă în familie, Anna vrea să se ducă înapoi în Los Angeles, însă este reţinută şi este expulzată în Anglia de serviciul de imigrări, care-i pune o interdicţie de câţiva ani de-a intra în ţară. Relaţia lor întâmpină mari dificultăţi din cauza distanţei foarte mare care-i desparte şi a fusului orar, astfel că începe să se răcească treptat-treptat. În ciuda eforturilor de-a obţine o nouă viză, Anna rămâne cu interdicţia de-a intra în America.

Între timp, Jacob îşi lasă baltă afacerea pentru câteva săptămâni pentru a o vizita pe Anna în Londra şi acolo află că părinţii acesteia, Bernard (Oliver Muirhead) şi Jackie (Alex Kingston), au angajat un avocat specializat în cazuri de genul în care este implicată Anna pentru a ridica interdicţia. Bernard sugerează că dacă s-ar căsători, lucrurile ar putea să se schimbe radical şi să ajute la ridicarea interdicţiei, însă Jacob nu e foarte încântat de această sugestie şi cei doi încep să-şi pună întrebări cu privire la „rentabilitatea” relaţiei lor în continuare.

Urmăreşte online filmul Like Crazy – La Nebunie! 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat în Română”

 1. maria says:

  This site is blocked by VK.com for copyright infringement or pornographic videos…!!!

 2. Mihai says:

  Trebuie sa fii logat pe site-ul vk pentru a putea viziona filmele cu embed de la ei.

  • Al1na says:

   nu neaparat … eu sunt mereu logata la ei pe site si tot nu pot vedea filmul … e un drac de eroare, nu stiu … acu` merge … acu` nu mai merge !!!!

 3. rapy cash says:

  un film cu un final de cacat !….sfarsitul filmului ma facut sa imi par rau ca l-am vizionat….nu am inteles nimic din film , sincer ! ma bagat in ceata complet ! chiar ca te uiti degeaba la film ! TIMP PIERDUT !

 4. Anonim says:

  Am trait o poveste de dragoste intocmai…doar ca eu am fugit acasa in Ro iar el(jacob al meu) dupa nenumarate incercari de a ma convinge sa nu ma marit … a ramas in LA.desi sunt maritata cu asa zisul Simon…inca ma gandesc la Jacob cum ar fi fost daca-i acceptam inelul si nu ma intorceam si a 2-a oara in Ro. L-am iubit enorm… caci de prezent nu-mi permit sa vb… si despartirile in aeroport sunt sfasietoare… eu cand am obtinut iar viza …. deja eram logodita cu Simon…a fost greu sa aleg… la fel am decis la distanta sa ne vedem si cu altii… ba chiar am avut si un copil cu Jacob.. dar de teama ca nu-l voi mai vedea am avortat…

Spune-ne parerea ta despre acest film