Limitless, film online subtitrat în Română

Limitless, film online subtitrat în Română

Limitless 2011 (Dincolo de limite), film online DVDRip, subtitrat în Română

Eddie este un scriitor din New York ce trece printr-o severă criză de inspiraţie şi se apropie de un termen limită ce nu-i dă pace. Lucrurile se înrăutăţesc atunci când iubita lui, Lindy, se satură să-l tot susţină financiar în timp ce el nu face niciun progres şi îl părăseşte. Într-o zi, Eddie dă peste Vernon Grant, fostul său cumnat. Vernon îi oferă lui Eddie un medicament care pretinde că sporeşte capacitatea de funcţionare a creierului şi consumatorul medicamentului ajunge să-şi poată folosi 100% din capacitatea creierului, nu doar 10% aşa cum este în mod normal.

Eddie acceptă şi se îndreaptă spre casă. Ajuns acolo, ia pilula şi vede că ceea ce i-a promis Vernon este adevărat; având o activitate cerebrală mult mai mare, toate simţurile sale s-au ascuţit şi a devenit mult mai conectat la ceea ce se petrece în jurul său, îşi poate aminti tot ce a văzut sau auzit, capacitatea de-a învăţa este mult sporită, etc. În acea noapte reuşeşte să scrie 90 de pagini din cartea sa, dar când se trezeşte a doua zi îşi dă seama că efectul acelui medicament este unul temporar.

Îi predă editorului său ceea ce scrisese până atunci, iar acesta este foarte mulţumit, aşa că Eddie se îndreaptă spre apartamentul lui Vernon pentru a mai lua câteva pastile minune, dar îl găseşte pe acesta într-o stare deplorabilă după ce a fost bătut grav. Vernon îi mărturiseşte faptul că medicamentul nu este unul legal, dar cu toate acestea Eddie tot doreşte pastilele. Până la urmă, când se întoarce la apartamentul lui Vernon, Eddie îl găseşte pe acesta împuşcat mortal şi toată casa răscolită. Înainte ca poliţia să ajungă, Eddie îi găseşte rezerva de pastile, nişte bani şi o carte de adrese pe care şi le însuşeşte.

Aflat sub influenţa medicamentului, Eddie termină cartea repede, dar consideră că este capabil de-a face mult mai multe lucruri. Îşi dă seama că poate identifica trendurile de pe bursă şi este capabil să multiplice sumele investite în fiecare zi. Pentru a-şi spori averea rapid, merge la un mafiot rus şi îi cere un împrumut de 100.000 de dolari pe care-i transformă imediat în 2.000.000. Odată intrat în liga celor mari, începe să atragă atenţia asupra lui, atât din partea presei cât mai ales din partea competitorilor, iar acest lucru nu este unul îmbucurător, ba din contră. Dependenţa de pastilele care sunt pe cale de-a se epuiza şi dorinţa celorlalţi de a-i afla secretul îi pun viaţa într-un pericol constant.

Urmăreşte online filmul Limitless 2011 (Dincolo de limite), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

18 responses to “Limitless, film online subtitrat în Română”

 1. sebastian says:

  cred ca e cel mai tare film de pe anul asta care am putut sa il vad.:)

 2. stella says:

  intr-adevar,e fain,eu l-am vazut anul trecut si l-am revazut chiar,ceea ce mi se intampla fff rar…ideea e interesanta

 3. coco says:

  super filmu :>

 4. laur says:

  nu avem acces ce se antampla desii……

 5. mark says:

  Numai este filmul este doar trailerul

 6. dan says:

  super filmul bine realizat.
  Sa nu al mai scoateti.

 7. laur says:

  am incercat de 1 ora sa vad filmul , daca se poate va rog sa il puneti din nou pt ca celalalte servere nu merg. va multumesc

 8. Iaur2 says:

  Si eu la fel incerc sa vad filmul de o ora dar nu merge …

 9. oti says:

  nu stiam de filmul asta, a fost o surpriza placuta

 10. Sveta says:

  Dar traducerea unde este? Subtitrarea va rog !

 11. Naihaz says:

  Mulțumesc pentru subtitrare a fost un film bun 🙂

 12. Diana says:

  Foarte tare filmul..

 13. Go Vegan! ᕦ(ò_óˇ)ᕤ says:

  În sfârșit un film bun! Mi-a plăcut mult!

 14. Huba tesu says:

  Filmul s a evaporat ?????? Daca il aveti postati l oameni buni !!! ….Ca in filmele cu Stan si Bran ….

Spune-ne parerea ta despre acest film