Lincoln 2012, film online subtitrat în Română

Lincoln 2012, film online subtitrat în Română

Lincoln 2012, film online subtitrat în Română

În 1865, când Războiul Civil american se îndreaptă cu paşi repezi spre final, Preşedintele Americii Abraham Lincoln îşi concentrează toată atenţia în lupta sa cu abolirea sclaviei. El se zbate să treacă un amendament în constituţia Statelor Unite ale Americii prin care să interzică pentru totdeauna sclavia în această ţară.

Totuşi, misiunea sa este una contra cronometru, deoarece războiul este pe cale să se sfârşească în orice clipă, iar dacă asta se va întâmpla înainte ca acest amendament să fie adoptat, statele din sud se vor opune cu vehemenţă şi l-ar putea bloca încă din faşă.

Lincoln trebuie, prin orice mijloace posibile, să obţină o majoritate de voturi într-un congres recalcitrant, înainte ca pacea să se reinstaureze şi demersul său să fie blocat. Cu toate astea, preşedintele este sfâşiat, deoarece prelungirea războiului înseamnă mii de vieţi pierdute. În timp ce naţiunea suportă preţul care trebuie plătit pentru libertatea întregii populaţii, Lincoln se confrunta cu propria sa criză de conştiinţă – să sfârşească războiul sau să stârpească sclavia.

Urmăreşte online filmul Lincoln 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
UPDATE: Calitatea video este cea mai bună posibilă.

Server 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Lincoln 2012, film online subtitrat în Română”

 1. sorin says:

  asta nu mai exista nu ca nu merge !

 2. Anonymous says:

  Acum există.

  Mulţumesc pentru atenţionare!

 3. Anonymus says:

  smecher!

 4. darius says:

  Foarte interesant filmul,si captivant in acelasi timp.Cu actori de exceptie,nu te poti plictisi la un asa film,daca iubesti istoria.Il recomand tuturor,care sunt pasionati de istorie si nu numai..

 5. Anca says:

  Excelent! Un film marca S. Spielberg!… De văzut de către toți cei care nu știu si nu inteleg multe despre istoria SUA. Lupta pt. un ideal si împotriva prejudecatilor e întotdeauna grea si cere sacrificii… Dar azi, după aproape 150 de ani, ei pot spune mândri “the sky is the limit”!…

 6. OANA says:

  Nu merge LINCOLN

 7. OANA says:

  Multumesc

Spune-ne parerea ta despre acest film